Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ModelX Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.540
Cevap
229
Favori
885.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 20732074207520762077
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diyecek çok şey var da burada olmuyor..çapsız herifler..bunların bir tanesini dahi kulübe sokmamak gerek🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor 

• tartekin kullanıcısına yanıt

Gio, Mario oynatarak kendini kovdurdu ama bu takım niye bozuldu. Bunun nedenini söyleyen yok. Mert Salih bir şeyler söylüyor da bu 1 kişinin yapacağı iş değil. Masuaku olmasın Bahtiyar olsun ne fark eder Bodo maçında 5 dakikada 2 gol yedik yenildik.

Arka planda bir olaylar var oynayan takım bir anda geçen seneden rezil hale geldi. Sadece hocayla veya başkanın istifa etmesiyle de alakası yok bana kalırsa.

Bende çalışmadıklarını düşünmüyorum. Çalıştıkları otele baktım doğru düzgün fitness salonu bile yok. 2 kişi çalışsa 6 kişi bekleyecek.

3 kıytırık takımla maç ayarladılar. Biri yağmurdan iptal edildi, diğeri ertelendi vs. Bunlar bile kamp hakkında bize bilgi veriyor zira çok organize olmuşlar.

Sezon başı takım bir rüzgar yakaladı, 5-0 gs maçı dahil hepsinde bekleyerek oynadık.

Topu ver rakibe standby bekle, bu şekilde takımmı yorulur... Beşiktaş tarihindeki en çok izni bu hoca yaptı.

Yönetim yada hoca farketmez bu oluşumun savunulacak bir tarafı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Aralık 2024; 14:29:36 >
  • Beşiktaş’ın kamp yapacağı yer Mayıs sonunda haber olarak girilmiş. Gio hoca takımın başına 5 Haziran’da geçti. Hoca gelmeden belli olan kamp planı var.

Samet Aybaba o zaman baya ön plandaydı. Friedel’de yoktu. Hocayı nasıl sorumlu tutuyoruz bu işten o zaman?

Eksi puanı olan takıma kaybettik. Bunların hiçbiri bahane olamaz ama bir şeyler dönüyor. Biz belki öğreniriz bir gün.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @TheCaliph_ Hepsi suçlu hepsi..bir teki bile Beşiktaş semtine dahi sokulmamalı..Hangisi hırsız hangisi komisyoncu ,hangisi ortak, hangisi cahil, hangisi avanak , hangisi pısırık ..bunları araştırmaktan yoruldum kendi payıma..Alayını 7 den 70 e değiştirip yolumuza bakmamız lazım bir an önce  

• Hoca uçtu kaçtı da yönetim'mi engel oldu ? Şurdan 5 kişi toplasam 15 dk ön alanda pres yaptırırım. İyi oyun yada hocalık bumu ?

Sonrası malum 75dk topun gerisinde antep maçındaki gibi bekle dur. İlk 15 dk skor filan bulursan değme keyfime. yok atamazsan birde gol yersen, gol atmayla ilgili planın bile yok.

Santos sonrası beşiktaş tarihinde gördüğüm en rezil oyunlardan biridir bu.

• svensson gedson… karakterli adam her yerde belli oluyor

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor

Zor hocam değiştiremezsin. Anç sonrasıda aynı şey söyleniyordu kimden para alıp gönderebildik mesela ? Gidenlerin bile maaşlarını ödediğimiz konuşuluyor.

Şimdi bir o kadar daha adam birikti, nasıl olacak o iş ? Musrati ve muçi hayatında bu kadar maaş alan adamlar değil, sen maaşında indirim kabul edermisin mesela ?

Bu arada musratiye arabistandan filan teklif yok deniliyor. Yücel'in gazına gelmeyin, şu kadara satarız planı yapmayın.

Erol bulut'da zaten muçi'nin ederini söyledi. Çok ince hesaplamadım ama felix dahil (marcelo, tosiç'den maliyetli bu) 40+ mılyon para bulut oldu benim tahminimce.

Demek arat başından beri spk gereği bildirmeme gerek yoku boşuna demiyormuş.

Bende takip etmem artık herhalde Bu taraftara müstahak bu yönetimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Aralık 2024; 15:8:4 >
  • Hüseyin Yücel konuşuyor ama kardeşim sen bu olaylar varken yonetimdeydin o yüzden sağlıklı gelmiyor dediklerin çok istiyorsan adali ile birleş.
    Rafa harici olumlu işi yok yucelinde.
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

O zamanlar buradaki bazı kişiler ''Arat bilgi vermiyor şeffaf olmamız gerek'' diye yazdığımızda ,çok iyi yapıyor takımın sırları bunlar diyordu..Gözümüzü açmamız gerek..2-3 senedir yazdım burada gene yazıyorum..Beşiktaşlı olmak onun bunun adamı olmak demek değildir..Yanlışa anında karşı çıkıp bastırmak ,kötüye göz açtırmamak gerekir..Musrati vs benzerlerinin pahalı satış haberleri yandaşlara yaptırılan yalan haberler belli ki..Gitti Hasan geldi Hüseyin olsun isteniyor ama gelemez gelmemeli de zaten..Gerekirse 5 sene daha şampiyon olmayalım ama sahada ve masa başında yaşadığımız bu haysiyetsizlikler rezaletler bitsin artık..Onurumuzla kulüp ve takım olalım

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Lincoln, doyduk kardeşim biz bu masallara..Hasan dan Hüseyin den şarkılar türküler bitsin artık..Son çare S.Adalı yı da deneyeceğiz ve elinde sopa ile futbol şube sorumlusu Mehmet Özdilek ve TD olarak da Sergen Yalçın gelecek..hepsine 2 sene kredi veririz..olmadı gider Premium Lig maçı izleriz artık..bu defter de kapanır gider..yapacak şey kalmaz zaten

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor

Çare..
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

bin aboneye kendini satar bu adam zerre karakteri yok.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

F.Orman 1 Numara zaten..S.Adalı plase

• Mert devre arası Masuaku yu dövmüş diyorlar. Biraz içim rahatladı.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Herkes kim? Ben memnunum mesela. Herkes dediğin gese camiası. Bir buraya kalmadı girmediğiniz zaten, burayı da mahvetmek istiyorsunuz.

Caliph'in "yanak okşatmak "demesinde bir şey yok, gayet gerçek bir kanıt. Al bu da kanıtı bak:

Diğer dediklerine de katılıyorum Caliph'in. Burada size at koşturtmadığı için sesiniz yükselmeye başladı tabii. Caliph'i de tanımam etmem bu arada. Burada gördüğüm kadarıyla tanıyorum. Burda kızgınlıkla sövdüğüm olduğunda bana da ceza vermiştir ama hakkıdır. Çeki düzen verecek sizsiniz, hadi çöplüğüne. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor 

• @mahmut716 Yazın Barış Alper’i pazarlamak için basın 40-50 milyon diyordu sonra Dursun Özbek canlı yayında hiç teklif gelmedi dedi. O haberi GS konusunda paylaşıp yazık gerçekten dedin mi? Öyle bir mesajın varsa linkini paylaş, ben de sildiğim mesajı geri alıp özür dileyeyim senden.

• Sergen çare filan değil arkadaşlar, yakın tarihi çabuk unuttunuz. Şampiyon olduğu sene yardımcısı çağdaş atandı ve gerçekten mucizevi şekilde o kadroyla iyi top oynayarak çatır çatır şampiyon olduk.

İkinci seneyi herkes unutuyor. Çağdaş TD oldu gitti. Sergenin istediği istemediği bir çok oyuncu alındı. Pjaniç, Batsuai, Gezal, Rosier, Souza, Atiba, Alex Texeria, Mert, Vida vs vs kadrosu kuruldu. Avrupada sıfır çektik, ligte orta sıralara düştük, yendiğimizde bile çatır çatır oynayarak yenemedik doğru dürüst, sonra ne oldu 10 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 6 yenilgi aldık ve Sergen yalçın gitti.

Ama diyorsanız ki Şenol Güneş gibi ikinci kez yine gelsin, yine başarısız olduğunu görelim silelim hafızamızdan ona da eyvallah derim itirazım yok.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Sürekli aynı şeyi söylüyorsun,sen kamptamıydın. Sezon başı yalandan kamp yapıldı. Yükleme yapılmadı, çok fazla izin yapıldı. Medyaya verilen görüntüler dümenden dandik idmanlardı. Kamp yapılan otele gidin bir bakın herşeyi görürsünüz. Yurt dışında idmanları yakından izleyen arkadaşlarımız vardı onların aktardığı %100 doğrudur.

• 
Sayfa: önceki 20732074207520762077
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.