< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2315. sayfa)
-
-
YİNE BAŞLAMIŞLAR
-
Moe'nin gelmesine Ole'den daha çok şaşırdım açıkçası. Olası bir kötü gidiş ya da Ole'nin başarılı olup başka bir takıma gittiği senaryolarda takımın başına geçebilecek bir hoca var teknik ekipte. Sevindirici oldu bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ole Gunnar Solskjaer: "Norveç'te çocuklarımın yaşadığı yerde bir restoran var. Orada birçok Türk dostum var. Bana sürekli taraftarlardan bahsettiler.
Daha önce Beşiktaş'ta oynamış Arild Stavrum benim çocukluk arkadaşım. Ronny Johnsen aynı şekilde. Onlar da bana taraftarlardan bahsetti. Taraftarın Beşiktaş'a yakışır bir takım görmek istediğini söylediler."
Johnsen ne topcuydu...
Ekibi de güçlü olursa şaşırtır OGS herkesi. Benim içime baya sindi. Özellikle hücum anlamında bizi memnun edecek bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum. Ferguson da şöyle bir iki oyuncu önerip bir iki de taktik verse tamamdır.
Adali'dan beklediğimden iyi bir seçim oldu. Şimdi ismi geçen scoutlara bütün kadro planlaması ve transfer işini bırakıp maaş ödemelerini geciktirmezse tamamdır. İstisnasiz kime teklif varsa gönderebilir, isimli,kariyerli,"yıldız" futbolcu beklentim de yok hatta mümkünse olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocayı halletti yardımcısını halletti scout şefini halletti şimdi kaldı geriye 30 yaşına merdiven dayamamış top oynayacak yetenekli yabancılar veya yeniden sıçrama yapmak isteyen yetenekli oyuncular bunu da hallederse sonuç ne olursa olsun tamamım.
Gördüğünüz üzere en kral hocayı da getirsen kazanmak için kadro da düzgün olacak bu abuk sabuk lige uygun adamlar alınmalı. Bizde kadro diye birşey yok yavaş yavaş temelleri atmaya başlamak lazım en az 2-3 tane gelecek sezon 11'ine garanti yazılacak adam getirmeli.
-
Yardımcısı çok iyi hoca deniyor , 2-3 tane Norveçli çeker ins.
Bu hikaye bana çok tanıdık geliyor
Şimdi de moe moe deyip methiyeler dizenler var
Gio nun yardımcısı Jean-Paul van Gastel da çok övülüyordu
Neyse ya siz yine istatistikler kasmaya devam edin
Pep oyunu değiştirene kadar Ferguson bir numaraydi zira benim için hala öyle ama oyuncu önermese daha iyi. Manu'yu malum durumdan bir cikaramadilar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Ocak 2025; 19:1:6 >
Ferguson önermez sanmam. Kelin ilacı olsa kendine sürerdi. MANU da senelerdir tutturamadılar. Scout şefi geliyor şimdi oturup illa konuşacaklardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyuncu değişmez ama oyun çok değişti, hızlandı. Zamana ayak uyduramayan geride kaldı. Yoksa mou ne işi vardı burda. Bakalım gerekli birimleri kurup etrafını duzsunler, ne çıkacak hep beraber görürüz.
Hoca olarak Gio'dan kötü olmaz. Mario'yu T Henry diye gömdü. Onana'nin sezon başı alıcısı vardı, sattirmadi. Genç oyuncuların hepsi geri gitti vs vs vs. Dokunduğu birşey iyi olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Ocak 2025; 19:13:17 >
Aynen. Yerli hoca takviyesi de önemli. O kim olacak acaba onu merakla bekliyorum. Bu arada Mert ile 2+1 imzalanmış. Merti zorlayacak bi yedek kaleci de almamız gerekiyor. Her sözleşme döneminde performans tavan yapmasını beklemeyelim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2+1 fazlaymış. Takım kötü gittiğinde mert duygusallığı çekilmiyor. 1 yıl ve manu'dan Altay alınsa hayır demezdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Ocak 2025; 19:17:7 >
Hasan Arat, Avrupa Olimpiyatları icra komitesi üyeliğine aday oldu.
X de bu paylaşıma Süleyman abide çok hızlı iyileşirdi yazmışlar
-
Süleyman abi hasta olduğunda uzun zaman görmüyorduk, bunun maşallahı var her yerden çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Ocak 2025; 19:30:46 >
Dolap osmanı da geçti bu
Şimdi Olimpiyatların çemberinden de geçer
Mert sözleşmesi rahatsız etti beni umarım yerine kaleci düşünülüyodur...
Şu Arat denilen adamıda kim mahkemeye verecekse versin artık ihraç etsinler birde.
Selfiesine şimdi adamın bakışlarına bile ayar oluyorum
-
MackolikyoutubeOle Gunnar Solskjær Beşiktaş'ta Ne Yapar? | Analiz Departmanıhttps://www.youtube.com/watch?si=c2u0CspmwSJNd4xc&v=Opf0fOGwajw&feature=youtu.be
OGS hakkında kısa bi analiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X