< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2310. sayfa)
-
-
Solskjaer 2021'den bu yana takım çalıştırmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Ocak 2025; 1:54:28 > -
Hocam söylediğiniz şey Beşiktaş için direkt falso yalnız, çok iyi kontra oynatıyor demişsiniz Beşiktaş'ın ligde kontraya çıkacağı takım sayısı 2-3 falan
Bence yine yanlış bir seçim, ne yapıp edip Sergen'e 1.5 yıl kontrat verip getirmeleri lazımdı, bu enkazı ondan başkası zor toparlar. Yabancıların gelip alışması, ligi anlaması, taraftarı çözmesi derken bir bakmışsın kovulmuş oluyor.
-
Solskjaer'i United daki yedek kulübesinden hatirlarız 🙄
Uzun süredir de TD yedeği olarak boştaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 17 Ocak 2025; 2:10:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an herkes kontra, kontra-press, hızlı geçiş oynuyor zaten. City dışında tüm oyunu rakip sahada oynayalım kafasında bir takım yok o da şu an istediği oyunu oynayamıyor şu an. %70 topa sahip olup oyunu kontrol ediyor gibi gözüküp hiçbir şey üretememek anlamsız. 1.bölgeden 3.bölgeye geçmek daha zor olduğu için 2. ve 3.bölgedeki press ile topu kapıp pozisyona girme olayını daha çok kullanıyor herkes artık. Liverpool şu an pl de liderse en iyi geçiş takımı olduğu için. Futbolda artık bir sürü detay var mesele sadece 4-2-3-1 ya da 4-3-3 gibi formasyon olayı değil. Elindeki kadro önemli, kondisyonu önemli, yedekten giren oyuncu önemli, menajerin oyuncuların yükünü kontrol etmesi önemli. Devamlı aynı oyuncuları 90 dakika oynatıp başarılı olman çok zor, kadro genişliği önemli. Kadro içi huzur motivasyon önemli. Duran toplar, taçlar çok önemli küçük detaylar belirliyor artık çoğu şeyi. Şu an Beşiktaş'ta hem hızlı kanat oyuncusu yok hem eldeki oyuncular fiziken iyi değil takımın sezon başı iyi çalışmadığı söyleniyor. O yüzden Ogs sıkıntılar yaşayacaktır, yeni sezonu görmeyi başarırsa istediği kadroyu kurmak için fırsat verilmeli. Bu ülkede iki maç kazanınca kral kaybedince tü kaka oluyorsun geleceğe dönük yorum yapmak oldukça zor.
-
Normalde yerli tarafindayim şuan da da Tudor gibi fiziksel tarafı iyi beceren tudorun gelmesini istiyordum çünkü bu essekleri o adam edebilirdi.
ancak solskjaer iyi hoca uzulmedim sevindim. Hocayı geçen sene istiyordum bence bizle bağı tutacak gibi su kadroya çok istenen Roger schmidt gelse bile iş yapmaz şuan birşey beklememek lazım.
Manu efsanesi hocalığı konusunda tüm manu taraftarı iyi anıyor adamı ve buyuk maclarda iyi sonuçlar almış. Manuyu ikinci yapmak şampiyonluk kadar değerli.
Hoca 2 sezondur çalışmıyor o da heyecan istiyor Santos vakası asla olmaz.
Ayrıca çok istenen gvbden,Biliç den razvan Lucescu dan kat kat iyi hoca. Lucescu gelse ortalık yıkılırdi millet solskjaer beğenmiyor begenilmediyse kesin iyi olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sergen boş adam oturduğun yerden ona buna sallayacağına git bir takım çalıştır görelim. Madem çok iyi hocasın çok bilgilisin Samsunspor ve Eyüp'ün yaptığı gibi bir takımı al yukarı taşı görelim.
-
Sergen ismi artık Beşiktaş bölümünde yasaklanmalı. Şayet artık çünkü midem kalkıyor.
hiçbirşey yapmasa kuzeyli medeniyeti getirir.
takımdaki ahlaksızları tespit edip sepetler, köy kahvesinde iş bekleyen dayılar gibi sahada takılan oyuncuları biraz koşturur.
kuzeyli her zaman iyidir, futbolcu kariyeri de gayet başarı ŞL finalinde gol atmış, kupa almış adam.
bize tepeden bakacak şimit gibi adamları getirmek yerine, bizimle çıkış yakalamak isteyecek ole gibi adamlar daha iyi tercih.
boş sıkmadan en azından sezon bitene kadar bir görmek lazım. Febe nin morinyo su da birşey oynatmıyor, tek konu isim değil.
-
Konuş hocam bizim taraftar kör
Bende sizin gibi düşünüyorum yabancı hoca ligi tanıyıp alışması derken ekim kasım gibi havlu atıyoruz
Yabancı hoca getiriyorsan Türkiye'ye 3 yıl bi başarı beklemeyeceksin anca anlıyor anca alışıyorlar ama bu lig yapısı ve taraftar profili ve bu medya sosyal medya olduğu sürece kimse o kadar süre sabretmez
Başka bi kuzey avrupalı hoca olsa yada Solskjaer ismi 2 yıldır beşiktaş ile anılmıyor olsa iyi bir tercih olmuş derdim ve sana hak verirdim ama bas bas bağırıyor ben menajer transferiyim diye
Bi plan bi program bi sistem yada bi akıl dahilinde getirmedikleri için menajer kucağına oturup 2 yıldır yazılıp çizilen ismi yine ne yapıp ne edip geçirdiler bize.
Bu kulubün transferlerini son 5-6 yıldır ne başkan nede bi scout ekibi yapıyor. bi menajer ekibi kulubün gizli başkanı gibi transferleri yapıyor yani hasan arat gitmemiş olsaydı yine Solskjaer gelecekti
Bunları görmek bu kadar zor olmamalı
Bence de artik kimse Serge dememeli.
Adam 1 ayda iki kere reddetti ya resmen, boyle troll gorunmedi.
Huseyin Yucel'i guven ortami yok dedi reddetti adam secim karari aldi dondu Serdal Adali secildi onu da reddetti.
Daha da gelmesin, gerek yok.
Sergen seviciler otede aglayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oceanic815 -- 17 Ocak 2025; 9:34:44 > -
Hocam bizimkisi titanik filminde gemi batarken son bir müzik çalan adamlar misali, bu yönetim klüp tarihinin en zayıf yönetimi.
Kendi vizyonları içinde çok daha saçma adamlar gelebilirdi, hiç olmazsa bu adamlar biraz daha eli ayağı düzgün adamlar.
Benim anlatmak istediğim bu. Kuzeyli hiç olmazsa iş ahlakı, disiplin vardır, oyuncu kariyeri üst düzeydi dünya çapında üne sahip bir adam. Ben bu yönetimden çok daha skandal isimler bekliyordum o yüzden buna seviniyorum.
Solskjær hayırlı uğurlu olsun. Bu saatten sonra destek zamanıdır.
Polyannacılık oynayalım diyorsun tamam oynayalım
Ben beklentiyi yüksek tutmayalım derim sonra hüsranı büyük oluyor
Napalım abi, bir büyük açıp karşılıklı ağlayalayım mı?
Bir şekilde bu adamların elindeyiz ve yine bu adamlarla birşeyler başarmamız lazım.
Bence ağlanacak halimizi çoktan geçtik ama batışını seyredebiliriz yada seyrediyoruz
Bakalım ilk "istifa" mesajını hangi hesaptan atacaklar.
-
Td seçimi konusunda başkan sınıfta kalmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında geçen sene gvb yerine gelmeliydi.
İstenen Lucescu ve bilicden iyidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X