< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2305. sayfa)
-
-
Zayıf Yönleri
Taktiksel Esneklik Eksikliği: Bazen plan B oluşturmada veya oyun içinde strateji değiştirmede yetersiz kaldığı eleştirildi.
Savunma Organizasyonu: Takımlarının savunmada istikrarlı olamaması, büyük maçlarda sorun yarattı.
Zorluklarla Başa Çıkma: Manchester United'da baskı altındaki performansı dalgalıydı ve kriz dönemlerinde yönetim becerileri sorgulandı.
Güçlü Yönleri
Büyük Takım Deneyimi: Manchester United gibi dünyaca ünlü bir kulüpte çalıştı ve medya baskısını yakından hissetti. Taraftar ve yönetim beklentilerini yönetme tecrübesi var.
Genç Oyuncularla Çalışma: Genç oyunculara forma şansı vermesiyle bilinir (Marcus Rashford, Mason Greenwood gibi isimleri geliştirdi).
Pozitif Futbol Anlayışı: Hücumu seven ve hızlı geçiş oyunlarına önem veren bir oyun tarzı var. Özellikle kontraataklarda etkili stratejiler geliştirdi.
Kulüp Kültürüne Uyum: Manchester United'da "kulüp ruhu"na vurgu yapması ve eski futbolculuk deneyimini takımın DNA'sına yansıtması takdir edildi.
Beşiktaş İçin Uygunluğu
Avantajları:
Beşiktaş gibi köklü bir kulübün medya ve taraftar baskısına alışkın olması olumlu.
Takımın yeniden yapılanma sürecine katkıda bulunabilecek genç oyuncularla çalışma becerisi.
Pozitif futbol anlayışı, Beşiktaş taraftarının görmek isteyeceği bir oyun tarzına uyabilir.
Zorluklar:
Türkiye Süper Lig’inin dinamikleri ve baskıları, Premier Lig’den farklıdır. Hakem kararları, deplasman atmosferleri ve futbolcuların disiplini gibi konular, Solskjær’in alışması gereken unsurlar olacaktır.
Türkiye’de savunma organizasyonu önemlidir ve bu konuda eksikliği Beşiktaş gibi büyük bir takım için sorun yaratabilir.
Sonuç
Ole Gunnar Solskjær, Beşiktaş için hem risk hem de fırsat barındıran bir adaydır. Büyük takım tecrübesi ve pozitif futbol anlayışı ile taraftarları heyecanlandırabilir. Ancak, taktiksel esneklik eksikliği ve Türkiye’nin kendine has futbol ortamına uyum sağlama süreci dikkatle yönetilmelidir.
Beşiktaş yönetimi, Solskjær'e tam destek verirse ve kadro planlamasını onun oyun anlayışına uygun şekilde yaparsa, bu iş birliği başarılı olabilir. Özellikle uzun vadeli bir proje için iyi bir aday olabilir.
ChatGPT
-
Texeira, rebic, pjanic, vs vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beşiktaş’ta teknik direktörlük için en güçlü aday Ole Gunnar Solskjær.
Bugün ya da yarın olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.
(Murat Özen)
Serdar hoca iyi niyetli ve Bjk dostudur. Bunlardan şüphemiz yok. Ama hoca olarak çok zayıf. 2 aydır takıma birşey katmadı. Değişikliler çok kötü. 5 dakika daha olsa Bodrum maçı da gidiyordu.
Serdar hocanın acil gitmesinin gerektiğini ve yerli hoca gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Yabancı hoca olarak kim gelirse gelsin başarı gelmeyeceğini düşünüyorum.Yok süre ister, bütçe ister boş bıdı bıdı yaparlar. İlk yarı bitmeden de kovulurlar. Hep aynı film.
Forumumuzdaki troller yazmaya başlamış. Transfer nerede? hoca nerede? vb. Yeni Muçi Nustatiler istiyorlar.
4 ay sonra seçim olacak. Bu yönetimin görevi ; batan gemiyi güvenli şekilde limana yanaştırmak. Onarıp yeni maceralara yelken açmak kesinlikle değil. O görev mayıstaki seçimi kazanan yönetimin görevidir.
Özetle, mayıs sonuna kadar idarelik yerli, ligi bilen, kurt bir hocayla anlaşılmalı. Benim tercihim Hikmet hocadır. 1 forvet, 1 çabuk kanat kiralanıp transfer sezonu kapatılmalıdır. Asıl çaba Onana, Ox , Musrati üçlüsünden minimum zararla kurtulmak olmadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 16 Ocak 2025; 22:4:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
İş yapmaz. kovaç dışında adı geçen Hırvatlar daha mantıklıydı.
Hepsine katılıyorum Yeni macera ve belirsizlikler bizi daha da dibe çeker Bir an önce sürecin ve hocanın adı konmalı.. Hikmet hoca denenebilir
Hayırlı olsun. Bu sene alışıp gelecek sene bişeyler yapar umarım.
-
Birde ismi hiç geçmemiş biri olacak diyorlar dı adam bir yıldır beşiktaş ile anılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 16 Ocak 2025; 21:53:39 >
Umarım başarılı olur ama bizim kulüpte vizyon hiç yok maalesef. Bari İvic'e falan gitseydik.
-
Panik yapmayacağız dedikleri hoca bu muydu? Fikret Orman, Mayıs’fa aday olsun direkt kapar başkanlığı zaten. Neyse artık 2 kanat, 1 sol bek, 1 ısıran 6 numara diyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun karısı sevgilisi yok mu Türkiye'ye gelmeyi reddetse de başlamadan bitse bu macera
Texera bir yıl top oynamadan bize geldi.
Rebic maşallah kilo almaktan güreşçi gibi olmuştu. Milan’da oynamıyordu.
Pjanic ilk geldiğinde çok iyiydi sisteme ayak uyduramadı.
Yazdığın adamlar evet isimli. ancak 30 yaş bandında ve 1 yıla yakın ayaklarına top değişmemiş. Bu tarz adamlara ben de karşıyım. Benim yazdığım ve takımda görmek istediğim adamlarla bunların alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 16 Ocak 2025; 22:0:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mou'dan sonra gelmişti sanırım bu. mou sonrası kupa bile alamadılar. Beşiktaş durumundaki takımlara hazır hocadan ziyade bu tip çokusleri yaşamış hırslı disiplinli biri lazımdı. Aman neyse ne...
O tip oyuncuları kolay kolay alamazsın zaten kulüp olarak. Bana kalsa parlamadan önceki aşamadaki yetenekleri bulup gençken etinden sütünden yararlanmak. Araya da iki tane üst level adam bulabilmek.
Alman dışında yabancı hoca olmaz dedik
Boşa giden 1.5 yıl daha sezon başı ekim kasım gibi havlu attıktan sonra hocayı kovarız
Hasan Arat döneminde de ismi geçiyordu. Hiç bir şey değişmemiş vizyon sıfır. Çöpe giden sezon + yüklü tazminat loading....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X