Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2313. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 35 Misafir (8 Mobil) - 36 Masaüstü14 Mobil1 Android
5 sn
46.666
Cevap
234
Favori
992.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 23112312231323142315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valerian ismail'den bu güne kadar getirilen hocaların en iyisi ole ama bu kadroyla ne yapacak bakalım.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer İstanbul'da. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor Kartal pençesi gelmiş 🦅🦅🦅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ole ole ole derken 1 ay sonra güle güle olmasın diyerekten hayırlı olsun diyorum. Bu kararın alternatif bir plan olduğunu düşünmesem de Beşiktaş’a imza attıysa desteklemek düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kanat transferleri gelsin

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi aşırı bir maaş teklifi edilse herkes gelirdi en fazla 3 alır. Kendisini kanıtlaması gerekiyor bu açıdan güzel bir Kumar oynandığını düşünüyorum Beşiktaş'ın kendisine kendisinin de bize ihtiyacı v 22ar. Beni esas düşündüren hep başında transfer bütçesi konusunda anlaşılmadı haberleri çıkmıştı umarım düşük bir transfer beklentisi yoktur bu takıma en azından gelecek sezon için halısaha takımı olmaktan çıkaracak A Plus kaliteli isimler lazım bir iskelet lazım mesela o yüzden Rafa ve Gedson asla satılmamalı. Mert ile sözleşme imzalandı deniyor kaldı 8 mevki zaten hadi 2-3 mevki idare etsin bize en az 5 transfer lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Ocak 2025; 15:4:26 >
  • Mevcut kadroya üç takviye yapılınca takım uçup kaçmayacak. Bu takımın en az 10 oyuncuya ihtiyacı var . Yaz transfer döneminde takviyeler yapıldıktan sonra hocayı değerlendirmek lazım.

• 💬 Manchester United taraftarları, Ole Gunnar Solkjaer'in Beşiktaş'a gelmesinden heyecan duyuyor.

▪️ "Beşiktaş formamı biraz önce sipariş ettim. Hepimiz onu başarılı görmek istiyoruz. Haydi Ole!"

▪️ "Beşiktaş bu cevhere sahip çıkmalı."

▪️ "Ole köklü bir kulübe adım atıyor, ona yeni yerinde başarı diliyorum. Beşiktaş taraftarı özel bir hikayeye tanıklık edecek."

▪️ "Ole Beşiktaş'a iyi gelecek. Türkiye Ligi'nde birçok yetenek var ve bu yeteneklerin onların arkasında durup onları geliştirecek birine ihtiyacı var." 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor

• Yeni hocamiza beste yazdım

Ole Gunnar karşı yapayalnız böyle de olmaz ki
    Nasıl da koydun insafsız
    Böyle yapılmaz ki
    Bırakırım sanmıştın güzelim
    G*tun açıkta kaldı

• Topraktepe ekipte olmayacakmış çok şükür, şu 2013'den beri kulübe yapışmış HÇ isimli kaleci antrönörünüde sepetlerler umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 17 Ocak 2025; 15:20:2 >
  • Serdar Topraktepe, Ole Gunnar Solskjaer'in teknik ekibinde yer almayacak.

(Serdar Sarıdağ) | Olması gereken olmuş o kadar hoca geldi geçti Topraktepe hiç bir şey öğrenemedi hep ezber üzerine oynattı bazı insanlar altyapıda devam etmeli teknik direktör olacak kabiliyet yok kesinlikle.

• İyi bir hoca indirmişiz sonunda hücum dikine oynatan bir sdam geldi sezon sonuna kadar iyi giderse seneye umitleniriz kötü giderse yeni hoca gelir yapacak birşey yok.

• Veli Kavlak'ın yanında bulunabilir ama üst takım için bu süreçte gördük ki zaman kaybı yine de Türkiye Kupası için teşekkürler.

• Sergen her programda "ben koydum onu oraya" "ben koydum" diyor ya girsin ekibine 1 ay sonra fener yaparlar

• Solskjaer hoca hayırlı olsun. Umarım başarılı olur. Gerçi mevcut kadro ile hiçbir hoca başarılı olamaz. Bu hocaya umarım kaliteli 3-4 transfer yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 17 Ocak 2025; 15:29:25 >
  • Bjk taraftarının bu saatten sonra OGS yi desteklemekten başka çaresi yok.İsmail Kartal yerli olarak gelebilirdi aslında.Maddi açıdan daha uyguna gelebilirdi bjk için.Denemeye değerdi bence.Bu adam geliyorsa alışması için süre verecek taraftar.Bence şu yarım dönemde lige alışır.Sonrası siz ve onun arasında.Sergen gelmeyerek iyi yaptı bence.Sergen garanticidir.Enkazla uğraşmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 17 Ocak 2025; 15:33:16 >
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt

ben çok istedim, ardayı da istedim ama hiç teklif bile etmemişiz ikisine de, bazı şeyleri kıramıyoruz bu camiada

• Benim içime umut doğdu Birşeyler olacaktır bu hocayla. Dün gece alınan kararı doğru bulamamıştım ama araştırdıkça pozitif olmaya başladım. Biliç gibi çok seveceğiz gibi duruyor. Umarım Biliç gibi derbi sonuçları olmaz üstüne koyar.

• Jorge Sampaoli: "Gronbaek ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Ayrılmak istiyor, çünkü burada mutlu değil ve kendine bir yer edinemedi." Ndour zaten kiralık çıkmak ve Getirtmek lazım öncelikli ihtiyaç değil ama çok büyük iş yapar tam bir Fırsat transferi hatta fırsat transferinin tanımı gibi bir şey.

• Halim falan hepsini postalayın kulübün kendi antrenörleri de asla futbolcuya dokunamıyor maçlarda görüyoruz sadece Topraktepe günah keçisi ilan Edilirse eksik olur Hakan Çalışkan da teknik heyette olmamalı. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor şu gördüğünüz 4'lü yani Evlatçılık anlayışının kökünü kazımak ilk iş olmalı artık.

• 
Sayfa: önceki 23112312231323142315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.