Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Whippoorwill , saranghapanida Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
47.858
Cevap
235
Favori
1.018.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 23892390239123922393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twente maçı da bol gollü geçecek ve o maçta galip geleceğimizi düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak için karşılaşacağımız Twente, Hollanda Ligi'nin aldığı karar doğrultusunda bu hafta sonu lig maçı oynamayacak. Avrupa Ligi nedeniyle maçları bir ay sonrasına ertelendi.

• Menajer Doğan Ercan: "Özbekistan'da nüfuzlu bir menajer arkadaşım var. Onun aracılığıyla Abdukodir Khusanov'u buldum. O dönemde maliyeti yaklaşık 200 bin Euro'ydu.

Khusanov'u Beşiktaş'a önerdik. O dönem teknik direktör Şenol Güneş'ti. Onlara da defalarca söyledim, ilgilenmediler. Sonra Lens kaptı. Khusanov şimdi Manchester City'de." (Radyospor)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Ocak 2025; 15:28:21 >

• Beşiktaş, Bayern Münih II forması giyen Emirhan Demircan'ın şartlarını sordu.

"Yağız Sabuncuoğlu"

• Sofascore, 'bir sonraki adıma hazır futbolcular' listesinde Göztepe forması giyen Romulo'ya da yer verdi.

Romulo'nun menajeri Luiz Cardoso'nun paylaşımı: "Evet! O hazır." 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ

• 4 Şubat'ta Kırklarelispor ile oynanacak Türkiye kupası maçı Atatürk Olimpiyat stadında oynanacakmış. Zemin bakım çalışması yapılacak herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 24 Ocak 2025; 16:21:40 >
  • Başkan haber sızdırıyor Sercan Dikme'ye. Başkan olmadan önce başladı bu mevzu. Sanırsın kulüpte çalışıyor. Hata yapıyor çok. En ufak şeyde kuyusunu kazar Günayer ile.

• mitescere kullanıcısına yanıt
    Evet resmi hesap paylaşım yaptı.

Beşiktaş – Kırklarelispor Ziraat Türkiye Kupası Maçı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Oynanacak

Futbol A Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası D grubu ikinci maçında 4 Şubat Salı günü saat 20.30’da Kırklarelispor ile karşılaşacak.

Müsabaka, Tüpraş Stadyumu’ndaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Sercan sallıyor gibi sol bek transferi olmayacak dedi sol bek haberleri düşüyor.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Biz alsak adamın kariyerini söndürür yollardık

• mitescere kullanıcısına yanıt
    İki maç sıkarlar kendilerini, sonra eski hallerine dönerler diye korkuyor insan

• richee_srwt kullanıcısına yanıt
    Sezon başı muhteşem Türkiye kupası zaferi ve sonrasında ilk 5 haftalık harika performanstan sonra herkes aynı korkuyu yaşıyor. Gayet normal bir durum çünkü futbolcular aynı futbolcular. Ben kendi adıma en az 10 maç geçmesi gerektiğini düşünüyorum.

• Biz ilk 5 hafta harika bir performans yaşamadık, tabi bu bana göre, Samsun'u deplasmanda zor yendik, Antalya maçında bile zorlandık, GS maçı nasıl beş oldu ona bile şaşırmıştım, ayrıca son maç kontra oynadık diyenler Bilbao kaç pas yapmış biz kaç pas yapmışız ve nerde yapmışız bir bakabilirler, Beşiktaş uzun bir aradan sonra ilk defa savunma ve hücumda ne yaptığını bilerek, oyununu domine ederek oynadı, evet son zamanlarda yaşadığımız saçma sapan istikrarsızlıktan dolayı bende korkuyorum ama inşaallah öyle bi şey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 24 Ocak 2025; 17:10:1 >
  • Eric baily’i gibi, cam adam Pauilista’dan kurtulursak tadından yenmez. Onana ‘dan çıkarsak müthiş olur. İki tane yabancıdan kurtulmuş oluruz.

Şimdi herkes Gs ve Fb devamlı adam aldığı için transfer istiyor. Canı çekiyor doğal olarak. Lig bitti. Zor bir Twente maçı var. Umarım Avrupa’da devam ederiz. Şuraya bağlayacağım; apar topar yaptığımız transferler hep zarar veriyor. Olan takımı 3 ay daha gözlemleyip ona göre transfer yapılması taraftarıyım.

Yukarıda çıktığımız iki adam yerine kiralık forvet ve sol ön çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 24 Ocak 2025; 18:5:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torino, Cher Ndour'un temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdi.

"Yağız Sabuncuoğlu"

• Firata göre sol kanat bulmuş alman scout hocanin ekibi inceliyormus.Onay verirse Antalya maçı öncesi aciklayabilirmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jonas Svensson: "Athletic Club maçından önce hoca bana Nico Williams'a karşı sert oynamamı söyledi. Tamam dedim, ben de agresif oynadım." (Beşiktaş YouTube)

• 
Sayfa: önceki 23892390239123922393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.