Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bjkyener Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
46.701
Cevap
234
Favori
994.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 23052306230723082309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedendir bilmiyorum ama başarılı olacak gibi hissediyorum, umarım Allah kalbime göre verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    hoca ile ilgili makale buldum da uzunmuş okumaya üşendim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır takım çalıştırmıyor aç.

Kendini tekrar ispat etmesi gerekiyor.
    bu bakımdan hoca bize biz hocaya karşılıklı fayda sağlayabilir. Kanat hücumu oynatan hoca getirdiğimize göre en az 2 çok iyi kanat gelmeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son 2-3 sezondur olumlu tek hareket gorememenin etkisiyle full olumsuz full eleştiri mod takılıyordum ama gönül rahatlığıyla söylüyorumki ismi geçen adaylar arasında en doğru tercih Solskjaer.

Kısa vadede direkt şampiyonluğa oynayacağız demek hangi hoca için olursa olsun büyük haksızlık. Çok zor çünkü gerçekçi olmak lazım. Önce oynadığımız oyundan keyif aldıracak ve yavaş yavaş oyuncu kalitesini arttırarak işi sonuca dökebilecegimiz bir yol izlemekten başka şansımız yok.

Yine gönül rahatlığıyla söylüyorumki Solskjaer'in oynatacagi futbol hepimizi memnun eder. Ne kadar zamanda takıma yansıtabilir bilmiyorum ama bir hocaya güvenilip sabredilecekse Solskjaer'e edilebilir bence.

Şimdi transfer aklı kim olacak en önemli konu o. Hala bir zamanlar iyiydiler diye bitik yıldız toplamaya devam edeceksek kimin geleceğinin de pek bir önemi yok

• Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde Marcus Rashford'ın performansı:

🏟️ 135 maç
    ⚽️ 55 gol
    🅰️ 24 asist 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor

• Hastayım şu hoca beğenmeyen tiplere. Kim gelecek bu lige başka ? Çok değil yarım saatini ayırıp ligimizi, klüplerin nasıl yönetildiğini araştırsa zaten her yerden engeller bizimkileri. Gelip gelebilecek en iyi adamlar ya para için, ya da bir üst klasmana tecrübe biriktirmek için gelecek 3./4. kategori teknik direktörler. Ne mali yapı düzgün, ne güzel bir kadro var, ne profesyonel bir yapılanma. Gelecek birileri, efsane Milan, tiki-taka Barça gibi top oynatsa da sosyal medya şoparları yüzünden bi kulp takılıp gönderilecek zaten. O yüzden çok takılmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Öğrenmede uygulama daha iyi boşver

• O kadar yerin dibine sokulacak bir adam değil yalnız Solskjaer. Ferguson'dan sonra dünyanın en sorunlu takımı United'da çok iyi maçları da oldu. Ancak oradaki kronik sorun işler biraz kötüye gidince takım darmadağın oluyor. Buna çözüm bulamadığı için gitti oradan. United'a şu an hangi hoca gelirse gelsin o sorunu yaşıyor. En azından tutup Kovac gibi defansif birini getirmediler. Hoşumuza giden hücum futbolunu oynatacak potansiyeli var. Ancak kadro çok kötü. En az 3-4 yeni oyuncu vermeleri lazım eline. Bu kadar negatif olmayın

• Taarin T kullanıcısına yanıt
    asıl soru işareti takımın fiziksel durumu. hocanın oyun anlayışını takımın şu anki fiziği kaldırmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yabancı teknik adamlar deplasmanda 1 puan alınca iyi diyorlar. Bu ülkenin futbol dinamiklerini farklı

• Valla açık söylüyorum: Risk konusunda Solskjaer=Gio benim gözümde. Beşiktaş'a daha net bir isim lazımdı. Bu oynadığımız kaçıncı kumar?

Solskjaer'i kötülemem hatta geçen sene Santos yerine onun gelmesini istemiştim ama önce Santos sonra Gio 2 defa risk almışsın, üçüncü defa almanın ne anlamı var?

En son 4 sene önce takım yönetmiş. Son şampiyonluğu 13 sene önce Molde ile. Artık kumar olarak Rus Ruleti oynuyoruz, kaybedersek bu kurşun kafamıza girecek. Bunu anlamak bu kadar mı zor?

• quzman kullanıcısına yanıt
    Alman olsun 3. 4. Kategori olsun

Olmaz olmaz olmaz bu ligin dinamikleri farklı 2007 den sonra yabancı hoca başarılı olamamış yerli olmuyorsa yabancı ekolü bize en yatkın alman hocadır ama ısrarla

Alman hoca dışında herşeyi deniyor buyük takımlar

• Herkes negatif basıyor yine.

Sürekli ülkelerinde galibiyet için oynayan takımları yönetmiş işte bizim için iyi bence.

• 2. Santos dönemi hayırlı olsun Mayıs ayı gelmeden muhtemelen gönderilir. Bakalım 2. Gio dönemine hangi yabancı hocayla giricez. Yazık çok yazık gerçekten.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Basınca oluyorsa

Santosa gio ya pozitif bastılar de ne oldu

• OgS oyle mi :D

asfdasasjashfasfashfahsahsfjasflasfahsfjasfa

ohhh iyi gulduk

• Solskjaer gelirse 2 ay sonra tazminatını konuşuruz.

ne kadar futbol cahili varsa beşiktaş başkanı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertancanluksenburg -- 16 Ocak 2025; 23:15:34 >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Yalnız Gio'dan çok sorun yönetimdeydi. Gio'nun da çok hataları oldu ama takım da iyice bitti o gittikten sonra. 3 senedir bizde sabır kalmadığı için çok çabuk yiyoruz hocaları. Solskjaer hücumcu hocadır. Güzel futbol oynatsın bize şu an o bile yeter. Gelen scout şefi ile kafasına göre transferler de gelirse bir umut var. Ama şunu unutmayalım takım ruhsuz ve ciddi manada yeteneksiz adamlarla dolu. Bir anda mucize beklememek lazım. Hangi hoca olursa olsun

• Adam 4 yıldır takım çalıştırmıyormuş..Hani B-C-D-E-F-G planı vardı ? istediğini gidip alıyordu ? Yalnız ben artık vallahi bıktım.Şu her gelen yönetimin gelmeden önce b planımız var deyip planlarının olmamasından.Hepsi o koltuğa oturmak için sadece yalan söylüyor.Büyük ihtimal sene sonu adalı gider.Bu işin sonu fikret ormana dönecek gibi..

• carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Ben bizim taraftara kızıyorum santos geldi doğru tercih gio geldi doğru tercih şimdi solskjaer doğru tercih diyorlar

Gese taraftarı sosyal medyada bi yangınla yapılacak olan transferi iptal ettirmişti

Bizim taraftara kimi getirsen getir methiyeler diziyor

Eleştiriye tahammülleri yok negatif konuşmak istemem tabi ama basbas bağırıyor 4 yıldır takım çalıştırmamış avrupanın kuzeyinden çıkmamış birini nasıl hemen doğru tercih diye kabulleniyorlar anlayamıyorum

Olmaz olmaz olmaz 1.5 yıl yine hüsran olacak

• 
Sayfa: önceki 23052306230723082309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.