Dede tutmaz yaw sergen.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2093. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Adalı'nın listesindeki kadın ekran yüzü Esra Erol deniyor.
Bari Müge Anlı'yı da getirsin belki Hasan Arat'ın izini bulurlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
masuaku gönderilcekmiş, yerine daha iyi adam almadan gönderilmemesi gerek, gidecekse yerine Ferdi kadıoğlunu almalılar isimsiz biri gelmemeli artık şu takıma
abi sendeki sergen sevgisi patolojik bir hal almış başka bir açıklaması yok düşünüyorum düşünüyorum bir türlü anlamlandıramıyorum,sergen kimde millet elini öpmek için sıraya girecek sergen kimde millet onun kuyusunu kazacak, sergen bir kere şansa şampiyon yaptı,yaptı da ertesi gün hepimiz kardiyoloğun yolunu tuttuk gs maçı 5 dakka fazla olsa veriyorduk şampiyonluğu yahu hemde devasa puan farkından,avrupa desen hiç yok onun bunun 3.sınıf takımlarına elenmiş ucl de ortalama bir gruptan puan alamayarak üstüne gol yeme rekoru kırarak elenmiş ligde de liderden 18 puan fark yemiş bu arada fark yediği takımda trabzon yanlış anlamayın ve çare bulamıyorum diyerek kendi isteğiyle ayrılmış, oyunucu havuzu ise sıfır aldırdığı bu kulübe kardeşinin menejerliğiyle geçirdiği oyuncuları söylememe gerek yok hepimiz kimler olduğunu biliyoruz,şimdi bu yaşananların ışığında birazcık düşünebilen bir insanın şunu fark etmesi lazım sergen in teknik direktörlük bilgisi çok zayıf hatta yetersiz kriz yönetiminde başarısız ve ayrıca tembel ve sıkılgan her an gitmeye müsait şimdi ben en azından neden istemediğimi sahadan örnekler vererek anlamlandırabiliyorum sen neden bu kadar seviyorsun bundan daha önemlisi Beşiktaş a bu yetersiz,tembel herifi nasıl yakıştırabiliyorsun,ben senin ne diyeceğini biliyorumda belki bilmeyenler vardır diye bir söylemeni rica ediyorum.
-
https://x.com/ortasahahaber/status/1870188498633760945
Eyüpspor, Süper Lig'de 4 büyüklere karşı oynadığı maçlarda sadece Beşiktaş'a kaybetti.
2-1 Beşiktaş
0-0 Trabzonspor
2-2 Galatasaray
1-1 Fenerbahçe
Ne garip takım bu ya.
Getir ordan Atletico, Beşiktaş'ım şov yapacak. Ardından getir ordan -1 puanlı Adana, Beşiktaş'ım 5 yiyecek.
-
Eskiden sen de Sergen ciydin)) Yanlış hatırlamadıysam??..İnan Sergen den başka yerli hoca toparlayamaz bu durumu..Bırakalım kendi kadrosunu kursun..Zaten Klopp gelse 1,5 senede toparlayamaz..Sergen ortamı ateşler ,morali tazeler..Demiyorum ki en iyi hoca, ama camiaya hele ki bu durumdaki camiaya en ilaç gibi gelecek adamdır..Şimdi eleştirenler ,yarın öbür gün güzellemeye başlar..Asıl sıkıntıyı başkanlık makamında görüyorum..F. Orman gelse gönlüm daha rahat olacaktı..Yaşayacağız ,göreceğiz..
-
Umarım doğru değildir hiç biri..gereksiz isimler
-
Tayfur son dakika penaltı yaptıda öyle yendik bizde hocam
Arda adamı 1.5 ay sahaya sürmedi bu olaydan sonra :)
-
Yabancıların %90'ını devre arası göndereceksek Sergen Yalçın gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Aralık 2024; 12:30:28 > -
Bunları sayfalarca yazıştık..neden gelmeli ve neden gelmemeli diyenler..Tekrar bu hafta sonu uzun uzun neden gelmesi gerektiğini yazmayacağım..Sadece şunu söyleyeyim, birini eleştirmek için , bir gol eksik olsaydı, 5 dk fazla oynansaydı geçerli argümanlar değil . Sa ilese ile değil bu işler sonuçta bu insan bizi şampiyon yaptı ,2 kupa kaldırdı..Üzülmüş gibi yazıyorsun sevin kardeşim..
Şunu söyleyeyim, şu aşamada kimse yabancı hoca riskine girmez..Yerli hoca için de bu kaosu dindirmeye ancak sembol bir isim gerekir..Sergen den başka isim o boşluğu doldurmaz..Hangi aday onu getirmezse, diğer kesim onun ismi üzerinden diğerini yıpratacaktır..Gelir 1,5 sene yapılanma ,feda ne dersen de onu kurar ,yürütür ..sonrasına hep beraber bakarız
Bu aşamada ,hocadan önemli olan ,düzgün bir yönetimin iş başına gelmesidir..Ayrıca herkes Sergen i getireceğim vs büyük büyük konuşuyor .Bu adam bakkal çırağı mı ya sen gel deyince gelecek git deyince gidecek..Şartlarım var demiş ,iyi de yapmış..Ancak kuvvetli gelirse ,Friedel benzeri yeni zırtapozlar ayağına dolanmazsa başarılı olur
-
abi dedim ya ben senin ne diyeceğini biliyorum bilmeyenler için söyle dedim,ayrıca ben çok şükür adamcı değilim,derdim kişiler değil Beşiktaş onun için çok sevindim Beşiktaş yenerse sevinirim yenilirse üzülürüm doğrusu bu değilmi burada bir sıkıntı yok,asıl sen bu herif bizi avrupada rezil ederken ucl de kapkara bir leke bırakırken üzülmedin mi Beşiktaş hangi turnuva yı puansız bitirmiş biz boboyla liverpool u yendik dahamı iyiydi o kadro sergene verilenden bu arada senin sergeni istemende bir problem yok ama yok el öpecekler biat edecekler bunlar hoş kelamlar değil.
-
Sezonun ilk yarısının son maçı. Ben izlemeyi düşünmüyorum. 4 senedir her türlü rezilliği izledim ama artık yeter. Burada iyi oynuyoruz yorumlarını görene kadar da izlemeyi düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bjk ye mayıs taki secime kadar kayyum atansa ..belki ozaman daha uygun bir baskan adayı cıkar..yonetiminde candas tolga,huseyin gureli gibi adamlar olur...
-
"rasyonel düşünmeyen eski kafalı taraftarlar" deyince kızıyorlar sonra
Bu tarz eski kafalı taraftarlar sonsuza dek sürecek. ve yine bu tarz taraftarlar oldukça daha çok *d*lı, D*mirör*n gibiler aday olur.
Dikkat ettiyseniz *d*lı son 2 seçimdir bunların ruhunu Q7 ile, Sergen ile okşuyor ki eski kafalı romantik kongre üyelerden oy kapabilsin
Onlar için kulüp bunların döneminde Avrupa'dan 1'i evrakta sahtecilik, 1'i şike iddiası olmak üzere 2 sene men cezası almış, 'Sattığın oyuncunun bonservis fiyatı kadar oyuncu al' şartlı FFP cezası gelmiş, Portekiz çetesine verilen fahiş maaşla kulübün anasını ağlatmış zerre umurlarında değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 21 Aralık 2024; 13:6:26 > -
2024'te 52 maçın 28'ini kazanamamışız. Bu akşam 29 olur herhalde.
Muhtemel 11'lerde Masuaku falan görünüyor. Adana maçındaki performansına rağmen, tribüne rağmen oynatacaksa helal olsun.
-
Daha ciddi disiplinli biri lazim..bnm sergene destegim kalecisiz sampiyon olmasiydi..oynattigi oyun beni heyecanlandirmiyo acikcasi..ha iyi bi kadro verilir baska sey olur o baska..batti balik yan gider..bu sene bitti zaten..sene sonuna kadar gorelim bakalim.
Akşam ki maç için hiç heyecanli değilim.Alanya bizi yine yenecek gelenek bozulmayacak.Kadroda masuakuyu görürsek zaten Hüseyin Yücelin etkisizligi tescillenecek.
O kadar sövüp sayıyoruz, maç izlerken sinirden deliriyoruz, keyif almayıp "Bir daha da maç falan izlemem." deyip duruyoruz ama yine bir maç gününde kendimi maç saatini beklerken buluyorum
.
-
Açıkcası bende sergen yalçın istemiyorum ama gelinen durumda kim gelsin ? İstemeyen arkadaşlar büyük ihtimal yabancı hoca diyecek, peki bütçe işi ne olacak ?
Bak adam mario'yu, t.henry diye gömdü gitti... Felix sıradan stoper verilen rakam çok yüksek. +Colley'i istemediği için onunda maaşının bir kısımını biz ödüyoruz.
Yabancı hoca işleri aşağı yukarı böyle. Senin ciddi yatırım gözüyle baktığın semih'i bile oynatmayabilir ki öylede oldu.
Sezon başı sergen istemeyenlerin hocaları; nuri ve gio tipinde hocalardı. Birisi sanırım lig'de 7. diğeri bizdeydi işsiz kaldı.
Sergenin dediği gibi elle tutulacak 2/3 oyuncumuz var Sergeni istemesenizde hemfikirsiniz sanırım bu konuda ?
Yürümeden koşulmaz. kademe kademe gitmemiz lazım. İlk 2 transfer iner sezon biter yazın yapılanmamıza başlarız.
Sergenin etrafını hiç beğenmiyorum. Ekibinde onu dürtecek, oyuncu portföyü geniş ve avrupayı takip eden adamlar olmalı. Burda da top yönetimde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 21 Aralık 2024; 14:37:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X