|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2077. sayfa)
-
-
her hayal kırıklığı oyuncuyu yazmam mı gerekiyor ? Masuaku haberi var, paylaşmişiz, kendince kafanda bir Gs'li profili oluşturmuşsun, herkese tahrik edecek gözüyle bakıp mesajları silme yoluna gidiyorsun. al bak Gs tarafında güzel örnek, hangi mesaj tahrik hangisi değil gör.
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160270742 -
Bak şimdi tarih tarih gittiğimizde bu kamp programı 27 Mayıs’ta haber olarak girilmiş resmi siteden. Hocanın gelişi 5 Haziran, Friedel’in gelişi 7 Haziran. Kamp planı programı aylar öncesinden belli olur ki rezervasyon yaptırırsın. Booking yorumları okuyup mu tuttular?
Geçen sezon Temmuz ayına kadar Aybaba ve Feyyaz Uçar sürekli ön plandaydı. Çift başlılık da yoktu. Niye bunlar konuşulmadı? Niye bu kamp alanı rezalet denmedi? Bu takımın kondisyonu var mı yok mu bilmiyoruz çünkü takım hiç oynamıyor. Kondisyonu olmayan takım 60’ta düşer 70’te düşer.
Takım başlamıyor ki düşsün. Ekim ayından itibaren herkes toptan kaçıyor aman bana gelmesin, gelince de geri oynayayım. Ne oldu yani bu süreçte bir şeyler oldu ama kimse açıklamıyor.
-
Ben senin niyetini çok iyi biliyorum, sen hiç merak etme kendini de yorma.
-
Bence dikkat edilmesi gereken yer, yöneticinin vereceği cezalar ve sileceği mesajlar olmalı. Buna bakacak olursak da söylemler konuya bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Örneğin ben burada biraz daha atışma konusunda rahatım ama Gs formunda açılamam gibi. Yöneticinin dikkat etmesi gereken noktalardan birisi bence bu. Bu demek değil ki gslinin bjk formuna yazdığı herhangi bir şey anında silinsin veya tam tersi. Burada iş yöneticinin nasıl yaptığına kalıyor. Diğer forumlara da yazan biri olarak Caliph bu konuda bence sert değil. Ha elbette çoğu kişi kendi takımı için karşı tarafın yöneticisini sevmeyecektir. Ben de bu konuda Gs formunu sevmemem mesela, bana göre diktatörlükle yönetiliyor diğer takımlara bakınca. Sen de Caliph'i öyle görüyor olabilirsin ama bence değil.
Yazma işine gelince de yönetici de sonuç olarak bir insan ve taraftar. Haliyle bu konuda fikir belirtilirken bence diğer üyeler gibi bunları yazmasında sakınca görmüyorum. Ben ve sen yanak mevzusunda atıştık diyelim, Caliph yapmasın diyorsun ama dediğim gibi yönetici olduğu kadar o da taraftar ve görüşleri var. Bu konuda yönetici-diğer üyeler ayrımı bence doğru değil. Silme ve ceza işleminde diğer üyelere kıyasla dikkatli olmalı ama bu konuda taraftarlığı ve görüşlerini yazabilmeşi.Elbette yanak mevzusundan daha da sert tartışma olabilir mesela ama bunu yönetici nezdinde değil, üyeler de aşırı atışma şeklinde konuşmamalı. Fikir konusunda yönetici dahil herkes bence fikrini sövüp saymadan kendi konusunda rahat bir şekilde belirtmesinde sakınca görmüyorum o yüzden. Ancak ceza-silme işlemlerinde dikkat etmeli ve bu açıdan ben sorun görmüyorum ve şikayetçi değilim. Elbette sen olabilirsin hakkındır, ve söyleyebilirsin de. Ben de gs konusundaki yönetimden şikayetçiyim mesela.
Daha iyi ve kötü yönetenler yöneticiliğe geçebilir ama herkesi memnun etmek imkansız, özellikle karşı takım taraftarları. Bunun ortasını bulmak zor iş tabii.
-
Serdar hocadan yol olmaz ezbere iş yapiyor Bahtiyar fb macinda iyiydi onu sol beke koyacakti dün 11 de çocuk ikinci yarı cabaladi ruhsuz masuakudan iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 17 Aralık 2024; 16:46:51 > -
Bizim hücumcuların rakibin defansına sürekli pres yapması lazım. Anadolu kulüplerini çözmenin en kolay yolu bu. Kendi yarı alanlarında 3-4 kişi iken pres yapıp top kapınca gol geliyor. Misal Kayseri maçı. Fakat gelin görün, pres namına hiçbir şey yok. Semih olsun, Mustafa olsun rakibe en ufak rahatsızlık vermedi.
Ayrıca Adana'nın ön liberosu Maestro da mıknatıs gibiydi, topu alan her oyuncumuza yapıştı. Bizim bu tipte bir oyuncumuz yok. Ortadaki tüm futbolcularımız aynı tip.
-
H.Yücel canlı yayında
Gündem Beşiktaşyoutube#CANLI Özel Yayın....Başkan Sn. Hüseyin Yücel Canlı Yayında....| Alen Markaryan | Gündem Beşiktaş #beşiktaş #futbol #gündem Gündem Beşiktaş YouTube Kanalına Hoş Geldiniz! Beşiktaş tribünlerinin efsane ismi Alen Markaryan ile Alenen Beşiktaş, her Çarşamba sizlerle. Beşiktaş’ta maç öncesi taraftarlarla gerçekleşen çekimler ve Siyah-Beyazlı camianın önde gelen isimleriyle yapılan röportajları ve çok daha fazlasını YouTube kanalımızda bulabilirsiniz. Bizde Gündem hep Beşiktaş! Abone olun, beğenin, yorum yapın. Gücümüze güç katalım. Kanalımıza Abone Olmak İçin; https://bit.ly/gundembesiktas Ajans: Your Medya Web: www.yourmedya.com mail: info@yourmedya.comhttps://www.youtube.com/watch?v=h9VteAzG0qI -
YAZIK OLDU KARTAL.!
Nurettin M.youtubeSana kıyan eller kırılsın.https://www.youtube.com/watch?si=KjtHQCB4mUvdujBB&v=1Jgt7Y0NMuU&feature=youtu.be -
Galatasaray takımına lakap takmak bu bölümde yasakmış. Diğer bölümlerde beşiktaşa lakap takmak serbest. -
Ya hala Hüseyin Yücel her katıldığı programda önceki konuştuğunu yalanliiyor.Kasada 10m demedim 15m da olabilir 10 da olabilir diyor.Bir dediği dediğini tutmuyor.Birde sırf parası var diye başkan mi yapacaklar.
Aleni Tvyoutube#CANLI Özel Yayın....Başkan Sn. Hüseyin Yücel Canlı Yayında....| Aleni Tvhttps://www.youtube.com/live/ZqC1ebQqexk?si=s7ncUrCjrGbe1oyn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 17 Aralık 2024; 17:48:2 >
-
Koca başkan adayı ile Alen sen diye hitap ederek konuşuyor. Yücel hiç ekranlara çıkmasa, gizemli kalsa daha çok prim yapardı. -
alanya maçında, çarşı dan bir kırıntı kaldı ise '' para '' ve '' mücadele '' temalı futbolcuları utandıracak bir pankart hazırlar.
ben futbolcuların haklı olduğu hiçbir konu göremiyorum, oynamak istemiyorsanız çıkar delikanlı gibi dersiniz '' param yatmadı oynamayacağım '' bitti gitti.
hem sahaya çıkıp hem de 0 reaksiyonla bu formayı rezil etme hakları yok, sonuç ne olursa olsun yok.
baki mercimek diye bir adam vardı yetenek -20 falandır, ama adam hep mücadele etti ve hiç tepki görmedi.
deli ibrahim, sıfır yetenek ile yıllarca çizgi de oynadı tepki görmedi, takımın genel halinde tepki gördüğünde taraftara el-kol yapmadı.
muçi denen halı saha topçusu boş kaleye gol atıp taraftara el-kol yapıyor, zamanında oğuzhan yapmıştı sonra futbol hayatı bitti.
bizim en büyük sorunumuz disiplin, herkes kafasına göre takılıyor takımda.
adım gibi eminim içlerinde '' rafa ile immo 6 milyon euro alıyor abi, onlar kurtarsın '' diye sohbet dönüyordur.
oyuncu grubunda yıllardır bir gruplaşma var, buldukları disiplin boşluğu sayesinde bunu sürdürüyorlar, gelende bu furyaya uyuyor zaten.
raşitza gibi 0 potansiyel bir adam bile maça çıkmayacak kadar şımarmış, 7 numaralı formayı giyiyor...
bizi küçülten en çok sevdiğini iddia eden kişiler, çıkıp kasada 10 milyon var diye açıklama yapanlar, ondan öncekiler de elektrik faturasını ödeyemiyoruz demişti...
bunlar büyük camialarda söylenecek laflar değil, elalemin ağzına sakız etmekten başka bir işe de yaramaz.
ağlayacaklarsa gelmeyecekler, gelmeyeceklerse konuşmayacaklar, konuşacaklarsa ağlamayacaklar.
-
-
Yoo burada da serbest, nasıl 5 çektik size aslancıklar, g5 ya da 6s yazınca bir şey olmuyor. Hakaret yasak sadece.
-
https://eksisozluk.com/entry/171083632
Böyle olmadığı sürece takım için üzülmeye gerek yok. Boşverin kendi hayatımızı kurtaralım
-
Ya arkadaşım 11 bine yakın mesaj yazmışsın, kendi forumunda buradakilerin 10 katı daha fazla üye her gün mesaj yazıyor. Bir de gelip sürekli burada yorum yapıyorsunuz, yöneticiyi eleştiriyorsunuz. Gs'nin yönetim kurulunda mısınız, maaş mı alıyorsunuz?
Nasıl bir amaç bu? Üstelik yorumlarınızı birden bire onlarca kişi beğeniyor burada bile (Beşiktaş forumunda), hücum ediyorsunuz. Hayatta başka bir amacınız yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 17 Aralık 2024; 19:20:47 > -
Beşiktaş’ta başkan adaylarının geçici listeleri:
Hüseyin Yücel: Aslı Üstünkaya, Mete Vardar, Tarkan Ser, Ahmet Budan, Özkan Arseven, Onur Göçmez, Fırat Fidan, Deniz Güven, Kadir Kılıç
Serdal Adalı: Mehmet Özdilek, Kaan Kasacı, Hakan Daltaban, Aykut Torunoğulları, Selahattin Solmaz, Nafi Gürel, Uğur Fora, Hazar Kalkavan, Mehtap Ferah, Fatih Avşar, Numan Akpınar, Kemal Erdoğan.
https://x.com/tugbahacibayram/status/1869055422885167227
---
Nerede Çebici varsa doldurmuş Adalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 17 Aralık 2024; 20:29:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X