valerian ismail'den bu güne kadar getirilen hocaların en iyisi ole ama bu kadroyla ne yapacak bakalım. |
Bildirim
valerian ismail'den bu güne kadar getirilen hocaların en iyisi ole ama bu kadroyla ne yapacak bakalım. |
|
Ole ole ole derken 1 ay sonra güle güle olmasın diyerekten hayırlı olsun diyorum. Bu kararın alternatif bir plan olduğunu düşünmesem de Beşiktaş’a imza attıysa desteklemek düşer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Ocak 2025; 15:4:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Topraktepe ekipte olmayacakmış çok şükür, şu 2013'den beri kulübe yapışmış HÇ isimli kaleci antrönörünüde sepetlerler umarım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 17 Ocak 2025; 15:20:2 > |
Sergen her programda "ben koydum onu oraya" "ben koydum" diyor ya girsin ekibine 1 ay sonra fener yaparlar |
Solskjaer hoca hayırlı olsun. Umarım başarılı olur. Gerçi mevcut kadro ile hiçbir hoca başarılı olamaz. Bu hocaya umarım kaliteli 3-4 transfer yaparlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 17 Ocak 2025; 15:29:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 17 Ocak 2025; 15:33:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben çok istedim, ardayı da istedim ama hiç teklif bile etmemişiz ikisine de, bazı şeyleri kıramıyoruz bu camiada |