TDK ya göre Kurt Kocayınca Köpeğin Maskarası Olur Atasözünün Anlamı (TDK) Nedir? Kurt kocayınca köpeğin maskarası olur sözü bir atasözüdür. Günlük sohbet dilinde kullanılan bir sözdür. Türk Dil Kurumunca anlamı şu şekildedir: Güçlüyken herkesin çekindiği kişi, gücünü yitirince, güçsüz ve aşağılık kimselerin küçümsediği, eğlendiği biri durumuna düşer. Özellikle de o güç döneminde ki zenginlikten faydalanan kimseler bu insanlara ilk sırtını dönen kişiler olmaktadır. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2303. sayfa)
-
-
1x İngiltere Premier League
11/12 Manchester City
3x İtalya Serie A
07/08Inter Milan
06/07Inter Milan
05/06Inter Milan
1x İngiltere Kupası
10/11Manchester City
1x Avrupa Şampiyonası
20/21 İtalya
1x İngiltere Kupası
10/11 Manchester City
4x İtalya Kupası
05/06Inter Milan
04/05Inter Milan
03/04SS Lazio
00/01AC Fiorentina
2x İtalya Süper Kupası
06/07Inter Milan
05/06Inter Milan
1x İngiltere Süper Kupası
12/13 Manchester City
1x Türkiye Kupası
13/14 Galatasaray
Şimdi şu adam yerine bana Deli İbo gelsin, bu adam kulüp TD si değil gibi şeyler söylüyorsunuz ben yanlış anlamıyorum değil mi? Ben zaten şu koşullarda geleceğine ihtimal vermiyorum fakat Avrupa klasmanındaki adamı Deli İbo ve Sergenle bari kıyaslamayın.
-
Beşiktaş yönetimi kanat transferi başta olmak üzere 2 ismi imza noktasına getirdi.
Yeni hoca açıklandıktan sonra hocanın onayına sunup ona göre transferi açıklayacaklar.
(Şafak Malatya) Serginho'dur herhalde birisi ikincisi umarım Adama Traore olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Ocak 2025; 13:36:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muhtemelen ingiltere'deki, veyahut amed'deki, hangisini diyorsun bilmiyorum ama her ikisi için de bence adama traore gibi isimlere gitmek, hata olur. artık bu bile bile ladesten vazgeçmek gerekir diye düşünüyorum. bütün türk takımları aldıktan sonra satabilecekleri isimlere yönelmeliler. ha ne olur, 1-2 tane de gerçekten performans verecek, satılır mı satılmaz mı diye düşünülmeyecek isim getirirsin, ama traore o isim değil. bitti artık.
sportif gerçekliği olmayan, sportif başarının anlam ifade etmediği bir ligde en mantıklı hareket kulüp kasasını doldurmak olur. daha genç, potansiyelli isimlere yönelmek ve kulübün çehresini tamamen buna çevirmek lazım.
-
mancini gelsin demediğinizi varsayarak konuşuyorum, attığınız tabloya göre, son kulüp başarısının üstünden 11 sene geçmiş. ki o da galatasaray. konuşmaya gerek yok.
günümüz çağının genç oyuncularını tanıyan, piyasanın yönlenmesini takip edebilecek, ekibiyle oyuncu alış satışında da beşiktaş'a yardım edecek, gerekirse her satılan oyuncudan kar etme motivasyonu yaratılacak, temel atacak hoca dışındaki herkes bence vakit kaybı. şu an beşiktaş'ın önceliği futbol aklı olmalı. isimli hocalara yüksek paralar vermeye gerek yok.
-
Fulham'da olan Yani evet İngiltere'de olan Troore Beşiktaş'ın artık kısa surede başarıya ihtiyacı var. önümüzde ki sezon şampiyonluk şart şayet şampiyonluk gelmezse son 5 yıldır şampiyonluk alamamış bir Beşiktaş olacak açıkçası Bu kulağa hiç ama hiç hoş gelmeyen bir durum Beşiktaş'ın artık ŞL hedeflemesi o yönde hamleler yapması gerekiyor.
Soru;
Eğer Hüseyin Yücel seçilseydi ve Beşiktaş bu vakite kadar hocasız kalıp vaatlerini gerçekleştirememiş olsaydı Beşiktaş fenomenleri yine bu kadar sessiz kalır mıydı? cevaplarınızı bekliyorum.
katılıyorum. ancak ne mevcut şartlardaki türkiye'de, malum takımlarla yarış verip seneye şampiyonluk, ne de 1 senede şl takımı olmak mümkün değil. ancak vizyonu avrupa'da başarıya çevirmek konusunda haklısınız. kadroyu avrupa ligi'ne uygun kurmak lazım. seneye şampiyonluk bekleyen taraftar maalesef üzülecektir.
-
Hasan Arat yönetimi daha 10. gününü doldurmamış durumda yeni gelmişken: "TALEP EDİİİİİİN!"diye bağıran Muhabirlerin şuan ağzını bıçak açmıyor.
baş harfi şafak malatya
-
13-14'ten beri bizim kaleci antrenörü aynıymış. Şaşırdım.
www.transfermarkt.com.trHakan Çalışkan - Teknik Direktör profilihttps://www.transfermarkt.com.tr/hakan-caliskan/profil/trainer/41564
-
Mantık aramayın hocam o arkadaşımızın mesajlarında:) ben eskiden kızıyordum ama artık eğleniyorum, hatta sinirim bozuk bir anda denk gelirsem gülmeye başlıyorum kafam dağılıyor
FB de GS de 2 3 tane kaleci antrenörü var.Bizde ise kimsede olmayan 4 tane malzemeci var ne hallere düştük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niko Kovac, yakın zamanda Beşiktaş için mutlak birincil adaydı. Görüşmeler oldukça ileri bir seviyedeydi, ancak sonunda Kovac teklifi reddetti.
"SkySports"
-
Şuana kadar Sergen, Montella, Kovac Beşiktaş için ilk 3 aday olduğunu net biliyoruz,
Daha önce de dediğim gibi başkan Sergen'e çok güvenmiş, B C planlarını düzgün yapmamış belli. 4. 5. tercih TD'den hayır gelir mi, ne kadar gelir bilemiyorum bu noktada 3 aylığına idare edecek, kendini ispatlamak için tabiri caizse yırtınacak düşük profil biri getirilmesi, ardından yeni seçim ile sağlam bir planlama yapılması sanki en makulü gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 16 Ocak 2025; 17:52:7 > -
Akıllarınca mayıs ayında seçimi aradan çıkarmak istiyor uyanık zannediyorlar kendilerini büyük harfle yazalım HOCA BULAMADIK diyemedikleri için.
Fatih Doğan'a göre de Özel durumu varmış Arat taktikleri kullanılmaya başlanmış Adalı için neler neler yazdığımı iyi bilirsiniz demek ki ben haklıyım! %70'le seçen kongre utansın.
-
Artık onu yapma lüksleri kalmadı Mayıs'ta zaten gidecekler hiç dokunmasınlar bunların yapacağı transferin de :)) zaten yapamazlar.
-
Mancini İboyla falan karşılaştırılamaz tabi hocam ne yaptınız, Deli İbo dediğimiz adam teknik direktörlüğü bırakıp işletme açmış kendine karşılaştırmak ayıp zaten :)
Lakin doğru bir isim midir, hele ki şu noktada ondan şüpheliyim. Manciniyi TD'lüğünün prime'ında da takip etmiş biri olarak çok deli para harcatır, aynı FB'de Morinho'ya söylediğim gibi kendi oyun planına uygun oyuncu olmadan edemez. GS'ye geldiğinde de kendi oyun planına uygun transferler yapmak isteyip devre arasında 20m€ harcatmıştı ki 2013 yılı için 20m€ çok büyük bi paradır.
O yüzden küçük takımlarda aşırı bocalar Mancini, çünkü istediği tarz oyuncuları almak için bütçe yoktur ve çere çöpe bol para saçar, Galatasaray'a aldırdığı 20m€'luk oyuncuların çoğu hiç bir iş yapmamıştır mesela.
En son çalıştırdığı Zenit'e bile 2018 yılında 120m€ harcatmış (o yıl için çok büyük para) yine de başarısız olmuştu Mancini. BJK'nin şuan bulunduğu maddi durumu göz önünde bulundurursak tabuta çakılan son çivilerden biri olabilir, bence kesinlikle doğru profil değil ama yukarda da belirttiğim gibi TD'lüğü Deli İboyla falan karşılaştırmak da komik kaçıyor, adamın onca başarısı var sonuçta.
Ama hangisi doğru dersen, bir karşılaştırma yapmadan 3 aylığına İbo ile idare edilip doğru profilde bir TD bakılması Mancini'den çok daha mantıklı nacizane fikrim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 16 Ocak 2025; 18:2:34 >
-
Valla ben en başından beri Sergen'in en doğru isim olduğunu düşünenlerdenim, şuan takımın lüks bir TD'den ziyade taraftarı tekrar kenetleyecek yerel bir isme ihtiyacı vardı o da Sergen'di. Ama Sergen'in oftan puftan sebeplerden reddetmesi bütün planlamayı mahfetti, nitekim Adalı'nın da benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla o mutlaka Sergen'i bi şekilde ikna ederiz kafasınaymış, Sergen işi yatınca sudan çıkmış balık gibi kaldı.
B ve C planı dediği de tutmayınca şu noktada sırf biriyle anlaşmış olmak için yanlış bir TD getirip zaten zordaki durumu daha da zora sokmaya çok gerek yok gibi görünüyor bence. Dediğim gibi kendini TD olarak ispatlamak isteyen futbolculuktan gelme, Arda Turan'ın Eyüpspor'a gelmeden önceki hali gibi, bir isim 3 ay götürür BJK'yi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X