Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 5 Ocak 2025 - 19:00 Çaykur Rizespor v BEŞİKTAŞ (2123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mertvontrier Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.503
Cevap
232
Favori
904.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 21212122212321242125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naak98

Adam 2 gün önce bjk sorulunca bjk büyük camia ben galatasaraylıyım gibisinden bir şey dedi. Bjk başına geçerse olası gs kariyeri biter bunu da riske etmez bence.

Arda Sergen den daha iyidir
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

hocam adam yorumculuk yapıyor iyi şeye kötü mü desin Beşiktaş harici bir takım diye? Geçende Semih'e dedi bişeyler düşman belliyolar adamı hemen burada hedefe koyuyolar çünkü zaten sevmiyolar oysa doğru diyor bence mesela. Futbolcuyken şampiyonluklar yaşamış TD olmuş yine şampiyon yapmış daha ne yapması gerekiyor ben artık anlamıyorum.

• MAF10 kullanıcısına yanıt

Ömür boyu gs, sonsuza kadar gs diyen bir adamdan bu kulübe hizmet etmesini mi bekliyorsun? gs dışında fb veya bize gelsin gs kapısı kapanır, adamın hayat amacı biter.

Adam yemeğe çıktığı zaman sağında Terim, solunda Ağar oturuyor.

• Okan hoca kötü oynatmıyor ama GS’de oynattığı futbolu bizde oynatamaz. Her maç 5.kırmızı karttan hükmen yenilgi alır.

• Gsnin kadrosu ve oyun gücü şampiyonlar ligi seviyesinde. Doğru yönetim, doğru planlama , doğru oyuncu grubu ve doğru hoca ile başarı geldi. Gelmeye de devam edecek. Biz de bakmaya devam edeceğiz
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Sergeni eleştiren kitle sezon başı. Nuri, Gio, terzic diye sayiklarken Sergen gelmesin kalıcı birşey kuralım dedim. Şimdi sergenci olduk ne işse. Kendileri başkan olsa bu durumda sergenin kapısında yatar. Başka çözüm yok çünkü. Sizin kafanıza uyuldu sonuçları gördük çok şükür.

Ben bunların yerinde olsam bırak akıl vermeyi foruma ugramam. Bak hasan cikiyormu TV'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Aralık 2024; 18:59:8 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Avrupada en az kart gören takımlar arasında nasıl oluyoruz ?

Sizde tam tersi fb ile birlikte en çok kart gören takımlar arasındasınız. İstatistik ortada
  • @lotus_dh buradan oraya selam gitmiyor. Farklı frekanslar :) burada bizimle takılacaksan orayı unut 1 hafta.

• Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt

Bir ara son 5 maçında 5 kırmızı yedin ona rağmen bari yapma şu algıyı.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Semih'in abartilmasi hakkında doğru konuştu adam. Sadece semih değil İki genel kurul anlattı orman. Birinde ekonomi bakanı ol dendi, diğerinde hırsız. Bizim millet gazla çalışıyor.
    Aç istatistik ortada. En çok kart gören takımların arasındasın. Argümanın direkt patlıyor. Aynı lig aynı hakemlerle daha az kart görmüş Gs
    Acun atmıştı bunu ortaya algısı patlayınca sesini bir daha çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 22 Aralık 2024; 19:4:43 >

Sergen iyi topçuydu ama bence iyi bir hoca değil. Beşiktaş'ı kurtaracak bir hocalık vasfı yok bana göre. Arda'ya FB maçından sonra sordular, özellikle GS'lıyım deyip işin içinden sıyrıldı ama tabi bu sektörde yarın ne olur bilinmez. Hamzaoğlu,Bülent Uygun,Yılmaz Vural boşta olan hocalar bildiğim kadarıyla. Bunları da düşünürler mi bilemem.

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt
    Top Galatasaray a geçmişti hatalı ofsayt olsada kaybetmişlerdi topu.

Denuzli bjk li mi harbi gs li degil mi

• lindeman kullanıcısına yanıt

Besiktasli. 3 buyuklerin 3'unde de şampiyon oldu. Arda'ya da bence o şans verilmeli.

İzin verirsen geleyim arada :).

Ne de olsa maç da yok.
  • lindeman kullanıcısına yanıt
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor
  • samtiger kullanıcısına yanıt

Futbolla ilgili ne geçmişin var da Sergen yalçının hocalığını kötülüyorsun köfte seni. Geldi kısa sürede 2 kupa aldı. 4 gs, 4 fb, 3 ts, 2 bjkye karşı galibiyeti var. Kısa zamanda kötü kadrolarla çok iş başardı.

• Arat, Candaş'tan programa kimseyi telefonla bağlamamasını istemiş ama kabul görmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 21212122212321242125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.