Satilmaya satilacakta nzmn iste..uzatmaya gerek yok..ilk satilan arayi acar gider.. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2119. sayfa)
-
-
2 tane adam gibi kanat alındığında Ciro da iş yapacak. Sene başında bu adam ceza sahasında top beklerken golleri atıyordu. Ne zaman saçma şekilde kanada inmeye başladı o zamandan beri bitikleri oynuyor -
Akşam Barcelona Atletico Madrid maçında levandowski kale ağzından Semih'in kaçırdığı golün benzerini kaçırdı. Akşam gol kaçırdığı için eleştirirken senin de yazdığın gibi asıl noktayı atlıyoruz. Topla ceza sahasına girdiğinde kafayı kaldırması gerekiyor. Kafası önde kaldığı müddetçe takıma katkısı azalıyor. Bunun da sebebi tahminen top kontrolü zayıf ve topu sürerken de dengeli olmadığından daha çok topa odaklanıyor. Onun da çözümü var ama çok çalışması lazım. İleride mutlaka bize faydası olur belki de şu an bize net bir santrafor lazım.
Başkan adaylarının ikisi de hiç güven vermiyor bana. Açıklamaları duruşları çok farklı iki başkan adayı var. İkisinin de söylemleri vaatleri ve geçmişte yaptıkları bana güven vermiyor. Sergen Yalçın Hocayı seçimde koz olarak kullanmaları da şaşırtmıyor. Keşke tanınmış olmayan futbol bilgisi olan paralı bir adam adayı olsaydı da onu destekleseydik.
Sergen Yalçın hocayı ben bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum. Şu anki kaosta bu topun altına girip de takımı kim toparlar diye düşününce aklıma bir o geliyor. Samet hoca yönetimde olmasaydı o da düşünülebilirdi. Yabancı teknik direktör bu ortamda bu kadroyla hiç bir şey yapamaz gibi geliyor. Sergen Yalçın ile ilgili cekimcem yaptığı demeçler ki onu da yorumcu kimliği ile yapıyor fakat konuşmalarında bu kadar açık sözlü olması gerekir miydi. Tabi onun karakteri de böyle yapacak bir şey yok. Söyledikleri doğru herkes hemfikir. Takımın basına geçerse söyledikleri sıkıntı olur mu o sıkıntı işte.
Bu arada onun da çok da gelmeye niyeti olmadığını düşünmeye başladım. Kısa vadede hemen hemen aynı kadroyla devam edecek işi hiç kolay olmayacak ayrıca ödemeler vs. Kendisinin neden sezon başlarında bizi tercih etmezler de son çare olarak kurtarıcı olarak bizi çağırırlar sitemi de gelmemeye yakın olduğu için bence.
-
2. Forvet olarak düşünülen, 2m-2.5m alan, 80. Dakikandan sonra oyuna giren , hattini bilen( Fizik kapasitesi , verebilecekleri) Ciro’ya varım.
Ama 6m alan, 90 dakika sahada kalan , yorulunca yerine Hekimoğlu’ nun girdiği Ciro’ya sonuna kadar karşıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 22 Aralık 2024; 13:52:7 > -
Sosyal medyada bir yorum gördüm ve katılıyorum. Muçi’yi 10 numarada oynatmak lazım geçen sene orada oynadığında takımı toparlamıştı. Rafa sağa sola geçiyor Muçi’yi 10’da oynatan yok. Rafa’yı da koy en uca takılsın. Sola da Gedson koy.
Serdar hoca da yeni şeyler denemeyip Önder Karaveli gibi belki yeneriz de başka takıma giderim kariyerime başlarım diye düşünüyor sanırım.
-
Katılıyorum..Keşke F.Orman gelse, eminim ki ikisinin toplamından daha fazla katkı sağlar camiaya ..Ama gelecek ve en az 5 sene kalacak..fedası cefası vs hep beraber çekeceğiz..sabahına şampiyonluk beklenmeyecek..hoş beklesen kaç yazar ..Şimdiki durumda mecburen ve kerhen S.Adalı diyorum
Bir şey çok uzadı mı tadı kaçar..Başkan adayları görüştük görüşüyoruz diyorlar..Farklı kanallar daha hoca ile resmi görüşme yapılmadığını ortaya atıyor..Hoca da belli ki çok istekli değil..Sıfırdan başlamayı herkes ister ama mümkün değil..Taraflar beklentileri ve verecekleri konusunda net olmalılar ve yapılabildiği ölçüde bunları bizimle de paylaşmalılar..Hoca yorumculuk yapıyor, hissediyorum ki Candaş ın reytingi artsın diye bazı uçuk laflar da mahsus sarf ediliyor..Yabancı hoca bu bozuk düzende başarılı olamaz ,bence kesin..
Bunu dünden beri düşünüyor ve kalben söylüyorum, kendisini çok sevdiğim için artık gelmesin diyorum..Gelirse bütün başarısızlıklar ona sıvanmaya çalışılacak..Beşiktaş a ait bir değeri de yıpratmamak gerekir..gül dalında güzel, hoca da böyle yorum yapsın ,kah kızar hah beğenir böyle devam ederiz...koskoca Beşiktaş elbet birini bulurlar
-
Ceza yemediğim tek yer burası kaldı :).
Kendi evimizden de uzaklaştırıldık.
@Caliph, ne dersin bu işe :) -
Karagümrükte Wesley var. İsmi tanıdık gelince bi bakayım dedim. Bedelsiz almışlar. Kariyerinde aston villa falan var. Şu an ligin gol kralı. Sene sonunda benzer oyuncular bulmamız lazım. Potansiyeline ulaşamamış günü kurtarır. Şu an bizde olsa çok iş yapardı mesela Wesley. -
Ara sıra tatil iyidir uzaklaşmak lazım kafa dinlersin.
-
Fo en azindan bu fiyatlara oyuncu almaz...musratiye muciye o paranin ceyregine alirdi..
-
Öyle olsun bakalım :).
Eyvallah. -
Aras Özbiliz 1.3m Euro, Boyko 3.3m Euro, Sezer Öztürk 1.5m Euro, Gökhan süzen 1.1m Euro, Ömer şişmanoğlu 1.65m Euro, pedro franco 2.4m Euro. O da bunlara bu paraları vermiş zamanında. Hiçbirinin dönüşü yok. Eklemediklerim de var. Günümüzde ucuz gözüküyor ancak o dönem demba ba 6m Euro’ya alınmıştı. Tabi Muçi Musrati fiyaskosu gibi değil orası ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 22 Aralık 2024; 14:45:55 > -
Sıfırdan bu lig için planlama yaparsan elde 3/4 oyuncu kalır kalmaz.
İlk olarak hızlı bir stoper alacak sergen, nerden ne kadara alınır orasını bilemem. Artık nasıl oyun yapısı düşündüyse hollandalı iki kesici stoperli takım olmaz.
Minimum 1 Olması gerek 2 bek lazım. Sanırım samet aybaba'da keyfine sağ bek önermedi bundesligadan. Yine sergenin takımında bunun biri atlet bek olur.
Kaos'un merkezi olan orta sahaya gelelim. Ön libero allahın emri. Bütün sorunların temelinin bu olduğunu düşünüyorum. Oyun temposunu ayarlayamıyoruz ne zaman atak ne zaman defans diye bir kavram yok bizde.
Kanat. Kadro nedeniyle bu sefer burda değişiklik yapabilir sergen. Kurucu kurucu kanat olmayabilir bu sefer. Çünkü elde rafa ve muçi var. Bunlardan biri merkezde oynasa kanatta o tip adama gerek yok.
Muçi özellikleri bakımından belki 8'de denenebilir, kronik ox ile yedeklersin artık yapacak birşey yok.
Eğer forvet alınmazsa bile sergenin ciro ile oynayacağını düşünmüyorum. Sergenin forveti oshimen, dzeko yada ilerde topu tutabilen başka bir isim olur.
Şahsi görüşüm şenol hocanın ilk kurgusu dışında tr liginde ciro tipindeki adamın iş yapmayacağı.
-
Maaşlar ödendi diye açıklama yapıldı ve bunu doğru kabul edersek başkan ve yönetimin olmayışı muhatap olarak kimi alacaklarını bilmemeleri ve tabi Serdar Hocayı çok ciddiye almadıkları için bazı oyuncularda ciddiyetsiz ve vurdumduymaz tavırlar görülüyor. Hepsinde değil tabi de özellikle Ndour, Musrati, Masuaku,Ox. Zaten kısıtlı ve kapasitesi az olan kadroya bu adamların davranışları da eklenince takım çekilmez hale geliyor.
Keşke seçim bugün yapılsa da bir an önce bazı gelişmeler adımlar atılsa. Bir şeyler değişir mi bilinmez tabi de en azından bir hoca alınsa iyi olur. Serdar Hocam ile olmayacak sanki. Sergen Yalçın mı olur başka bir Türk teknik direktör mü olur artık biri gelmelidir . Umarım başkan adaylarınin planları ve hoca adayları hazırdir yada seçime kadar netleşir. Yoksa her hafta acı çekmeye devam ederiz olan bize olur yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 22 Aralık 2024; 14:52:32 > -
Sergen onu almalı bunu almalı diye uzun yazılar. Gerçekte olan şampiyon kadroya Umut Meraş, Kenan Karaman, Can bozdoğa, Batşuayi, Alex T ve deplasmanlara gitmeyen Pjanic aldırmak. En önemlisi de kardeşini getirecek ekibe.
-
Can Bozdoğan iyiydi. Batsuayi tek olunca iş yapmıyor. Zaten bulduğu pozisyonları atsa o dönem ligde kopmazdık bu kadar. Yedeği de olmayınca patlamıştı bizde. Ğs de ki gibi yedekten gelecek şekilde oynayınca iş yapıyor. Pjaniç o dönem herkes alırdı. Alex T geldiğinde hepimiz ümitliydik kariyeri iyiydi adamın ama o da tutmadı. Umut Ve Kenan hariç diğerlerini normal görüyorum. Yani bende karşıydım geçen senede başka gelecek isim yok şu ortamda. -
-
Hepsini toplasan bi musrati parasi etmiyo..
-
Arkadaşlar beyin fırtınası yapmak için soruyorum sizce teknik direktör olarak İsmail Kartal Beşiktaş'a gelse nasıl olur? Açıkçası geçen yıl fenere oynattığı oyun çok iyiydi, şuan boşta olan en iyi Türk teknik direktör olabilir. Fenerli olması dışında bir sorun var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X