Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2308. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (9 Mobil) - 12 Masaüstü11 Mobil
5 sn
50.290
Cevap
237
Favori
1.057.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 23062307230823092310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adam 4 yıl Beşiktaş'ımı beklemiş🤣

Ben bu süreçte kesinlikle yerliden yanaydım, adalı büyük kumar oynadı. Umarım kazanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solskjaer'i pek izlemediğimden yorum yapamıyorum ama ne yapıp ne edip 2-3 oyuncu alınması lazım bu adama. Özellikle de kanat. Yoksa iyi iş yapacak olsa bile yapamaz, haliyle gönderilir. Devre arası transfer zor olsa da adam bulun şu Td'ye. Yukarıda bir arkadaş pozitif yönüne atak oynatıyor ama defansif yönünün kötü olduğunu yazmış. Bizim zaten defans leş olduğu için bu pek iyi bir haber değil. Banko 2 tane yiyor takım zaten. O zaman 3 atması lazım. 3 atması için de kanat lazım ama her zaman 3 de atamayız. Umarım defans da biraz toparlanır. Mert kurtarıyor birkaç seferdir. Toplayamazsa eğer işimiz yaş. Daha kötüsü olamaz demiyorum çünkü kötünün kötüsü gelip duruyor üstümüze 2 yıldır. Umarım pozitif iyi bir şey olur.

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Aslında ben ortadayım, yani negatif düşünen insanları da anlıyorum pozitif olanları da. Sadece hemen çok yerin dibine sokmak anlamsız geliyor. Bize şu anda hücum sistemi oturtacak, rakibe baskısını hissetirecek bir hoca lazımdı. İsimden çok bu profile uyduğu için en azından karamsar değilim Ole'ye. Kovac ya da o kafalarda hoca gelseydi mesela sabaha kadar sinir krizi geçirirdim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakizmr B kullanıcısına yanıt
    Hemde ne kumar Sanırım beşiktaş kulübünü Hipodrom sandı Solskjaer'i de ingiliz atı falan

Atçıdan başkan olursa bu kadar oluyor işte

Acaba menajer ile bi bağlantısı var mı bu Solskjaer'in iki yıldır yerini yaptı sonunda da kapağı attı

Herhalde gitmese hasan arat da Solskjaer'i getirirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 16 Ocak 2025; 23:46:42 >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Bize ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar

Kovac ismini salıp yine kötünün iyisi diye Solskjaer'e seviniyor bizim taraftar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 16 Ocak 2025; 23:48:0 >
  • Beşiktaş, sol kanat, forvet, sol bek arayışında. (Ertan Süzgün)

• kadro dışı kalan rashfordı kiralık çekelim kendisini sever hoca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Berbat bir hoca tercihi şimdiden güle güle serdal adalı

• Murat Özen: "Alex Oxlade-Chamberlain ile alakalı bugün bir görüşme yaptım. 'Devre arasında gönderir miyiz' dedim. 'Zor, Murat' dediler."

• Bjk kendi serdar Topraktepe sini gönderip, Manchester Serdar Topraktepesini aldi

• Bazı United fanlarının yorumlarını okudum nette. Bizimkiler burada Ole'yi küçümsüyor ama adamlar da orada bizi küçümsüyor :) daha iyi takımı ve ligi hak ediyordu diyenleri gördüm. Genel olarak seveni çok, zaten kulüp efsanesi ama td olarak da olumsuz yorum yapan çok az kişi olmuş. Beşiktaş forması alacağım ve Beşiktaş artık ikinci takımım diyenlerde vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 16 Ocak 2025; 23:54:55 >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Bunun değerlendirmesi önümüzdeki sezon başlar ama ortada yine ikili ile oynarsa işi zor.

• Twitter de yine yangın yapılıyor avrupa da yarı final oynatmış vs vs

Aynısını Gio gelirken de yapmışlar avrupada final oynamış diye ortalık yangın yeri olmuştu akıllanmaz bizim taraftar

Madem bu kadar başarılıydı bu hocalar neden kaç yıldır boştalar neden hiç bir avrupa majör ligindeki takımlar başkanlar görmüyor bu başarıyı da bi biz keşfediyoruz

• Samsunspor maçının ardından Ole Gunnar Solskjær'in imza töreni yapılacak.

(TRT Spor)

• Akıllanmadılar. Bu teknik direktör Türkiye'yi tanıyana kadar sezon sonunu göremez kovulur. Sezon sonuna kadar disiplinli bir Alman teknik direktör gerekiyordu. Koşacak halleri yok bizim oyuncuların.

• Solkjaer ManU için sıradan bir TD değildi. ManU efsane oyuncularından biridir. Alex Ferguson hocanın has oyuncularından biriydi. Birlikte 7 kez şampiyon olup Şampiyonlar ligine bile ulaştılar. Henüz 51 yaşında TD için tam ideal kendini gösterme yaşı. Umarım genç, dinamik oyuncular getirir ve Kartal artık şu kafasını kaldırır.

• Gio, 30 Kasım'da gitti. Takımın başında 50 gündür teknik direktör yoktu. Solskjaer, hayırlı olsun.

Yalnız D veya E planı olduğu aşikar. Direkt Solskjaer'e gitseler 15 gün önce gelirdi zaten.

• Bi Alman Hoca getiremediler he.

• Mayısta Fikret orman gelir

• Solskjær ortada Bruno Fernandes’i kullanıyordu Manu’da. Rafa Silva ortada tam istediği futbolcu. Ama bu adama 2 tane kanat şart. Kanat organizasyonunu sever.

• 
Sayfa: önceki 23062307230823092310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.