< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2095. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bizim kasimda havlu atmalarimiz sergenle basladi zaten süreci incelersen görüsün sonra hastalik oldu bu olay bizde benimde sordugum bu zaten biz sergenle kasimda havlu atmistik ,bende su anda en mantikli secim sergen diyenlere soruyorum siz ne hayal ediyorsunuz sergen gelince neyi düzeltecegini umuyorsunuz,bir basari beklentiniz varmi buyrun anlatin bende dinleyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M.city 12 maçta 1 galibiyet yükleniyor...
Pep - çözüm bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnevel92 -- 21 Aralık 2024; 18:18:26 >
Sergenle değil hocam çebi ile başladı süreç. Sen şampiyon olmuş hocaya kontratı şl maçına bir ay kala yapıyorsan.
Takım kamp görmüyorsa. Bonservisi elinde diye olmadık isimleri getiriyorsan takım tabi kasımda havlu atar.
Ben olsam sergenin yerinde çebi ile bir daha çalışmazdım.
Beşiktaşlının hayali artık çok değil. Atletik, mücadele eden takım görmek istiyoruz.
-
sergen filan hikaye şampiyon olduktan sonra yine maalesef en iyi topu şenol güneş zamanı oynadık, hatta gittiğinde bile o kadar afrikalıya rağmen yine iyi oynuyorduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beşiktaş'ın Sergen ile şampiyon olması tamamen oynanan oyuna bağlı değildi, covid döneminde maçların seyircisiz oynanmasının etkisi daha büyüktü bence, seyirci olsaydı nsakala, welinton falan ıslık manyağı olurdu, takımın morali falan kalmazdı, o kadronun en fazla olacağı 4-5.sıra falandı. Sergen'in en büyük katkısı başkanın bile pısırık olduğu dönemde çatır çatır açıklama yapması ve kazma Larin'den golcü çıkarması oldu.
İlk 11 de Masuaku ve Musrati görmeyiz inşallah.
-
Ben de defansta Aytuğ Batur ile orta saha için Enes Çinemreyi merak ediyorum. Bu çocuklardan birseyler cikacak mi acaba
Yine Musrati ile başlıyor ne var bu adamda anlamak zor.
Al musrati,Semih ve kripto mert ile hayırlı işler.2.yari masuaku birde,joe Mario aldı mı tamamdır.
Serdar Topraktepe de hoca filan değildir benim gözümde.
masuaku yedek en azından. yalnız kulübe kalitesi yerlerde, oyuna etki edecek adam yok
-
Orta sahaya Josef-Atiba tarzi biri koymadıkca bu takım tam anlamıyla düzelemez.
Fazla yumuşak kalıyor orta saha... ama bunu gören yok. Yöneticiler de varsa yoksa kanat diyor. Orta saha zaten şişkin gözü ile bakılıyor
rashica,imobile yılbaşı tatiline çoktan çıkmışlar.Uyutun taraftarı bakalım.
-
İzlesek dert izlemesek dert. İzlemeyecektim normalde ama kendimi yine burada buldum. Ne yapsam bilemiyorum. Bay geçseydik keşke.
-
masuaku kadro dışı diyolar adam yedekte çıkıyor bu haberleri kim çıkarıyor anlamadım
-
-
Aynı diziliş, benzer bir kadro. Hayırlı işler
Bugün Alanya dikkatli ve iyi oynarsa 3-4 tane atar çok rahat.... Bitik adanademir den 2 tane yiyen takım biraz daha iyi bir takımdan 3-4 tane yer... Maçı izleyeceğim nasıl rezil olduklarını görmek için... Maalesef bugün de puansız ayrılacağız sahadan..
Beşiktaş - Alanyaspor maçı için beinconnect bulunur smart tv uyumludur 40 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X