Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2070. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SuatUstaaaa Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.442
Cevap
228
Favori
883.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duran topları Rafa, Muçi, Can, Masuaku, Salih, Mario.. sırayla kullanıp durdu.

Emaneten göreve getirildiği açıklanan Serdar hocayı futbolcuların taktığını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 16 Aralık 2024; 23:46:3 >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Bakın buraya yazsam silinecek şeyler var rahatsızlık veriyor yönetime neymiş spor bölümü Kural İhlali falan neyse ya gerçekten değmez.
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Bana da yazar mısın platformu?
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    2 yıldır taktıkları adam olmadı o zaman bunların.

Kaçıncı adam bu yahu. Nasıl iş anlamadım.

İyi giden takım nasıl bu kadar tepetaklak olabilir. Para sıkıntısı baş gösterince oyuncular saldı heralde...

Karakterli oyuncu şart...
  • Fırat Aydınus:
    GS’nin 2’nci golünden önce Banza’nın Sara’ya yaptığı müdahale faul değil.
    Oyuncu topa vuruyor.
  • Çoluk çocuk bu Galatasaraylılar herhalde.Ben ne soruyorum kendi ne yazıyor.Hakemlerle şimdiden 15 puan fazla almışsın.Almamış olsan şampiyonluğun garanti mi.Geçen sene 102 puan almışsın bu yıl Young Boysa eleniyorsun.Türkiyede seni taşıyan bir güç var.Hakemli sporlarda hakemi yenemezsin.Hakem senden yanaysa Sivassporla Liverpoolu,Real Madridi,Barcelonayı da yenersin.Hakem seninleyse Premier Ligte,La Liga da Sivassporla şampiyon olursun.Ligte 36 maç oluyor.Hakemler sana son şampiyonluklarında 7-8 maç kazandırıyor.Bunları kazandırmasa şampiyon olabilir misin.Mesela Beşiktaş'ın böyle bir şampiyonluğu hiç yok.Senin böyle 8 şampiyonluğun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 16 Aralık 2024; 23:56:37 >
  • richee_srwt kullanıcısına yanıt

Devre arası tamamını satıp üstüne para katıp Bankalar Birliği borcunu kapatsınlar.

Geriye kalanlarla da aynı oyunu oynarız zaten.

6 milyon euro alıyor, karşı karşıya 16 yaşındaki kalecinin üzerine vuruyor. Rafa kaçıracağına u19'daki Enes Çinemre kaçırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 16 Aralık 2024; 23:54:45 >
  • Kasımpaşa ve Göztepe maçlarından sonra da yazdım. Şuan elimizde bulunan oyuncu grubu ;İş ahlakı olmayan , paraya doymuş, çalışmayı sevmeyen , rekabet hırsı olmayan sporcu topluluğudur!!!

Ha bu demek değildir ki Bjk puan alamaz. Sonuçta bu ligde City , Madrid yok. Seviye çok düşük.

Ligi çok iyi tanıyan yerli bir hoca lazım. Bu Hoca Serdar hoca değil!! Kimse kusura bakmasın.

Biz buraya ne yazdık. Bjk bal ligi takımı ile oynasın yine rakibe göre takım çıkarmak ve rakibi çalışmak zorundadır!!!

Bu akşam çıkan takıma bakıyorum. Ox , Salih , Mustati, Can bu adamlar antrenmanda yan yana gelmemiş. Sen bunları ilk 11’e atıyorsun. Rakip hiç çalışılmamış. Eminim Adana’nın geçen hafta kimle oynadığını bile bilmiyordur. Masu denen danaya nasıl katlanılıyor!!! Hangi akıllı hoca bunu 11’e koyar. Geçen yıl Amartey vardı. Şimdi bu çıktı. ( Hoca öğütücü resmen)

Bize elinde baston, bu koyunları güdücek’ ligi bilen, kurt bir hoca lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 17 Aralık 2024; 0:25:31 >

• Nskala Welinton u bile ariyoruz haa rezalet bi takim var sahada.
  • maicole kullanıcısına yanıt

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ 

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

Bize güçlü teknik direktör ve de güçlü Başkan lazım.Fikret Orman gibi, Sergen Yalçın gibi,Biliç gibi adamlar lazım.Futbol aklı şart.Para olmasa bile Fikret Orman güzel kadrolar kuruyordu.Takımın hakkını da her daim koruyordu.

• irfan s kullanıcısına yanıt

Beşiktaşa Şenol Güneş, Yılmaz Vural, Hikmet Karaman, İbrahim Üzülmezden birisi gelmeli.Şu an bence Hikmet hoca gelse takımı çok iyi toparlar.Plase Deli İbrahimimiz.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Bence takım kadro olarak çok kötü değil.Adam gibi bir teknik direktör gelse 2-3 dokunuşla takım daha iyi top oynar.

• Serdar Adalı yönetimi de çok işe yarayacak gibi değil , uzun bir süre Galatasaray hegemonyası izleyeceğiz sanırım . Eziyet gibi
  • mcx kullanıcısına yanıt

Fikret Orman, Biliç,Önder Özen 3'lüsü gelse 2 senede takımı toparlarlar.Şu anki takım keyif vermiyor

• Arkadaşlar bu ligde her zaman FB ve GS lehine hatalar nedense hep olmuştur ve olacaktır da ancak bunu bir kenara bırakın. Şahsım adına söyleyebilirim iki takıma da en ufak sempatim dahi yok. Tiyatro da izlesek standup da izlesek eksi puanlı bir takıma yenildik. Arkadaşlar eksi puanlı bir takıma yenildik. Bir daha yazalım eksi puanlı bir takıma yenildik ve maçı domine edemedik.

Yapı mapı diye FBlilere dönmeyin Ali Koç gibi kendinizi rezil etmeyin rica ediyorum. Yani bugün Bize 50 puan ekleseler GS ve FB bizi yine geçecek.

Rakibimiz 5.yıldızı takacak biz hala 4-5 sene yapılanma diyoruz. Ya yapılanma ile Ajax mı olacağız Porto mu olacağız Dortmund mu ne olacağız? Bunun garantisini kim veriyor? 4 sene sonra süper mi olacak her şey?

Her aldığımız oyuncu Ozi, Töre veya Olcay mı çıkacak? Hayallerde yaşamayı bırakalım artık. Bu kulübün geleceği karanlık.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Adaylardan biri, Bülent Uslu'ya yöneticilik teklif etmiş galiba.

Kanalında anket açmış.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ

• 
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.