Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Shiningeagles24 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51.941
Cevap
240
Favori
1.095.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 25932594259525962597
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ha bu arada ben Semih’e yine de güveniyorum. Kendini futbola adamış bir kardeşimiz, gece hayatı vb yok. Tesislerde yatıp kalkıyor. Sadece gol atmazsa yok olmayacağını oyuna katkı sağlamasının yeterli olduğu hatırlatılmalı. Altyapıdan çıkan herkes yıldız olmak zorunda değil bunu da kabullenmeli. Gerisi gelecektir ama bu kulübe takıma veya arkadaşlarına küs tavrı düzelmeli. Özellikle rafa ve bazı oyuncularla hatta çoğu yabancı ile anlaşamadığını düşünüyorum. Şu yeni elemanla takılsalar bari

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şimdi arkadaşlar bir şey soracağım;

18 yaşında genç oyuncu ya da oyuncular almak güzel, beşiktaş teoride anca böyle kurtulur veya düze çıkar ancak;

bu kadar genç oyuncular gelişmek, tam bir futbolcu olabilmek için profesyonel şekilde yönetilmeye, rehberlik desteğine ve sağlıklı bir çalışma ortamına ihtiyaç duyarlar. Türkiye'deki futbol ortamı kaotik ama Beşiktaş'ın birkaç senedir durumu çok daha kaotik... hatta bundan dolayı taraftar da sabırsız ve gergin...

bu kadar olumsuz şart altında bu kadar genç ve deneyimsiz futbolcular burada gelişip, tam bir futbolcu olmayı başarabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Şubat 2025; 0:7:7 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Türkiye'de bu iş tutmuyor. Zamanında Galatasaray denedi bir sürü genç topladı ertesinde takım çöktü hatta 13. sırada bitirdik.

Bizim lig sert ve çok kapalı büyük takımlar için özellikle. Gençlerle falan olmuyor o iş. Arada 1-2 tane serpiştirme olur en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma velakin kullanıcısına yanıt

TR'de tutmuyor demeyelim bence; mesela Fener'de Arda oldu, Ferdi oldu... ancak Fener'deki durum bizdekinden daha stabil. GS'deki ortam zaten FB'den de iyi...

aslında ben de onu demek istedim. doğru düzgün ve her şeyin stabil olduğu, bir takımın, kulübün vardır. takıma yedeklerle birlikte 3-4 tane genç atarsın ve bunlar yetişebilir. ama kaotik bir ortamda, kötü bir takımda bu çocuklar yok olup, gidebilirler de...

GS'deki bu dediğiniz dönem galiba rumen futbolcuları topladıkları, FT ve arkadaşlarının bir hayal peşinde saçmaladıkları dönem. belki bu dönem istisna sayılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Şubat 2025; 0:14:51 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Evet Galatasaray o dönem baya saçmaladı ama arada pişenler de oldu. Kerem Aktürkoğlu, BAY falan o dönemden ama o dönem çöpe giden paraya kıyasla yine zararlı çıktı Galatasaray.

Ferdi ve Arda çok büyük istisna Fener tarihinde başka bir örneği de yoktur herhalde bunların.

Beşiktaş'ın da bir ara bir Rıdvan vardı ama Beşiktaş ilk teklife sattı herhalde.

• stoper ve forvet alınmıyormuş

bol bol gol yemeye ve atamamaya devam!

• Ben hiç bir takımda stabil ortam olduğunu düşünmüyorum. Malesef ülke taraftar profili toksik. Arda’ya, Kerem’e, bizde oynamadığı halde Kenan’a hem ahlak hem etik değerlerin çok dışında eleştiriler yapılıyor. Bizi biz yapan asla para, zengin yöneticiler vs olmadı. Aidiyet duygusu ne zaman yükselse o zaman başarılı olduk. Her başarılı sezonun hikayesinde inanmış bir çekirdek oyuncu topluluğu ile başladık. Yine aynı şekilde bir hava yaratılmak isteniyorsa ne ala. Ama genç futbolcularımızı da bunlara hazırlayacak eğitmenler/danışmanlar lazım. İnşallah bu konuda da adımlar atılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    aslında belli noktalara dokunuş yapılsa bile takım daha güzel görünür. kanat, forvet, bek ve stoper. Beşiktaş kalibresinde bir kulüp için 4 oyuncu alamamak gerçekten üzücü bir durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

çok konuşuyorsun

• amma velakin kullanıcısına yanıt

yani rıdvan gideli 3 sene oluyor zaten, illa gitmek istediği için sadece 4 milyona satıldı, bu bonservisle ona da wonderkid muamelesi yapamayız. dolayısıyla yakın zamanda bjk'de örneği yok.

sonuçta az da olsa GS'de de FB'de de birileri çıkmış, ama bizim durum bunlardan kötü... hocalar, yönetimler kapıda turnike yapıyor. bu takımlarda bile tek-tük çıkan çiçek, BJK'de nasıl çıkacak onu bilemiyorum.

yani bu çok genç transferler iyi hoş ama beşiktaş'ın iyi ve olmuş futbolculara ihtiyacı hala var, olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Şubat 2025; 0:24:47 >
  • NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt

boş yapma adamı sinir etme sanane?

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt

geç kaldık hocam 1-2 takviye yetmez malesef dediğin gibi 4 iyi oyuncu alınabilirdi.

• NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt
    Hayirdir buranin zaptiyesi senmisin?

• Eren Dinkçi’nin menajeri Ersin Akan: "Eren Dinkçi konusunda bize gelen herhangi bir talep olmadı. Oyuncum zaten kulübü Freiburg’da oynamayı çok seviyor. Eren’in Türkiye’ye gideceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor

• 🎬 Dünyaca ünlü Netflix dizisi The Night Agent'in 3. sezonunun bir kısmı İstanbul'da geçecek.

Çekim yerleri arasında Tüpraş Stadyumu da yer alıyor. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ

• PeterCrouch P kullanıcısına yanıt

Maradona da fizik mi vardı? bırakın şu erkenden gömme işini daha adam oynamadan bitirdin bu zamanda ne çok evde oturan td ler türedi yahu  NOT bizim mustafada fizik varda çok işe yarıyor dimi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Şubat 2025; 2:6:31 >
  • Yenerler popturceyn isimli arkadaşların semih konusundaki kader birliği inanılmaz. Birde yener hocam üzerine bay överek zirveye oturmuş.

Yahu g5 denen takımdaki adamlar kadar beni kollasalar sahada bende 100 kilo halimle 1-2 gol atarım.

Bazen yorum yaparken nefretiniz aklınızı örtüyor.

6 milyon yıllık + 10 milyon imza alan rafa silva karşı karşıya kaçırmayacak sizin mantıkla, ama kaçırıyor işte napıcaz.

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Beşiktaş'ın forveti cio yalnız. Hani şu Semih'in yaptırdığı penaltıları atan , milyon Euroları alan kişi. Tutturdunuz Beşiktaş'ın forveti diye çocuk sanki forvet oynadı

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Vay anasını rafanın kankası bu forumdaymış  Yahu nereden gördün rafa nın semihe tavır koyduğunu 

• Sivasspor, Beşiktaş maçıyla birlikte 3. kez akşam saatinde bir maç oynayacak.

Daha önceki 2 maçı da yine Beşiktaş'a karşıydı. Yönetim maalesef gereken Reaksiyonu gösteremedi daha maç saatini bile değiştirmeyen bir yönetim Beşiktaş'ın hangi hakkını savunacak? zaten maçın hakemi de 5 ay sonra maçımıza verilmiş 1-1 biten TS maçının sabıkalı hakemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 8 Şubat 2025; 3:14:48 >
  • 
Sayfa: önceki 25932594259525962597
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.