2024 İspanya Milli Takımını 16 Yaşında Şampiyon Yaptı Futbolda yaş tecrübe değildir ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Şubat 2025; 14:17:48 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2593. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ben tam tersini düşünüyorum. fiziksel özellikler daha 12-13 yaşındaki çocuklar için analiz ediliyor. yurt dışında futbol kulüplerinin akademilerini ziyaret etme şansınız oldu mu bilmiyorum. hepsinin 20li yaşlardaki projeksiyonları yapılıyor. aklım şaşmıştı. yani bir adamın ne olacağı artık günümüz teknolojisi ile çok rahat belirleniyor. bu raporlar da scout ağlarında belirli ücretler karşılığı paylaşılıyor.
burada arroyo'ya dönersek, tabii ki arroyo'nun fiziksel projeksiyonu hakkında bilgim yok. ama 18 yaş, bir oyuncunun fiziği için çıkarım yapabilmek adına yeterli bir yaş. 1.76 boyundaki bir isim, 22 yaşında 1.82 olmayacak mesela. yani transfer yaparken beşiktaş gibi güçlü ve büyük takımlar, tüm etkenleri göz önünde bulunduracak yeteneğe sahip olmalı. ben bu yönetimden onu beklemediğim için de ön yargılı bakıyor olabilirim. arroyo'nun fiziksel raporlarının incelendiğini düşünmüyorum, fenerbahçe'ye öneren menajerin beşiktaş'a da önerdiğini, beşiktaş'ın da fırsat olabilir diye aldığını düşünüyorum. çünkü aynı yönetim birkaç hafta önce cengiz, fati falan kovalıyordu.
-
Adalı futbolcu transferi dışında futbol vücut gelişim merkezini kursun arkasına yaslanıp keyfine baksın
örnek
-
Ben bu transferi olumlu buluyorum ama aklımda şu yönde soru işaretleri var bizim elimizde Semih, Mustafa gibi değerler var ve gelişim noktasında sıkıntı mevcut gelen oyuncuyu geliştirmek önemli ama bizde o seviyede antrenör ekibi var mı düşündürücü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şu zihniyet ilk önce bi yerleşsin takıma, sonrasında inşaallah o dediğinde olurquote:
Orijinalden alıntı: PeterCrouchfizik bir ön kabul gibi aslında. tabii ki küçük kalıplı adamlar da bir şeyler başarıyor. ama 10 oyuncu satılıyorsa, 8'i fizikliyse, ben beşiktaş transfer yaparken bunu göz önüne alsın isterim. arroyo da umarım başarır.
quote:
Orijinalden alıntı: mamo44
Ben bu transferi olumlu buluyorum ama aklımda şu yönde soru işaretleri var bizim elimizde Semih, Mustafa gibi değerler var ve gelişim noktasında sıkıntı mevcut gelen oyuncuyu geliştirmek önemli ama bizde o seviyede antrenör ekibi var mı düşündürücüMustafa gelişme gösteriyor fakat semih gelişime göstermez
Mustafa 2 yıl önce çelimsiz birisiydi abilerini geçti koşu mesafesini ve rakibe baskı arttırmaya başladığında iyi paralara satılır
Semih saldım çayıra ayaklar kütük, kafa 90 dakika yerde, pres baskı yapma sıfır, gerekli koşu mesafesi hiç yok, duracağı yeri bilmiyor, oyun içinde hiç yok, .... 31 maçta 2 gol atmış
-
usta sendeki bu semih nefretine denk bir nefret görmedim, bu kadar net, bu kadar sürekli bir nefret.
neredeyse hergün bir semih nefret paylaşımın var, maaşla adam tutsalar bu kadar uğraşamaz :D
-
Semih, Baniyya’yı sırtlayıp 2 gol atınca baya kaybetti kendini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OGS ve ekibinin gecmiş deneyimleri bu konuda iyi olduklarını gösteriyor.
Mustafa'nın ligdeki çamur defanslarla başetmeyi öğrenmesi lazım. Başka bir eksiği yok. Semih bu konuda altta kalmıyor zaten. Ama son kararlarında bencil sapmalar görüyoruz. Bunu teknik ekip telkin ederek düzeltir umarım.
Bundan sonra yanlara rakip defansı çekecek oyuncular olursa, ki biri geldi; Rafa, Muci, Semih ve Mustafa'nın katkısı da artacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 7 Şubat 2025; 15:13:20 >
Neden acaba 2 yıldır puan farkı neden 40-50 oluyor ligde neden erken kopuyoruz hiç düşündün mü
-
Geçen benim hakkımda bu çocuğu bloklamayan kaldı mı diye bir yorum görmüştüm bu yener benden de beter
Hocamızın eski bir forvet olması avantaj inşallah eksiklerini görüp geliştirir bizim golcülerimiz
Bir de masuaku mevzusu var 5 maç daha oynarsa sözleşme uzayacak eğer oyuncu maddeyi kaldırtmak istemiyorsa zaten kalan ne kadar maaşı var sözleşmeyi fesih ederim oraya bir oyuncu alırım transfer kapanmadan
Sözde dahl transferi olsaymis masuakuyla yollar ayrilacakmis.Ya adamlar ziraat de bile oynatmiyorlar.
Ya beyler linçleyeceksiniz ama söyleyeceğim. Profil olarak çok doğru bir transfer yapıldı orası tutar tutmaz bilmiyorum. Ama oyuncu bana biraz hantal göründü ya :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir forvet 31 maçta sadece 2 gol atmayı nasıl başarabilir. ??? bu normal mi?
-
normal değil defans oyuncuları bunun 3-4 katını atıyor
-
Arroyo 18 yaşında, hiçbir işin iyi gitmediği çok kotu yönetilen büyük bir kulübe takımın çehresini değiştirme beklentisiyle geliyor.
Hakkında yazılanlar,uluslarası gözlemler vs. zaten potansiyelini tartismaya gerek yok ama 18 yaşında bu adam. Umarım beklentinin altında ezilmez.
Takımda aynı dili konusabilecek bir Paulista var. Latin Amerika'nın fakir bir ülkesinden bu yaşta İstanbul'a gelmesi, bir anda kendini lüksün ve gece hayatının hatta kadınların ilgisinin içinde bulacak olması vs. saha içi olduğundan çok daha fazla saha dışında korumak gerekecek.
Yine de özlemişiz böyle transferi.
İstatistik tam bir yalan yaratma bilimi..
Semih'in Beşiktaş'la Süper Lig'de çıktığı toplam maç sayısı 46. Gol katkısı 19 (12 gol 7 asist)
Adamı gömmek için uğraşanların hepsi sözde Beşiktaş taraftarı, yapıcı eleştiri sıfır!
-
Beşiktaş, Julien Duranville için Borussia Dortmund'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.
Dortmund, teklifi reddetti. (Bild) Bu transfer döneminde red yediğimiz oyunculardan 11 kurarız gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Şubat 2025; 16:17:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X