Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2117. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 16 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
42.378
Cevap
231
Favori
901.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 21152116211721182119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor
  • mitescere kullanıcısına yanıt

Bir kanalda yorumculuk yapıyor, eleştirecek işini yapacak, dediği her şey kendini bağlar. Benim problemim Sergen'le değil, ortaya herhangi bir vizyon koyamayan başkan adaylarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 22 Aralık 2024; 0:34:38 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hiiç Katılmıyorum.

GS ipini çekecek olsa şimdiye kadar niye beklesin,
    Mesela geçtiğimiz Beşiktaş maçında niye ipini çekmeyw başlamasın, Böylece Beşiktaş'ı biraz daha izleyici kitlesinde tutardı feneri de Galatasaray'a yaklaştırırdı.

Amaa tam tersi Beşiktaş aleyhine daha çok karar verild.

• Esra Erol doğruymuş. Vay be.

• Kivalo kullanıcısına yanıt
    Yorumculuk yapıyor olması Beşiktaş'ın futbolcularına çok rahat yorum yapmasını gerektirmez. Kaldı ki dediğim gibi en ciddi teknik direktör adayı kendisi ve bu durumu lehine kullanıyor bence. Adaylar konusunda hemfikirim al birini vur ötekine durumu.
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

iptal olmuş diyorlar .

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Kocası izin vermemiş.

İsmi düşünce ben makara falan yapılıyor sanmıştım. Ciddi olduğunu hiç düşünmedim.

• Ah be Gürsoy'um be. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor 

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Bana da başta garip geldi ama fena değil aslında. 15 yıldır ekranlarda, medya ve iletişim konusunda bence iş yapar. Eşinin de epey bağlantıları vardır muhtemelen.
  • SEMİH SEMİH diyenlere ne oldu 9 maç ilk 11 kazanılan puan 2 kaybedilen puan 25

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Aralık 2024; 1:35:9 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Evet Semih yüzünden oldu Semih yerine Mustafa oynasa daha yüksek puan alırdık (!)
    Yabancı hocaya karşı değilim ama çok para verilir ve şu yüksek tazminat muhabbeti olursa yazıktır ya..
    Sergen'de tazminat muhabbeti olmaz o yüzden Sergen'i istiyorum.

Aradaki parayı 15-16 yaşında birkaç gence yatırın daha iyi, tutar tutmaz o ayrı.
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

20 yıl geriye gittik yabancı hoca 10 yıl daha geriye götürür

• Semih yağ tulumu gibi olmuş. Gvb oynatmıyordu bunu kamuoyu ve taraftar baskısı ile oynamaya başladı. Eldeki oyuncular leş olmasa 2 dakika süre bulamazlar. Mustafa'da kalasın önde gideni nasıl topçu olmuş hayret. Devre arası kiralık gönderilmeli.
  • bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt

Schalke çok başarılı kulüp galiba adamlar Bundesliga 3 e düşmeme mücadelesi veriyor. Gerçi bizim vizyonda oraya doğru kayıyor isabet olur.

Bizim taraftarın Afrika'lı topçulardan ağzı yandı birde bu Afrika'lı Futbol Direktörü gelirse sıvasın medyanında eline koz lazım zaten verdiklerimiz yetmiyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 22 Aralık 2024; 6:51:29 >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    ahaah 2 genci bi çırpıda harcadı.
    mustafa 17 yaşında yahu, 18bile değil , reşit değil. fiizksel Büyümesi bile tamamlanmadı daha,
    hastasınız siz...
  • yaver_ Y kullanıcısına yanıt
    bence de , kaka Semih.
  • 
Sayfa: önceki 21152116211721182119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.