1.5 yıl bunun için söyledi. Adam hayal satmıyor gerçekler böyle malesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2591. sayfa)
-
-
q7 talisca vb isteyenleri çıldırttığı için benim için iyi transferdir. bıkmadınız 30+ adamlara milyon eurolar dağıtmaya
-
Böyle transferlere çok laf söylemek doğru olmaz. Zaten artık Beşiktaş'ın +30 sabunluklara yıllık 5-6 milyon maaş verecek durumu yok. Şu tip 3-4 cocuk bulsak tutarlarsa uzun yıllar suyunu sıkarız. Bence doğru bir hamle umarım bi kaç kişi daha alırız.
-
Çocuk oynadıda, Beşiktaşı ayağa kaldırdı, 40-50 gole katkı verdi, Avrupa kuluplerinin gozune girdide simdiden 30-40a satip elde edeceğimiz kârı düşünür oldunuz.
Önceliğimiz şu takımı ayağa kaldırmak olmalı. Bu çocuk tutar. Diğer oyuncular tutar. Beşiktaş ayağa kalkar şampiyonluklar gelir işte o zaman düşünürüz artık şu oyunculardan kâr edelim.
Beşiktaş başkanı ve yönetim kurulu üyeleride eminim en az bizim kadar Beşiktaş menfaatini düşünmeye çalışıyordur. Demekki o topçuya bu kadar para ayırabildik mecbur üstüne bonservis hakkı verip kapaattık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
* Beşiktaşın FM sorumlusu Taha Değer, Arroyo nun profilinin rastgele oluştuğunu, Beşiktaşa transfer olduğu için profilinin ilk kez kendisi tarafından yapılacağını açıkladı. FM profili uydurma, oyuncunun özelliklerini yansıtmıyor.
* %50 + %30 da opsiyonu var, aslında satış anında %20 pay var, gayet makul.
* bir arkadaş profesyonel maça çıkmışmı demiş, adam zaten kendi liginde banko oynuyor 40+ pro maçı var + kendi a milli takımında 2 tane maçı var.
* premier ligin resmi sayfasında lige gelmesi muhtemel 5 genç yetenekten birisi olarak paylaşılmış.
bu transferin boklanacak yanı yok, ben takıma transfer istemiyordum ama böyle çocuklar alacaklarsa baştacı etmemiz lazım.
-
%50 pay demek aldığının 2 katına satmazsan zarardasın demektir. 20-30’a falan satacaklarını düşünüyorlar demek ki
Bu çocuğu takımdan ayrı çalıştırsınlar. Seneye oynamaya başlasın. Yoksa bu çöp sürüsüyle takılırsa kazmalaşır.
Beşiktaş'ın yeni scoutlarından John Vik'in, Keny Arroyo için yazdığı rapor.
"Bölgenin en büyük yeteneklerinden biri; kanatta hızlı ve patlayıcı kuvvet özellikleri olan bir oyuncu. Her iki kanatta da oynayabilen ve ayrıca ilerleyen yıllarda kendini geliştirdikçe 10 numaraya da evrilebilecek potansiyele sahip."
(Doğan Gündoğdu)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi bonservis yok mu yani ben orayı anlamadım. Bakalım kulüp açıklarsa öğreniriz. Maaşı düşük olması normal zaten. Pay olarak da daha sonra %30’u eritebiliyorsak o da güzel.
Neyse gelsin oynasın bize katkı verdikten sonra gerisi sonra düşünülür.
-
🇪🇨 Independiente del Valle'nin yaptığı en pahalı satışlar.
1⃣ Moisés Caicedo: 28.2 M€ (Brighton)
2⃣ Kendry Páez: 10 M€ (Chelsea)
3⃣ Willian Pacho: 5.5 M€ (Antwerp)
4⃣ Yaimar Medina: 4.8 M€ (Genk)
5⃣ Kevin Rodríguez: 4.5 M€ (Union SG) Sattığı takımlara bak hepsinin deli gibi scout ağı var umarım tutar böyle bir yol açılırsa gerçekten kurtuluş yolu diyebiliriz.
genk hariç hepsi şahıs malı. genki bizden ayıran şey de iyi bir genç akademisine sahip olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzunda_muzikaletli_zenci -- 7 Şubat 2025; 11:35:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beşiktaş, Birmancevic için 4 milyon Euro teklif yaptı.
Kulübü 6 milyon Euro istedi.
Beşiktaş geri dönüş yapmadı.
@yagosabuncuoglu
2.5 yilda 5 milyon euro veriyorsun bitik adama..cengizle bi bagin yoksa yazdigin akilli adam isi degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X