Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: paramedical , paramedical , saranghapanida Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
51.936
Cevap
240
Favori
1.094.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 22972298229923002301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Borussia Dortmund scout şefi ve Bayern Münih scoutu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Onları biliyorum mesajını okuyunca

Eduard Graf ve Martin Siegbert sorunu çözerse, o da gelecek.

Burda ki "O" kim

3. Bir kişi daha gelecek gibi anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 14 Ocak 2025; 22:56:11 >
  • Metin Tekin: "Serdal Adalı, 'Acele karar vermiyoruz' diyor. Çabuk karar vermek istemiyorsunuz, tamam da yavaş davranınca doğru karar mı vereceksiniz? 'Acele etmiyoruz' açıklayıcı bir cümle değil. Ben, 'Bulamadık' olarak anlıyorum."

(VOLE) Adalı'nın gerçek yüzünü herkes görmeye başladı İlizyon bitti :))

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ Başkanlığı da bırakacaksın az kaldı Samsun 3 atınca herkes senin başkanlığına layık olmadığını anlayacak.

• VAR Hakemi Erkan Engin: "Potansiyel penaltı için sahada inceleme öneriyorum."

Hakem Mehmet Türkmen: "Evet. Burada savunma oyuncusunun, hücum oyuncusunun ayağının ucuna bastığını görüyorum. Bir açın daha var mı gösterebileceğin, bu basmayı bana net?"

Mehmet Türkmen: "Taylan şutu çekmiş. 14 numaralı savunma oyuncusu, hücum oyuncusunun ayağına basıyor. Görüyorum. Fakat oyuncunun şutunu etkilediğini düşünmüyorum. Kontrolsüz bir basma olduğunu düşünmüyorum bunun. Kaçınılmaz bir temas olarak basıyor. Hakem atışıyla oyunu başlatacağım. 

Erkan Engin: "Kaçınılmaz bir temas ama topla bilerek oynadıktan sonra oluyor. Bunu da düşün, karar senin."

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞTürkiye Futbol Federasyonuyoutube
    Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında oynanan müsabakaların sahada incelemeye giden VAR kayıtları.
    https://www.youtube.com/watch?v=y4PbRJCGVFY

----

VAR hakemi çok uğraşmış. Yalvarmadığı kalmış bir tek. Gelmene, pozisyonu izlemene gerek yok, penaltıyı ver gitsin de diyebilirdi de, onu diyememiş nasıl olduysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 14 Ocak 2025; 23:40:56 >

• Hasan Arat tan sonra Serdal adalı ondan daha kötü olamaz zaten bidaki seçime 6 ay var 6 ay da ne yapabilir de ondan daha kötü olabilir diyodum diğer seçeneği unuttum hiçbir şey yapmayarak ondan daha kötü olacak gibi duruyor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ 

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Yayında aynen bu cümleyi söyledi.

• 200 milyon € luk proje ne oldu?

Hoca ne oldu?

Scout şefi ne oldu?

RAMS ve Gain anlaşması ne oldu?

Sponsorların yapacağı 2 transfer ne oldu?

Gs li Merve istifa ne oldu? BAŞKANLIK MAKAMI BOŞTUR!

• Bir Salı daha geçti Arat hala yok piyasada 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ 

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ O kadar Gizli ki Adalı bile henüz kim olduğunu BİLMİYOR beyler :))
    ✍🏻👀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Ocak 2025; 1:42:52 >
  • Şimdiden herkese yolunu yapmaya başladı Samsun maçı ihtimal vermiyorum kazanılır ise Topraktepe devam edecek ve taraftara Masal anlatacaklar eğer tahmin ettiğim gibi Samsun bize 3+ atar 9 puan fark yaparsa Avrupa bileti kaçtıktan sonra cehennemden kaçan günahkâr gibi jet hızıyla hoca ve transfer gelecek Adalı'nın ne kadar Yetersiz olduğu işte o zaman herkese ayan olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Ocak 2025; 1:59:34 >
  • Serdal beyi Zor günler bekliyor. Ocak ayı:

Samsunspor
    Athletico bilbao
    Antalyaspor(deplasman)
    Twente(deplasman) Şuradan 1 puan bile beklemiyorum.

• Aratçılar hala hangi yüzle konuşabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razvan'ın cezası indirime girmiş. Artık o tarafın da oluru kalmadı.

Terzic Tottenham'ı bekliyor. Schmidt de Dortmund'dan Nuri'nin kovulmasını bekliyor olabilir.

Her yol denenerek iki isim de olmazsa direk Gisdol gelsin, macera aramayalım. 6 aylığına da olsa gelir, sorun çıkarmaz.

• Beşiktaş ülkenin en büyük takımıdır.

Beşiktaş en iyi hocayı en iyi transferleri getirmek zorundadır. Para yok, teklifi kabul etmiyorlar yok bekleriz vs vs bunları ben kabul etmiyorum.

Planlar hazır denildi samsun maçına az süre kaldı umarım puan kaybetmeyiz.

Sezonun 2.yarısına iyi başlamak için en önemli maç samsun maçı, avrupada devam edebilmek için en önemli maç bilbao maçıyken bu takımın 2 aydır hocası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Ocak 2025; 11:9:25 >
  • Roger Schmidt'in Mayıs ayında Beşiktaş'a gelme ihtimali garanti mi ..?

"Garanti değil "..

Peki Mayıs ayında Roger Schmidt gidip başka takımla anlaşırsa ne olacak ..?

"Bu bana biraz teknik direktör bulamadık haberleri gibi geliyor" ..

Özellikle bazı muhabirler bunun yolunu yapıyor .. Çünkü yeni yönetim hiç bir fikri yok hiçbir hazırlığı yok Vizyonu yok Taraftara yalan satarak seçim kazandılar.

• Mehmet Demirkol: "Beşiktaş'ta ikinci kez 'planımız hazır' diyenler planının olmadığını görüyoruz. Sergen Yalçın özel bir plan değildi ki o da olmadı. Sebebi ne olursa olsun ikna edilebilirdi. Ortada bir başarısızlık var. Sonuçta göreve gelmeden önce herkes bunun olmasını bekliyordu. Bunun için Sergen Yalçın'ı suçlayamazsın." (Socrates)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Ocak 2025; 11:46:48 >
  • Plan yok anladık bi de kandırma var.

Yok mayısta schmidt gelecekmiş, fırat'a haber yaptırmalar vs :)

Ya sezon sonu schmidt boşta kalacak, bjk'yi bekleyecek he...

Yiyene afiyet olsun :)

• ÖZEL |

Beşiktaşın ilgilendiği dünyaca ünlü teknik direktör önceki başkan Hasan Aratın ‘Bu yol Beşiktaşlıların yolu’ solganını beğenmediğini belirterek gelmekten vazgeçti. Teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Ocak 2025; 13:28:26 >
  • 
Sayfa: önceki 22972298229923002301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.