ya yapmayın şu skor gasteciliğini yorumculuğunu karakartal.com BİR AY BILBAO ÇALIŞTI - Beşiktaş'ta çarpıcı detay: Solskajer, Bilbao'yu bir ay çalışmış! - Karakartal Galeri https://www.karakartal.com/futbol/besiktas-ta-carpici-detay-solskajer-bilbao-yu-bir-ay-calismisSXGLQ12949SXQ?sira=5 |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2391. sayfa)
-
-
-
Fener ve biz eleniriz gibime geliyor. Hele fenerin şansı yok bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizi bu duruma düşüren Atçı sağolsun...
-
Ole ilk maçında güzel iş başardı. Kendisini futbolcuyken de çok severdim sonradan oyuna girip gollerini atardı pozitif temiz yüzlü bir insan kendisi
Twente forması giyen Michal Sadilek: "Beşiktaş maçı sadece bizim için değil, aynı zamanda Enschede halkı ve bölgedeki diğer insanlar için de çok önemli. İlk 24'e girmek istiyoruz. Beşiktaş'ı yenmek için her taraftara ve her oyuncuya ihtiyacımız var." | adamlar işi toplumsal milli meseleye çevirmiş Hollanda futbol federasyonu bu hafta maçlarını ertelemiş. TFF'ye kalsa Beşiktaş 2 ay sonra çıkacağı maçı da bu hafta oynar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3-4 transfer yapmayacaklarsa 2 iş adamı 2 tane adam alacak diyordu Serdal Adalı o 2 isim toplansın versin parayı 20m euro Lyon dönmeden Rayan Cherki'yi burada bırakıp gitsinler bir tek onu alsınlar tamamım. Topu ayağına alıp rakibin üstüne gidip kilit açan topcu Cherki.
-
Sene sonu serdar adalı masuaku ile yeniden sözleşme imzalasa tepkiniz ne olurdu : )
-
-
Adalı romantizm seven bir başkan tek maç iyi oynadı diye Masuaku'ya abartısız söylüyorum 5 senelik sözleşme verebilir o potansiyel var maalesef umarım OGS karşı çıkar. zaten herkes bu takıma 4 transfer lazım dedi bende diyorum ama benim Adalı'nın 4 transfer yapacağına dair umudum olmadığı için en azından 2 kanat alınsın diye defalarca yazdım.
Hoeren kinderen diyeceksin 😆
Huur kira demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 24 Ocak 2025; 13:25:30 >
Böyle rezil bir grup performansına rağmen şansımızı son maça taşımak güzel ama umarım 2003 yılındaki olayı yaşamayız. Tam tur atlayacakken 90+ dakikalarda Sparta Prag'ın gol sevincini görüp elenmiştik.
-
Svensoon da olmaydı
Beşiktaş'ta Jean Onana ve Cher Ndour ile yollar ayrılıyor.
Sol kanat transferi kesin olarak yapılacak, sol bek için de çalışmalar var. (Sercan Dikme) Sercan yazdığı için pek güvenmiyorum ama bunlar yönetimden falan Haber alıyor olabilir o yüzden doğruluk payı olabilir malumunuz Sercan ve Fırat bayağı yakınlaştı yönetime.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 24 Ocak 2025; 13:43:25 >
Sosyal medyada masuaku ile Ox un takımda kalacağı yönünde hocanın rapor verdiği söyleniyor. Burdanda şu anlamı çıkarıyorlar beklenen transferlerin olmayacağını.
onana ve cher ndour un gönderilip yerine forvet alınarak yola devam edileceği söyleniyor. Yönetimin hata yaptığını mayıs da seçim işinin zora gireceğini ve önceki yönetimden bir farklarının olmadıkları yönünde bir kanı oluşmuş sosyal medya ahalasi tarafından.Özellikle masuakunun gönderilmeyecek ihtimalinin stresi basmış insanlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 24 Ocak 2025; 13:43:39 > -
3lü dizilişten dolayı mı yok anlamadım da Nico’yu kanat değiştirten adamı almamaları harbi ayıp olmuş.
Hoca Antalya ve Twente maçlarından sonra yönetime takım ile ilgili rapor verecekmiş. Gitmesini istedigi ve transfer istediği bölgeleri raporda yazacaktır. Transfer için acele etmeye bence gerek yok. Lig bitti Avrupa'da üst tura kalmak için şansa ihtiyaç var. Bu şans denilen şey bize pek uğramaz kabul edelim. Aceleci olup saçma sapan adamlar almasınlar ben beklemeye razıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 24 Ocak 2025; 14:16:16 >
Yalnız şu Lyon'da oynayan Mikuatadze tam bizim aradığımız profil forvet. Hızlı, topla gidiyor, şut atabiliyor, adam geçebiliyor. Tam pır pır, ele avuca sığmayan bir tipleme. Keşke paramız olsaydı.
-
Masuaku ile başlanan bir sezon çöp olacak bir sezondur. Sene başı burada herkes sol bek istiyordu ne olacağını biliyordu insanlar. Masuaku'da kimseyi yanıltmadı. Hocanın kararı falan umursamayıp yol vermek lazım yada sadece Bahtiyar oynayacak orada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 24 Ocak 2025; 14:21:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X