3 senedir Kayseri'yi yenemiyormuş Gs deplasmanda maçta 1-1 olmuş aslında bizlik bişeyde yok ama yazdım öyle :) |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 5 Ocak 2025 - 19:00 Çaykur Rizespor v BEŞİKTAŞ (2121. sayfa)
-
-
dünkü yayında bahsetti bu stoperlerle set oyunu oynayamazsın diye. bana wellingtonu aldım diye laf ettiler adam arkasına atılan hiçbir topu vermez boşuna mı aldık vs anlattı
arka direk larin diyorlardı o adam rüyasında mı gördü arka direği nerede duracağını söyledik çalıştırdık o kadar gol attı dedi
-
Beinsports bıraktırmaz diyen sen miydin 😁 -
yok hocam ben bişey demedim ama buraya öyle bişey yazılmıştı evt
-
Hüseyin Yücel, 2. başkanken doğru düzgün tepki veremediniz, şimdi başkan adayı olacaksın. İyi hoş konuşuyorsun da al sana verilmeyen penaltının daha hafifini verdiler rakibine. Kulağınızın üstüne yatmaya devam.
-
Anladım. Dün bir yayıncı kuruluş farkın açılmasına izin vermez falan demişti de adamlara verilen penaltı sonrası aklıma geldi -
Bunların kadrosunda 15 yaşında olsun 40 yaşında olsun fark etmiyor, kendini yere atmayı maharet sanıyor. Hakemler hakem değil ki ilk atışta sarı versin.
-
Hakem Davidson dan gelen topa ofsayt verdi . Gole gidiyordu Kayseri.
-
barış alper attı 2-1 oldu kayseri maci
-
Rafa Silvadan beklediğimiz hareketleri Yunus Akgün yapabiliyor. -
barış alper harika oyuncu yine attı, bizim forvet semih gs nin kanat oyuncusundan bile daha az gol atıyor -
Barış Alper mi harika oyuncu 😁😁 yunus falan desen anlıycam da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 22 Aralık 2024; 16:36:5 > -
Man UTD'daki Rashord ve Fernandes, ayrıca BJK'li Muçi. bunlar ara sıra jeneriklik gol atmak dışında bişey yapmayan oyuncular. şu Yunus'un yaptıklarını yapmazlar mesela. -
Sezonu kapatan oyuncu nasıl gol atıyor? Bir yanlışlık vardır. TFF özür dilesin hemen.
-
-
Yunus hayal kırıklığı keremin yerini dolduramıyor bence -
Ben de yanlış gördüm herhalde dedim:) Kayseri'nin olası golü yendi. -
Üzüldün mü? -
Para olsa 85 mılyona virgil çekeriz oraya gibisinden birşey demişti zamanında.
Sergenin oynatmak istediği oyunu ben ezbere biliyorum öyle ciro, musrati, ndour olacak iş değil.
Güçlü orta saha, atletik bek, Hızlı stoper.
Beğenmeyen stadyuma gelmesin, sergen yalçın
Pardon gio...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Aralık 2024; 16:44:54 > -
adam ligin dinamiğinin farkında. artık bizim ligde hızlı stoper ve atletik oyuncular fark yaratıyor.
gs yıllardır bu tip adamlar alıyor. her ortamda dile getirmekten dilimizde tüy bitti bizim kadro yapıcılar hala uyanamadılar bu işe. takı çer çöp doldu bu ahrazlar yüzünden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X