Son günlerde Onachu ve Adama traore haberlerini çok görmeye başladım. Şu durumumuzda cidden ilaç gibi gelecek 2 oyuncu. Özellikle Adama Traore nin çıkış sezonunu yıllar önce kyk yurdunda yapacak bir şey olmadığı için her maçını kaçırmadan izlemiştim. Adam Premier Lig takımlarını donunda sallıyordu. Barcelona kendisine pek uymadı zaten o seviyede topçu da değildi ancak Süper Lig ve Beşiktaş ona ODA BİZE İYİ GELECEKTİR. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2302. sayfa)
-
-
Onuchu güzel de çok sakatlanan bir oyuncu risk almaya değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sercan Dikme: "Beşiktaş’ta yakın zamanda teknik direktör değişikliği yaşanacak. Belki yarın belki yarın da yakın."
murat yakın geldi diye yorumladım
-
Sercan Dikme nin müthiş yorumları var ..Adam resmen geleceği görüyor, kehanet yönü kuvvetli
-
Murat Yakın değil diye kendi mesajına da cevap yazmış, çok şükür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adama Traore ciddi anlamda kanat bek olarak da düşünülebilir ama öyle bir tip ki swap motorlu şahin gibi yazılımlı Accent gibi yani fren yok adamda duramıyor. Bir başlıyor koşmaya onu geç bunu geç kale önüne kadar gel tak dışarı at.
Her sene 1 veya 2 hadi bilemedin en fazla 3-4 gol katkısı veriyor sene boyunca ve asist katkısı da ne kadar sağlar bilemem. Çok saç baş yolabiliriz bir de bizim oynadığımız sahaların zemini bu adamın deparına engel olur gibi top düz gitmiyor çünkü. Şunu da eklemek isterim hakemler bize malum takımlar gibi davranmıyor. Bu adama parmakla birine değse yere düşürür hemen kart gösterirler. Bu adamın ikili mücadelesinde ayakta duramaz kimse.
Mesela ismi düşen Serginho gol katkısı az ama asisti fazla adamın. Immobile kalacaksa ona baya gol attırabilir.
Çok geç kaldık (her zaman ki) olduğu gibi Transfer sezonunun açıldığı gün Acil inmesi gereken Kanat hâlâ yok. Adama Traore gelirse çok güzel iş olur geç oldu bari güzel iş olsun. Şöyle yıllar sonra ağız tadıyla kanat izleyelim Serginho iyi Sadece sol bek için Malacia falan diyorlar ona hiç nerdeyse sahaya çıkamamış sakatlıkları sebebiyle adam.
Favre ya da solskjaer gibi
Bu favre neden bu kadar meşhur anlamadım, adamın puan ortalamaları da iyi değil, kerameti nedir?
Ya allah askina su yonetimin Sarri vizyonu falan olabilecegini dusunen var mi cidden?
Ilk secimde Hasan Arat'a karsi destekledim kendisini cunku Arat'in populist soylemleri beni cok rahatsiz etti, bu kadar ileri gidebilecegini dusunmemekle birlikte faydali olacagina inanmadigim icin Adali tarafini destekledim.
Ancak ikinci secimde GS ve malum taraf sevici kisiyi yonetime almasi, elle tutulur hic bir soylemi olmamasi, 'Kotunun iyisisi' olarak tercih edilmesi sebebiyle kesinlikle kendisini desteklemedim.
Su anda goruyorum ki bu kisinin de bir Besiktas sevgisi, adanmisligi yok. Gelecek ile ilgili hic bir hedefi ve vizyonu yok. Verdigi sozleri tutmamaya 1. gunden basladi.
Bu sebeple kendisi ve yonetimi benim icin yok hukmundedir, en ufak bir basari kazanabilecegine dair en ufak umudum ve beklentim yok. Yapabilirse mutlu olurum Besiktas sevgimden dolayi ama bu yonetimden beklentim 0, bu sebeple de artik uzulmuyorum.
-
mancini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mert'in sözleşmesi iki sene uzatılmış diyorlar Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum demişti geçen maç sonu herhalde zaten.
Koca Fatih Terim’in düştüğü hallere bak. Şunu Türkiye’de yapabilecek bir futbolcu yok.
-
Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için Roberto Mancini ile görüştü.
✅ İtalyan çalıştırıcı, Beşiktaş'a olumlu yanıt verdi.
📰 Fanatik
Milli takım hocası..GS yi şampiyon yapamamıştı zamanında
-
Kapasitesi düşük Deli İbrahim bile daha üst seviye olur
GS li Başkan getirdiniz durum ortada bir de GS li teknik adam getirin KAPIYA KİLİT VURUN
Roger Schmidt en iyi tercih olur yıllık 7 milyon euro ÇOK fazla
Deli İbrahimle devam edip sezon sonu Sergenle yola devam etmek gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 16 Ocak 2025; 13:5:45 > -
Jaden Philogene Ipswich Town'a transfer oldu
Alabileceğimizi düşünmüyordum.
70 yaşından sonra Para için yakışmadı Fatih hocaya İnsan bir yaştan sonra bunu kendisine yapmamalı.
TD getiremeyeceksiniz bari teknik ekibi güçlendirin gio adamları ile gitti adamlarının yerini dolduramadilar.Takim dökülür tabi ne bizde 2 tane kondisyoner var gs 4,5 bari ekibi geliştirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X