< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Aralık 2024; 22:48:36 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2125. sayfa)
-
-
Bunlar beşiktaşı çökertmek ve araplara satmak için gelmiştir
HIRSIZ dediğimizde ceza yedik
Hermoso 4 milyon euroya 4 - 5 yıllık anlaşacaktı hırsızlar devreye girdi 15-17 ye felixi kakaladılar o da 3 yıl
Hermoso yıllık 3,5 milyon euroya romaya imza attı o ada 3 yıllık ben bu olaydan sonra HIRSIZ olduklarını anladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Aralık 2024; 22:56:30 > -
Bu mantıkla geçen yazdığım mesaj gerçek oldu. 100 milyonun 50 milyonu kayıp. Oyuncu bonuslari üzerinden yemişler kulübü. Piyasa değerlerinin X2 üstünde oyuncular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Aralık 2024; 22:54:58 > -
Bence gelmek istemez. Beşiktaş bitik durumda kendini bitirir kötü sonuçlar alırsa.
-
yahu sen bir adamı çok seviyorsun diye ben sevmek zorundamıyım neden ima yapıyorsun sen layık olmayabilirsin Beşiktaş ın taraftarı da,takımıda sergenden iyisine layık bu benim düşüncem keşke gelsede kendisinin yarı kalibresi takımlar rio ave ve paoc a nasıl elendiğini anlatsa,keşke gelsede ucl de neden sıfır çektiğini söylese sen geniş perspektiften bakamıyorsan benim suçum ne sen aldırdığı kupa üstünden değerlendiriyorsun ben takımı nasıl bıraktığıyla değerlendiriyorum en azından akıl yürütüyorum kriz yönetemiyor diyorum avrupada başarısız diyorum kendimce altını doldurmaya çalışıyorum sen nediyorsun bu taraftar sergene layık değilmiş lakırdıya bak biz hep diyoruz ya futbolcu nerede oynadığını bilecek taraftarda hangi takımı tuttuğunun farkında olacak.seninle bir çok kere sergen hakkında saygı çerçevesinde tartıştık ve sana hemen her mesajımda bıkmadan avrupa daki başarısızlıklarını hezimetini hatırlattım temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne koydum ama birtanesine avrupayla ilgili bir yorum yapmadın hep o kısmı geçiştirdin aldığı iki kupadan dem vurdun ama iki şampiyonluk alan avrupada kulüp tarihinin en başarılı zamanlarını yaşatan şenolu itin bilmem neresine sokup sokup çıkardın en azından ben senin gibi riya yapmıyorum başarılıysa başarılı başarısızsa başarısız benim için takıma o anda ne verdiği önemli.
Herkesin dilinde bu takımı sergen toparlar yahu adamın mesleği teknik direktörlük değil yapmıyor çünkü tv programlarında görüyoruz hocayı bizden sonra kaç takım çalıştırdı kendini geliştirmek için ne yaptı bu kadar iyiydide neden avrupa ya gitmedi şampiyon hocaya neden teklif gelmedi bunları hiç sormadınızmı kendinize teknik direktörlük yapmayan adamı kurtarıcı diye çağırmalar bunuda kendince yapılacak tek ve en akıllıca işmiş gibi görüp karşıt fikri tükaka yapmak size yakışıyor.
size son bir soru farzedinki sergen gs ile ucl de sıfır çekti bir daha gs ile adı anılırmı? Sanırım cevabı hepimiz biliyoruz işte taraftardaki vizyon farkı iki takım arasındaki farkıda belirliyor.
-
Sergen bugün ak dediğine yarın kara diyebiliyor. Arkasında durup güvenilebilecek biri mi bilemiyorum. Umarım gelip bizi yanıltır iyi yönetir. Çok pozitif değilim sergene -
Başkan adayları biraz daha yalvarsın kendisine.
-
Ya zaten Sergen gelmek zorunda mı , sanki başka teknik direktör yokmuş gibi Sergen de Sergen. Adam bizi bıraktıktan sonra doğru düzgün takım çalıştırmadı.
Yerli olarak bir Arda Turan var bir de Çağdaş hoca var. Yabancı olarak da Terzic. Bunlara şans verilebilir.
-
Sergen Yalçın ilk yarıda N.Şahin'in topladığı puanlar olmasa Antalyaspor'u küme düşürecekti. Bunu bilmeyen yoktur. Bizdeki son sezonunda tribünler Sergen hoca takım niye oynamıyor diye bağırırken, ben oynamıyorum ki deyip sorumluluğu futbolculara atıyordu. Bunu da hatırlamayan yoktur. İkisini birleştirince insan karamsarlığa kapılıyor.
Ha şu an Adalı-Sergen Yalçın ikilisinin gelmesi kesin gibi görünüyor. İki adayın da ağzında aynı şey var. Serdar hoca ile devam, olursa Sergen Yalçın diye.. 6 aylığına gelsin zaten. Serdar T.den her türlü, bin türlü daha iyidir. Yeter ki lisansı olmayan, basın toplantısına bile çıkamayan Serdar T.ye kalmasın bu takım.
Geçmiş yayınlarında Oxlade'yi çok beğendiğini söylemişti. Seçimden hemen sonra gelirse Oxlade'yi kadroda tutar. Son zamanlarda eleştirse de daha önce -ben olsam Rafa'nın etrafında takım kurardım- demişti. Rafa da kalır. Gedson'u da beğeniyordu. Opsiyonu olmayan diğer yabancıların tamamını gönderir. Mümkünse tabii. Yoksa yabancılar Sergen'i dinlemez. Yatışa geçip, maaşını alır.
-
Aman sakın öyle yazma sonra müritleri kızıyorlar
-
Isim degil gelen ne oynatacak oyun mantigi felsefesi ne olacak..eyup goztepe samsun gibi takimlarin kadroya bak aldiklari puanlara..suan trnin en iyi td biri ismail kartal..gelsin demiyorum bu adamin oyun mantiginda biri lazim..buyuk takim oyunu oynatacak biri.. -
Bu kadar kendini yorduğuna değmemiş..sen sevme sorun değil ,daha iyi hoca bul ona layık ol ..iyi aksamlar
Edit Takım önce ilk 3 e girsin de Avrupa'yı o zaman konuşuruz..Mesele neredeyse ilk 10 a girme meselesi olacak hala Avrupa diyorsun Bir Santos bir GVB benzeri daha yaşarsak takım filan kalmaz..Böyle zamanlarda yerli ve sembol isimler toparlar ancak..2-3 sene sonra herşey oturunca ancak yabancı bir hoca işe yarar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 23 Aralık 2024; 0:45:7 > -
-
Ben 2-3 hafta önce burda Sergen Yalçına sallayanlara kızıyordum ama gelinen noktada beni de kendinden iğrendirmeye başardı sağolsun. Beşiktaş'tan ayrıldığından beri doğru düzgün takım çalıştırmadın, Beşiktaş'tan ayrıldığında 13-14 maç üst üste kazanamayan ve CL'de 0 çekmiş bir takım bıraktın. Tüm bunlara rağmen milyonlarca Beşiktaşlı sana gel diyor ama sen hala kankanla yaptığın spor programında saçma sapan açıklamalar yapıyorsun.
2 başkan adayı da Sergeni öyle şımarttı ki, Beşiktaş teklif yaptığında koşa koşa gelecek adam işi naza çekiyor :D
Ben bu tarz işleri Beşiktaşa yakıştıramıyorum, Beşiktaş 3-4 senedir doğru düzgün hocalık yapmamış adamın ağız kokusunu çekecek camia değil. Umuyorum ki sergeni böyle kasıla kasıla konuşturan başkanlar Beşiktaş'ın büyüklüğünün farkındadır. Eğer gerçekten Beşiktaşlıysan, Beşiktaş camiası seni çağırdığında koşa koşa gelirsin.
121 yıllık koca çınar sadece sergenle şampiyon olmadı, burası Beşiktaş illa ki şampiyon yapacak bi hoca bulunur. Ama bakalım sen bi daha şampiyonluğa oynayan bi takımı çalıştırmayı dahi rüyanda görebilecek misin? İnşallah seçilen kim olursa olsun sergenle anlaşmaz. Oturur hep birlikte izleriz akıbetini.
-
Candaş Tolga Işık: "Serdal Adalı, Alman bir scout şefi ile anlaşmaya yakın olduklarını söyledi."
Sergen Yalçın: "Ben Türkiye'de böyle işlerin tutacağını düşünmüyorum. Ne yapacak Türkiye'de?"
-----
Sergen Yalçın belli ki çalışmak istemiyor. Tabii youtube canlı yayınları daha rahat.
B,C,D,E planları diyordu adaylar. Göreceğiz planlarını.
-
Alman scout şefi gelince Gürsoy Yalçın armut toplayacak tabi istemez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X