Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2096. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.737
Cevap
240
Favori
1.109.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 20942095209620972098
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kazanacağımıza inanıyorum kesin maçı biz alırız diyen var mı:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Alanya kadrosu bizden daha kaliteli daha mücadeleci,3 tane filan yeriz.kolsuz mert ile ayaksız el musrati ve kafasını yerden kaldiramayan Semih ile çabalar dururuz.

• Masuakuyu kadro dışı bırakmasınlar zaten sonra satamıyoruz. Orta alanda keşke ön libero olarak emirhanı denese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 21 Aralık 2024; 18:26:40 >
  • mitescere kullanıcısına yanıt

Aynı kadro ile çıkarlarsa sonuç değişmez ben olsam bu kadroyla işi bitirim

Alanyaspor Kadrosunu Böyle Kurar 4-1 kazanırım

Mert

Arda Berk - Bakhtıyar - Emirhan 

Swensson -  Salih - Yakup Arda Kılıç

Fahri Kerem Ay - Rafa

Gedson - Mustafa

Maçtan önce futbolculara 10-12km koşamacak olanlar bana söylesin diye uyarı yaparım

KESİNLİKLE BÖYLE BİR KADRONUN KURULMASI ŞART

Aynı kadroyu kurup aynı sonuçları alıyorsan SERDARIN GÖREVİNE SON VERİLSİN

Hiç değilse gelecek seneyi kurtaralım

• popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Benim tahminim de şöyle, ilk 15 dk falan baskılı oynarız yine 3. bölgeye gelince saçma sapan top kayıpları ve yanlış paslar ile pozisyona çok zor gireriz. Şansa bir gol bukurz belki. İlk yarının ortasından itibaren de tempo düşmeye başlar iki üç tane yeriz gibi geliyor.

• hocam ben oradada sergenin biraz naz yaptıgini tamamiyle islerin öyle olmadığını düsünüyorum ama artık bunun bir önemi yok olan oldu belliki gelecek buyursun gelsin ben hic bir zaman istemeyecegim bununda nedeni kendi acimdan teknik direktörlüğünü yetersiz bulmam baskada hic bir nedeni yok ha gelir başarılı olur ben sevinirim hem de cok sevinirim cunku Beskitas lıyım bir kac mesaj önce yazdim benim derdim kisiler degil Besiktas,ama ben artik basarisizlikta bahane dinlemek istemiyorum yok kontrati gec imzalamis yok beyfendiyi aramamis lar atmasaymis imzasini o zaman 30 milyon aldi magdur edebiyati yapmasin bir zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan Arat: "Haftalardır hakkımda ortaya atılan iddialarla ilgili cevap hakkımı kullanmak istiyorum. Her 2 başkan adayımızla bu konuda istişare ettim. Bu salı akşamı canlı yayında sorularınızı yanıtlamaya hazırım." (Candaş Tolga Işık)

• Neyse maça az kaldı. Haliyle sergen konusu konuşulmaya devam edecek. İki başkan adayı var ikiside sergen diyor. Üçüncü olsa oda sergen derdi.

Hatta eleştiren arkadaşlarda başkan olsa onlarda sergeni getirir zira dönünmez akşamın ufkundayız. Acil müdahale lazım bu takıma.

• Alanya kümeye yakın, onlara da moral vermek lazım. Beşiktaş Rehabilitasyon Merkezi rakibine 3 puanı gururla sunar.

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Kazanır mıyız onu bilemeyiz bu ortamda Serdar Hoca buna cesaret edemez çünkü. En azından kendi fikrini ortaya koyup farklı bir oyun planı ve oyuncular ile sahaya çıkmasını çok isterim. Zaten sezon öldü.

• Ben olsam şunu sorarım. Ne kadar komisyon aldın. Esas proje ne ?

Seçildikten kısa süre sonra ben bırakacağım zaten diyen adam ya kumpas kurmuştur yada birilerinin maşasıdır.

Öyle tv filan kurtarmaz kongreye gelsin. Stadyumda seba gibi taraftarın arasında maç izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 21 Aralık 2024; 18:35:9 >
  • Beşiktaşta böyle bir oyuncu yok Muçi + Musrati + Rashica + Semih + Mario toplayın hız ve yetenek olarak Arif Aiman etmez

Bu sene 13 maçta 7 gol 7 asist (SAĞ KANAT)

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v TrabzonsporMalaysian Football Leagueyoutube
    Johor Darul Ta'zim melangkah ke pentas final Piala FA 2023 dengan kemenangan ini hasil hatrik Arif Aiman serta jaringan Fernando Forestieri. Jangan lupa "subscribe" channel YouTube Malaysian Football League untuk lebih aksi dalam dan luar padang Liga Malaysia! "Follow" MFL di laman-laman berikut: Facebook: https://www.facebook.com/malaysianfootballleague Instagram: https://www.instagram.com/mfl_my/ Twitter: https://twitter.com/MFL_MY TikTok: https://www.tiktok.com/@mfl #PialaFA2023 #DemiLigaKita
    https://www.youtube.com/watch?v=EaKlW1R3R4I

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Aralık 2024; 18:38:38 >

• Bu maçıda kaybedersek bugün taraftar sahana iner gibi hissediyorum.Umarım öyle birşey olmaz.

• Am@deus kullanıcısına yanıt
    serdar hoca ile yürümez. adalı sezon sonuna kadar diye bişeyler söylüyordu ama yok şubatı bile kapatamaz bu hıca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Bu soruyu sorabilecek kimse yok malesef.Anca yüz yüze denk gelirsen o zaman belki sorulabilir.Ama ekran karşısında imkansız.

Hayır o değilde herkes suçsuz.Bu a...... koduğumun transferlerini kim yaptı ? şekil şukulu kim bu kadar kolladı ? amerikalıyı kim hangi sebeble getirdi bunların cevabı yok.Sebebi hasan arat deniliyor.O da çıkınca benim suçum değil diyecek eee kim suçlu taraftar mı ?

Futbol başkanı olmak çok kebab yalnız.Ne halt yersen ye cezası yok.

• SERDARIN GÖREVİNE KESİNLİKLE SON VERİLSİN çıkardığı kadroya bak Sametin yanına gönderin

Muçi + Musrati + Semih = 8 maçta 1 puan almışsın serdarın gözleri görmüyor oyunu okuyamyor bu kadar basit

Kimse farklı sonuç beklemesin

Muçi + Musrati + Semih Bu adamların sahada yürüyecek hali yok ilk 11 oynatıyor futbol cahili olsa bu 3 lüyü oynatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Aralık 2024; 19:2:59 >
  • bakalım ne olacak çok merak ediyorum

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Serdar yaş olarak başkan yücel'den büyük. Yani bu aşamada olmadıysa zorlamanın alemi yok. Adalı kendisini kaybetmemek için öyle dedi ama bence gerek yok, yol ver gitsin

• Tribünlerde çok büyük boşluklar var. Gerçi bu takıma bu kadar taraftar da çok ya neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20942095209620972098
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.