🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2314. sayfa)
-
-
Başkan gidip bu adamı alıp getir işte. Tam bize ilaç olabilecek bir oyuncu. Ve şuan tam bir fırsat transferi durumunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 17 Ocak 2025; 16:29:26 > -
Gronbaek kadro dışı direkt çekelim bu adamı. Yazın da Gedson’dan çıkabilecek durumda olursak efsane olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Molde'nin hocası ve 2 şampiyonluş yaşamış Erling Moe de yardımcısı olmuş diyorlar OSG hocanın. Doğru mu okuyorum ?
-
Solskjaer'in yardımcısı Erling Moe'nin Teknik Direktör olarak Sergen Yalçın'dan daha fazla maçı var sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Molde’nin eski teknik direktörü Erling Moe, Ole Gunnar Solskjaer'in yardımcı antrenörü oldu.
Moe’nin 6 yıllık Molde kariyerinde 2 Lig Şampiyonluğu 2 Norveç Kupa Şampiyonluğu bulunuyordu.
Ole Gunnar Solskjaer, İstanbul’a 4 kişilik ekibiyle geldi. Akşam saatlerinde de bir yardımcısı İstanbul’da olacak. Norveçli hoca ekibini topladı.
"Ertan Süzgün"
-
OSG nin gelmesi kadar büyük iş.
-
Solskjaer'den daha fazla bu konuşulacak herhalde.
Umarım katkısı büyük olur.
-
Yardımcısının da sağlam olması iyi olmuş. Disiplinli kemik gibi bi takım görürüz umarım uzun vadede. Kısa vadede bu takımla zor. Eklemeler ve gönderilecekler olması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 17 Ocak 2025; 17:9:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ole hoca burada başarılı birşeyler yapıp büyük lig yapma planı vardır diye düşünüyorum.
Yönetimde güzel bir kanat - sol bek eklerse güzel olur. Yazın iyice ayar çekilir kadroya. Bu sene gitti zaten tek istediğim güzel oyun görmek umutlanmak.
-
valla şu haber baya güzel geliyor insana
bizim serdar hoca gibi saksı modunda takılmaz.Serdar hoca eski işine dönsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 17 Ocak 2025; 17:19:2 > -
Yerli bi yardımcı da olacakmış. Umarım İbo kaptan falandır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erling Moe: "Henüz imza yok. Ama evet, Ole'yle birlikte Türkiye'deyim. Şu an için her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor. Bizim için çok heyecan verici ve eğlenceli bir fırsat."
Oles gun sokjaer iyi hoca.. Manu bile keşke bizden gitmeseydi diyor. Göreceksiniz başarılı olucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sergen ilk program Manchester'ı üçüncü yapmak başarı mı diyerek bu hocayı gömer, aha buraya yazıyorum
-
Ole Gunnar Solskjaer'in teknik ekibinde yer alacak isimlerden biri de kaleci antrenörü Richard Hartis.
Kısa süre sonra İstanbul'da olacak. Molde ve Manchester United'da da Solskjaer'in ekibinde yer almıştı. Son olarak Jamaika Milli Takımı'nda görev alıyordu.
"Ogün Şahinoğlu
-
Ole Gunnar Solskjaer yönetimin plansızlığının aceleciliğinin çaresizliğinin çok büyük bir ispatıdır.
En ufak bir proje göremiyorum bula bula 2,5 yıldır çalışmayan adamı bulduk. Helal olsun yönetime.
Her geçen gün vizyonsuzluk iliklerine işliyor camianın...
-
Büyük ihtimalle Serdar Topraktepe teknik ekipte yer almayacak. Bence yönetim teşekkür edip yolları ayıracak tâbi eski işine de dönmesi olası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X