5 sene çokmuş. Umarım maliyeti çok değildir. Tutmazsa kurtulamazsın da yoksa. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2587. sayfa)
-
-
-
Maaşı düşük olursa hertürlü çıkarsın
Portekizli kulüplerin yaptığı gibi yapacaksın bonservisi yüksek maaşı düşük olacak ki oyuncudan çıkabileceksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)Beşiktaş JK (@Besiktas) on Xhttps://x.com/Besiktas/status/1887594930912006178?t=AUjfKdgk5J14e1tFuFhXlg&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İnşallah bir zamanların Bobo'su gibi başarılı olur
-
Beşiktaş gelecek vaadeden genc oyuncu aldigini duyan menejerler,dolmabahce onunde birbirilerini seviyorlarmis:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 6 Şubat 2025; 23:12:53 >
Serdal başkanı eleştirenler şimdi sus pus oldular 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklenmedik bir hamle oldu adı sanı hiç ortalarda dolanmadı bir kaç video hariç pek birşey göremedim ama oralarda görünen hızlı çalım atan kanat oyuncusu bizde yıllardır asla olmayan birşey.
Daha 18 yaşında umarım sonraki satıştan pay maddesi %20'den fazla değildir. Çocukta ekvadorlu Vini Jr havası var inşallah kafa olarak da o kafadadır da keyifle izleriz 3-4 sene.
Aynı bu mantıkla 2-3 oyuncu daha indirsinler tamamdır posası çıkmış star istemiyoruz bunlardan alın alabildiğiniz kadar.
-
Bu cocuk gibi 1 orta saha 1 sol bek 1 forvet 1 de stoper çeksinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 6 Şubat 2025; 23:18:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: popturceyn
Beşiktaş gelecek vaadeden genc oyuncu aldigini duyan menejerler,dolmabahce onunde birbirilerini seviyorlarmis:))senelerdir bunu anlatmaya çalışıyoruz hatta adalı beşiktaşlı menajer yetiştirse 10 numara iş yapmış olur
ortalıkta dolaşan menajerler bizden uzak GS ve FB kapısında yatar Bu menajerler Samedle ve Feyyazı kandırırlar
-
Genç ve istekli adamlar lazım bize. 6 milyon € maaşlar havada uçuşacaksa bu tip adamlar için harcansın para. İki veterana 12 milyon € maaş bağlamak yerine birkaç tane genç yeteneğin bonservisine çökelim. Kimdir nedir bilmem ama kumar oynanacaksa böyle oynansın.
Adaptasyon sorunu yaşamadan, kendini gece kulüplerinde dağıtmadan umarım başarılı olur. Oyun tarzıyla hasret kaldığımız kanatlardan.
-
Hayırlı olsun. Genç pırpır kanadımız oldu be sonunda!
Bizim için Aslolan Beşiktaş'ın iyi günlere ulaşmasıdır Adalı'yı eleştirdim eğer dediklerini yaparsa da desteklerim ama şu güne kadar verdiği izlenim beni yanıltmadı umarım Masuaku ile sözleşme yenilemek gibi iğrenç bir şey yapmaz ve bir de bek alır.
Kimsenin star beklentisi yok takımın eksikleri tamamlansın bu kadro bir hocayı daha yemeden gereken yerlere gereken takviyeler yapılsın istiyorum | istiyoruz
Transfer kimsenin haberi olmadan yapılır Adalı yı tebrik ediyorum
Gazeteciler şimdi öğrenecek
Transferde Menajer & Gazeteci & Yönetici olursa %100 transferde kazık yemişsin demektir
-
Sadece bir sağ kanatla bahar gelmez... bunun beki var, sol kanadı var vs.
bunları da halletmesi lazım...
-
Keny Arroyo transferinin detayları. (Alejandro Ruilova)
• 6.8 milyon euro bonservis
• Sonraki satıştan %50 pay
-
Ciddi mi bu? Yok artık.
-
Aç gözlü menajeri Juan Figer ile 2010 yıllarda yollarını ayırsaydı şu anda büyük liglerde en azından baş altı kulüplerde oynuyor/oynamış olacaktı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 6 Şubat 2025; 23:37:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X