Yazarken yazması belki kolay ama bu takım transfer yapmayıp Avrupa biletini alamazsa ne hoca kalır ne başkan. Avrupa’da mücadele yoksa transfer de yapamazsın. Çoğu oyuncu reddeder. Bir de iyi kötü kasaya 20 milyon euro geldi. Devam edersek daha da gelecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2393. sayfa)
-
-
Allahini seven ustume kanat transfer atsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam haftaya Avrupa maçı yok mu, biz nasıl bir oyuncu alacağızda hemen etki edip bizi üst tura taşıyacakquote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Yazarken yazması belki kolay ama bu takım transfer yapmayıp Avrupa biletini alamazsa ne hoca kalır ne başkan. Avrupa’da mücadele yoksa transfer de yapamazsın. Çoğu oyuncu reddeder. Bir de iyi kötü kasaya 20 milyon euro geldi. Devam edersek daha da gelecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serdal Adalı ve yönetimi, son kontratını almayı bekleyen futbolculara yönelmeyecek. Alman scout ekibi, bu doğrultuda çalışıyor. Beşiktaş, genç oyunculara yönelecek.
(Sports Digitale)
Umarım doğrudur...
-
Lig için konuşuyorum. Seneye Avrupa bileti almak için ligde başarı şart veya türkiye kupasını almak lazım. Üst tur zaten son maça kaldı.
Eduard Graf işi kesinse harika.
Kurtuluş genç yeteneklerin keşfinde...
Beşiktaş, bu hafta Athletic Bilbao karşısında aldığı galibiyetin ardından UEFA Avrupa Ligi ödül sistemine göre 1.02 milyon euro daha kazandı. (FMD) Ole Gunnar Solskjaer'in yarım sezon maaşı 👉🏻 1.2 milyon euro.
Ole'nin bu seneki maaşı çıkmış.
https://x.com/KartalRecord/status/1882776533716308420
-
Beşiktaş Medya ve İletişim Grubu Koordinatörü Bülent Ülgen: "Beşiktaş'a binlerce kişinin izlediği bir yayında küfür etmenin çok fazla sonucu vardır. Haddinizi bileceksiniz. Elektronik dünyanızın devrelerini yakarlar. Bekleyin!!"
Beşiktaşlı Avukatlar Derneği: "Beşiktaşımıza yönelik küfürlü söylemde bulunan şahıs hakkında, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında, derneğimizce şikayette bulunulacaktır."
En az 2 Kanat şart Kaç gün oldu transfer sezonu açıldı daha ses seda yok Transferleri karşılayacağı söylenen iş adamlarına ne oldu acaba?
Jahrein: "Her ne kadar mesuliyet bende olmasa da yayıncı benim sonuçta. Bütün Beşiktaş camiasından, Beşiktaş Espor'dan ve Beşiktaşlı arkadaşlardan özür dilerim."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 24 Ocak 2025; 21:46:21 >
-
Heee ben yanlış anlamışım, ama hemen yemeyek hocayı iyi adam gibi :)))))quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Lig için konuşuyorum. Seneye Avrupa bileti almak için ligde başarı şart veya türkiye kupasını almak lazım. Üst tur zaten son maça kaldı.
Artık ligi ciddiye almalıyız. Avrupa kupalarına katılma şansını iyice zora soktuk. Samsun, göztepe, Eyübü geçmek kolay değil.
Kafa spor ne oldu ya? Veya Ekol tv ? Hiç önüme düşen kısa videolardan yok…?
Beşiktaş Bilbao’ya dört attı diye yas mı tutuluyor yoksa?
Pelkas bedava kaçmış Paok'a.
Güzel..Misal Muci gibi gemc yetenekleri 2-3 e alip getireceksin 10-15 e satacaksin.
Serginho Beşiktaş'ta diye duyumcular haber giriyor. şu sportif direktör işini en geç bu hafta çözmek lazım artık lütfen.
Sporting teknik direktörü Rui Borges: "Marcus Edwards, benim kararımla kadro dışı kalmaya devam edecek." | Fırsat transferi mi arıyoruz? bundan iyi fırsat olamaz Getirin çok büyük iş yapmış oluruz.
Bu arada Beşiktaş'ın bu dönemde en az 1 İsimli transfer yapması gerekiyor transfer yapılır ama en azından 1 tane İsimli transfer şart aksi halde taraftar pek memnun olmaz diye düşünüyorum rakiplerin transferleri ortada çünkü bu isim kim olursa olsun ama İş yapar diyeceğimiz bir isim şart.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X