< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2389. sayfa)
-
-
Twente tokatlansa iyiydi. Şimdi full hırs çıkarlar maça. Umarım yeneriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fb'nin futbol kötü, tribünler kötü, izlerken insanın içi daralıyor. Besiktas'tan iyi olan tek yanları savunma. Fakat anlamadıkları nokta Turkiye'de savunma değil hücum sampiyon yapar. O yüzden sampiyon olamıyorlar.
Çoğunluğun aksine ben Twente'nin yenmesinin bize avantaj sağlayacağını düşünüyorum. İddiaları devam ettiği için kazanmak zorunda olacakları ve risk alacakları bir maça çıkacaklar. Bizim de en tehlikeli olduğumuz olay hızlı çıkmak olduğu için işimize gelecektir bu durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fenerbahçe-Midtjylland maçı bizim için de kritik. Fenerbahçe olası bir yenilme durumunda hem kendisini hem bizi eleyebilir, böyle bir ihtimal var.
Hepsine Katılıyorum. Şuan Savunmaları da Kötü.
Tribünleri Kötüleşti. Parayla Gelenler Böyle.
Bi de Futbolu Bilmiyorlar. Alakasız Pozisyona Alakasız Hakem Kararı Bekliyorlar.
-
Play-off a kalan takımlar kura ile mi karşılaşacak kendi arasında. 2'li maç mı? Aynı ülke takımlarının karşılaşma durumu var mı? Biz, FB ve GS play-off a kalıp karşılaşılırsa ilginç olur.
-
-
Örnekle Anlatayım
9-10. Bitirenler ile 23-24 Bitirenler Eşleşecek. Örneğin GS 9 Olur Beşiktaş 24 Olursa Muhtemelen GS 23. İle Eşleşir. Biz 10.ile
Ama Fener 23 Biz 24 Olduk Diyelim ve GS 9-10 dan Biri. Mecbur İki Türk Takımı Eşleşecek.
11-12 Bitirenler 21-22 Bitirenlere Eşleşecek. Havuz Olacak. Aynı Ülke Takımı Yoksa Kura Çekilecek.
-
twente nin yenmesi çok kötğ oldu yenilse havlu atıp bizim maça da rotasyonla çıkarlardı şimdi 2 takım içinde ölüm kalım maçı olacak.
-
-
Averajımız Çok Kötü. Ajax Maçı Bitirdi Bizi. Düzelmiyor Bi Türlü
-
En azından kazanmak zorunda oldukları için Risk alacaklar açık oynayacaklar zor da olsa kazanabileceğini düşünüyorum Takımın zaten bizim Kolay Zahmetsiz işimiz olmaz Beşiktaş bu illa son maça bırakacak
Telaviv maçı ne olursa olsun içerde oynanmalıydı
Psg Stuttgart'la oynuyor hocam. Psv oynayacak Liverpool ile.
Ufak Bir Karışıklık Olmuş
Twente yeneceğini biliyorduk çünkü bize yenilgi lazımsa o takım yenilmez illa son maça kalacak her şey. Neyse Tel Aviv ve Bodo yenildikten sonra konuşma hakkımız yok. Twente maça asılsın açık oynarsa 4ler yollarız ne diyelim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X