Musrati nin menajeri belli değil mi?? Hasan Arat |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2114. sayfa)
-
-
Felix Uduokhai: "Herkes mutsuz. Çok fazla sorunumuz var. Maça çıkarken kafamızın rahat olması lazım ki en iyi futbolumuzu oynayalım."
ihale yine taraftara kaldı
-
Taraftar uzun süredir çöp zaten..
2-0 öne geçiyoruz ani bir kontrat daha kalkıyoruz seyirciden yükselen bir tempoda ( İngilizler bu işi çok iyi yapıyor Liverpool seyircisi)
Ortalığı inletmesini bekliyoruz bir bakıyorum taraftarın Çoğu sessiz bir kısmı kendi halinde şarkılar söylüyor filan..
Evet 2-0 öndeykenki bir kontratağımızda bu durumu görünce ulan dedim galiba asıl çöp bizim tribünler.
Sonra zaten 2-4 oluyor maç. -
Katılıyorum.tribune gidecek adam once takımını itmeyi becerebilsin de sonra futbolcu yuhalasin. Sergen, covid zamanı Taraftar olsaydı biz samp falan olamazdık.
-
Kale dibinde topu ıskalamaması gerekiyordu. O golü atsa belki maçın seyri değişirdi. -
Yahu her şey bitti ihale taraftara mı kaldı? Leipzigle Lyonla Benfica ile oynarken de aynı taraftar vardı. 3-3 biten benfica maçında taraftar ittirdi. Çünkü Taraftar takıma inanıyordu güveniyordu destekliyordu. Bu takıma kim inanıyor? Oyuncular Kendileri bile inanmıyorlar. Lige Havlu atmışsın ADS ye yenilmişsin üstüne takım sahada mücadele bile edemiyor. Sahada karakter Göstermiyor. Taraftar ne yapacak? -
Bu beşiktaş fiilen bitmiştir bu sezon hangi başkan hangi hoca gelirse gelsin bu takım kurtulmaz inişten.
-
Serdar Hoca da kafayı yemiş. Geçen hafta Adana’ya idmanda yanyana gelmemiş 4 lü ortasaha yapar. Bugün Masuaku’yu oyuna falan alıyor. Büyük takım hocası falan değil. Alt yapı hocası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 21 Aralık 2024; 21:49:17 > -
Ox niye kesik yemiş yine acaba ? İlk 11 yok.
-
Taraftar O zamanki şampiyon kadroyu çok iyi kadroyu zaten biliyordu o yüzden destek verdi Üstelik tarihten böyle cımbızlı örnekler vererek bu işi yapılmaz.
Oyuncu ıslaklamak nedir yahu..
O değil rafa Veya gedson gibi adamlar.bile top kaptırınca bile sürekli bir homurdanma..
Durum 2-0ken Yukarıdaki kontratak örneğini yazdım.
Orta sahada yorulmuş bitmiş adamlar bile kontrata katılıyorlar seyirci orada gerekeni yaparsa..coşkuyu verse.
Önce başarı gelsin Sonra destekleyeyim seyircisi bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 21 Aralık 2024; 21:50:40 > -
Oldu paşam !!! Masuaku’yu bu yıl yedirdiği 400 ‘üncü golden sonra alkışlamadık. Çok özür dileriz.
Bu rezil oyuna sabretmemiz lazımdı!!! Kusura bakma. Udakai beye ayıp oldu. Oynayamamış bak bak.
Ulan adam 1500 lira para veriyor. Belki yemeğinden kesti , tek istediği takımı galip gelsin . Boş boş konuşup insanları deli etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 21 Aralık 2024; 23:50:43 > -
Ne zamanki serbest vuruş veya köşe vuruşunda 6 ve üzeri oyuncumuz cezasahası içinde gol arayacak o zaman büyük takım olduğumuzu hatırlayacağız.
Şu ana kadar herzaman 5 kişiydi, bugün maç biterken serbest vuruşta 4 kişi vardı ceza sahasında.
Bilin bakalım Alanya nın son dakikalarda serbest vuruşta kaç kişi vardı. Cevap :6 -
12 ye satacağız diye ısrar edersek de ömür boyu birlikte olacağız gibi gözüküyor..Makul rakam bulup acilen gönderilmeli..Rafa ve Gedson hariç hepsi perder pey gitmeli..diğerleri maalesef Beşiktaş a yakışan bir kadro kurulmuş olsa ,kulübede bile yer bulamayacak adamlar..İşimiz zor ..para, akıl ,iş ahlakı, çalışkanlık hepsinde ful çekecek, yönetici ,hoca ve futbolcular lazım ki bu bataktan çıkalım..Yoksa hala dibi bulmadık gibi gözüküyor..Bulduğumuz zaman da yüzeye çıkamayıp boğulacağız bu gidişle
-
Islıklayarak Sen çok daha dolu dolu iş yaptın Ben boş boş iş yaptım değil mi Aferin sana
Adam sol bekte çöp ve onu kaçıncı defadır sol bek oynatıyor teknik ekip hatırlamıyorum. -
Bizim çocukluğumuzda tribünler öyleydi zaten. Beşiktaş taraftarı, çArşı dendiğinde herkes en çılgın en ateşli tribün diye bahsederdi. Maça gitmek için can atardık tribünlerde olmak için. Örneğin Kartal Gol Gol Gol! de çıkan sesin yüksekliği inanılmazdı
Rakip futbolcuların İnönü'ye çıkarken ayakları titrerdi, şimdi Beşiktaşlı futbolcuların İnönü'ye çıkarken ayakları titriyor.
-
İşte bu dediğin Trabzonspor'un 15-20 yıl boyunca belası oldu.
Sürekli kendi seyircisi önünde büyük baskı yedi, uzzuun bir dönem.
Eskiden Orta sertlikte bir hareketli oyuncumuz yere düşürüldüğünde seyirci öyle bir Yaygara koparıyordu ki hakem Ne oluyor lan diyordu içinden ve Eliz sarı kartına gidiyordu resmen seyirci verdirtti diyordum Ben bazen buna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 21 Aralık 2024; 21:57:37 > -
Eee takım iyiyse mücadele ediyorsa desteklenir. Ne yapılacak başka? Cımbızlı örnek falan değil. Olması gereken bu.
Svenson Gedson niye yuhlanmıyor? Parasını almaya gelince şikayet etmeyi biliyorlar top oynamaya mücadele etmeye gelince yoklar. Taraftar para veriyor. Bende yuhalamayın diyordum da artık demiyorum çünkü sabır taştı. Aldıkları paranın hakkını verecekler. Yapamıyorlarsa çeksin gitsinler. Başarısızlık var senelerdir. Başarısız ortamda kim niye destek versin? Taraftar işinden gücünden parasından oluyor zaten. Sahada bir şey yok. Ne yapacağız? Çiçek atalım sahaya. Cici çocuklar yine yenildiler bla bla bla…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 21 Aralık 2024; 21:59:22 > -
35 yıl önce muğlaspor'un maçlarını çocukken ben giderken de öyleydik 😁
Adam gözümüzün önünde kanattan rakip oyuncunun sağından atar solundan geçerdi Yürü be Ahmet Yürü be helal olsun diye bağırırken üstüne ortayı bir açardı direkt out,
Yuh ıslıklar filan, 5 saniye arayla hem de maçın sonuna kadar da o adamın benzer bir hatasını daha görürsek ağzına sıçardık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 21 Aralık 2024; 22:2:2 > -
Sahaya oynamaya teknik direktör veya yönetim çıkmıyor ki top onlara geldiğinde yuhlasınlar tepkilerini gösterebilsinler..
Kafaları o düşünce ile ancak top gelen adamlara sallayarak içlerini rahatlatmaya çalışıyorlar.adam Marioyu aldımoyuna diye GvB yi yuhlamak istiyor ama top teknşkdirektöre gelmiyor ,
ee maça da bir şekilde rahatlamak için gidiyorlar ne yapsınlar 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 21 Aralık 2024; 22:2:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X