Tudor'u sizin takımın başında görmek isterdim açıkçası. Bizde oynattığı oyun, hayvani kondisyon, kurduğu sistem çok iyi idi. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2311. sayfa)
-
-
Takımın üstünde gözle görülür bi etki göstermezse bu taraftar grubu ile ömrü uzun olmaz. Ben nötrüm şu an. Hoca geldiyse elde ki işe yaramazları gönderip kanat, bek, SF falan bekliyoruz artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
OSG yi takımın başına getirmek, takımın bulunduğu ortamı göz önüne aldığında büyük iş. Sana yerli, dünkü kariyersiz hocalar bile burun kıvırıyorken, OSG getirmek kabul edilebilir. Tabi bu adama devre arasında sistemine ve takımın eksik noktalarına ihtiyaç olan oyuncu da almak zorundasın. Yoksa bu hocayı getirmenin bir anlamı kalmaz.
-
OGS ismi Hasan Arat döneminde de geçmişti ve uzun süredir takım çalıştırılmamış olması bence eksi. Sergen’e de aynı şeyi söylerken OGS hocayı övmek çok objektif olmaz. Eğer imza atıldıysa da bana desteklemek düşer. Sürekli bir şeyleri umut ediyoruz ve son zamanlarda bize gelen hocalar Santos Gio olsun hep ara vermiş hocalardı ve iyi gelmediler. Umarım bu sefer farklı olur. Bizim umut ettiğimizin çeyreği kadar hocalarımız da kafa yorsa keşke.
Hücumcu hoca diyoruz da 1-0 öndeyken forvet çıkarırsa diye bir madde eklenmeli sözleşmeye. Bize gelen hocaların ne yapacağı belli olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ara transfer döneminde bu adamın oynatacağı futbola uygun adam almazsak hiç bir anlamı kalmaz. Ben ikna edilirken, alınacak oyuncular konusunda da belli bir mesafe katedildiğini düşünüyorum. Mevcut kadroyu göz alarak gelmezdi yoksa hoca.
-
Olumlu yönden bakmaya çalışıyorum. Ferguson'ı falan bizim camiaya eklemleyebilir belki . Ben başkan olsam yaşı daha da ilerlemeden sezon sonuna kadar davet ederim bir maça. Hatta Solskjaer'in bir idmanında da Ümraniye çimlerine yarım saat ayak bastırırım, bizim armalı antrenman montlarından giydiririm. Manevi yönden tesislere güzel bir etki bırakır diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tdniz hayırlı olsun en merak ettiğim transfer politikası iskandinav pazarına girecekmi beşiktaş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi hayırlısı bakalım.
Umarım birkaç sezon sabreder ve devam ederiz.
-
iki yönden yaklaşmak lazım hocaya.
teknik yönden karar verilip de ogs'de karar kılındıysa, berbat ötesi bir karar. ole'nin (en son 4-5 sene önce) uyguladığı taktik, mevcut beşiktaş kadrosuna asla uymuyor. mevcut beşiktaş kadrosuna hiçbir td uymuyor zaten de neyse. hücum oynatacak diyenler biraz hüsrana uğrayacak. 4 senede hücum denen kavram çok değişti. seyirci 1. ayın sonunda ogs'ye istifa demeye başlayacaktır. gvb'ye iki ay dayanamadı taraftar. kaldı ki adama kurdukları kadroda kanat ve bek yok. kanat ve beksiz takım mı olur? gvb o düzendeki en suçsuz adamdı, samet aybaba gibi kulüp efsaneleri sağ olsun, dedikodu ile adamı yediler. gvb'nin gelir gelmez yaptığı etkiyi aratacaktır. bu takımın yapabileceği en iyi iş, yönetimlerin enkazlarını gvb'ye yıkmamak ve onunla devam etmek olurdu.
ikinci yönden bakarsak, ole kuzeyde oynayan ve yetişen oyuncuların bir çoğunun menajeri olan solbakken ile çalışıyor. jim solbakken inanılmaz büyük bir isim. ismini mediamarkt'ta aratırsanız neredeyse hepsi kuzeyli olan, 20'li yaşlardaki oyuncuların menajeri olduğunu da göreceksiniz. şimdi eğer beşiktaş yönetimi gerçekten jim solbakken ve onunla iyi bir korelasyonda çalışacak scout ekibi fikri ile geldiyse, o zaman başarılı bir tercih olur. ancak başarı yine taraftarın istediği şey olmayacaktır. beşiktaş 3'e al, 5'e sat dönemine girmiş olabilir. ama taraftarın bu düzene sabredeceğine olan inancım sıfır.
-
Semih'e Mustafa'ya forvet nasıl olunur diye ayrıca ders verir umarım.
Mecbur destekleyeceğiz. Ama oyuncu yapısı değişmeden kim olursa olsun başarı çok zor. M.united bir başka örneği. En gözde adamı da getirsen, kadro mühendisliği yanlış ise sonuçlar ortada oluyor.
Takım güzel top oynar ve taraftarı tatmin ederse oyunuyla sabreder.
Ama ruhsuz, miymiy top oynanırsa kim olursa olsun sabredilmez
Biz bu başkanla girsek girsek suriye pazarına gireriz
Bariz oyunu değiştirecek, çalım yeteneği üst düzey iki kanat ayrıca bir orta saha lazım. İyi transfer olmadan getirilen teknik direktörü de iyi veya kötü değerlendiremeyiz çünkü biliyoruz ki sonu kötü olacak. Ben yine de yerliden yanaydım ama yapacak bir şey yok desteklememiz gerekiyor.
-
-
Bir taraftan bakınca ligin kalitesini yukarı çekebilecek bir TD hamlesi. Diğer taraftan bakınca yabancı bir teknik adamın ülkemizde başarılı olabilme oranı çok düşük.
BJK'li dostlara hayırlı olsun.
-
Yabancı hoca başarılı olamıyor diye milyon kez yazıldı. Hiç bir ders alınmadığı belli. Abartarak yazayım da anlaşılsın. Türkiye 3. liginden yerli bir teknik direktör gelseydi ben daha fazla umutlu olurdum. Milyonuncu kez gene yazayım. Bugüne kadar yanılmadım ama inşallah bu defa ben yanılırım ve Beşiktaş başarılı olur.
-
Sergen, her yabancı antrenör ballı böreğe geliyor, diyordu. Solskjaer şimdi ballı böreğe mi gelmiş oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 17 Ocak 2025; 12:42:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X