Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
47.861
Cevap
235
Favori
1.018.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21912192219321942195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İmmobile ---> Mustafa

• norton772 kullanıcısına yanıt

adamdır.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ
  • Kara Kartal kullanıcısına yanıt
    İyi de bu herif kaç maç oynadı? Bir tane asist yada gole dönük hareketini görebildin mi? Ortalıkta dolanıp yan pas geri pas yapıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt
    Üstad senle ben takım kursak kazanma şansımız daha yüksek, konu oyuncu kalitesi değil, bir şekilde kimse mücadele etmiyor.

Virüs gibi bulaşıyor herkese, yerli yabancı hepsinin suratı 5 karış.

Hoca, yönetim, para artık sebep ne bilmiyorum ama bu adamlar mücadele etmiyorlar.

Sergenin bunca kaprisine rağmen getirmek Beşiktaş a hakarettir.

Bu klübün ne kadar temel yapıtaşı varsa dinamitleniyor, çarşı dağıldı, kasa soyuldu, ne kadar klüp efsanesi varsa önce işe alınıp sonra kovuldu, klüp geri dönülemez şekilde borçlandırıldı.

Oyuncular sadece kurallar gereği maça çıkıyor o kadar.

Şu atmosfer de kimse bu onursuzları oynatamaz.

• Şu oyuna şu skor çok büyük şans.

• Muçi yine kazanılabilir skor yapıyor iyi kötü deniyor yaşı da genç ama musrati çok kötü onana ile birlikte elden çıkarılmalı kiralık giden amir hem fiyat hem performans olarak bundan daha iyiydi.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yok parasına sattı Fikret Orman. Çok sevinmiştim geldiğinde. Ben bu tip 6 no seviyorum. Ğs Toreira aldı geldi senelerce oynatır. Keza fenerde amrabat var. Bizde balerin Musrati

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bende çok severdim iyi de performans verdi sorunsuz ayrıldı on numara adamdı.

• İlk yarının yıldızı tartışmasız Mert.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GvB de yok Joao Mario da yok. Şu an ne yapıyoruz? Sergen Yalçın geldiğinde de değişen hiçbir şey olmayacak. Kanat oyuncusu olmadığı için merkezi kilitliyorlar yan pas geri pas yapıp duruyoruz.

Fikret ormanin huyudur iyi takimi dağitmak marcelo da zorla gitmisti aglaya aglaya gitti adam

• Ciro gol atar 3.90, Felix atar 43.5

Bence bir korner de kafa çakma ihtimali daha yüksek Felix’in, Ciro yanına pas veremiyor

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    Marcelo hadi yine iyi paraya gitti. 7.5 sanırım. Medel 2.5m a gitti hala oynuyor. Bocaya gitmiş. Satmak değil yerine muadilini daha iyisini alamıyoruz.

• Adamlar ilk yarida bütün lig boyunca en fazla gol beklentisi yapan takımı olmus yuh sanirsin bayern le oynuyoruz ruhsuz herifler.

• Benim anlamadığım elinde kanat yokken Can Keleş niye oynatılmıyor? Kanata benzeyen tek oyuncun neticede.

• Masuaku isinmaya yolladılar mi?bu çapsiz hocayla bunu beklerim

• Am@deus A kullanıcısına yanıt
    Kaleci ile karşı karşıya iken akıl dolu pasları var

• Bu musrati neden sahada ?
    Bu adamı kovun gitsinnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 3 Ocak 2025; 21:19:5 >
  • Gedson senin pasına ben

• 
Sayfa: önceki 21912192219321942195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.