< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2320. sayfa)
-
-
Yav benim kendi çevremde, akrabalarında arkadaşlarımda var, sonuca bakarız diyor adamlarquote:
Orijinalden alıntı: carelesswhisper
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu yol ragnar’ın yolu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Süleyman abi de bu yol O yol derdi
-
-
Yardımcı antrenörü de getirmeleri güzel bir iş oldu bu yüzen Adalı ve ekibinin hakkını vermek lazım. Bu hafta 2 zor maçımız var zaten bir etki beklemiyorum. Umarım en azından 1 ay içinde bir etki görmeye başlarız tabii ki transferlerin de artık inmesi lazım. Yazmaktan sıkıldık detaylı rapora analizlere gerek yok. Bu takımın 1 maçını izleyen kişi zaten ilk 5 dakikada neyin eksik olduğunu anlamıyorsa kendisi eksiktir.
-
Ulan inşallah bu adamlar gelin gelin buradan güzel tazminat koparırız diye aralarında konuşup gelmemişlerdir. Artık iyice paranoyak olduk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
transferi geçtim isim bile düşmemesi can sıkıcı
-
Siyah-beyazlı kulübün KAP'ta yer alan açıklamasında, "“Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Ole Gunnar Solskjaer ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar ve 2026-2027 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır.” Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Ole Gunnar Solskjaer’e Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin diyor, üstün başarılar diliyoruz." denildi.
Açıklamada Solskjaer ile yapılan sözleşmenin süresinin 1,5+1 yıl olduğu ifade edildi.
Hadi hayırlı olsun. Karakterli ve düzgün bir adam.
İnşallah güzel işler yapar, ama bunun için imkan da tanımak lazım. Kiralık da olsa musrati yerine orayı kapatacak biri, ve kanat oyuncuları almak lazım acilen
Ucuza bulabileceğimiz en iyi adamı getirdik 1,5+1 =2,5 yıl için 3milyon euro ise çok iyi diğer teknik adamlar yıllık 5- 6 - 7 milyon euro istiyordu
Bu takıma kimse gelmez ortada toplu cenaze var
bu takım en az 1,5 yıl sonra düzlüğe çıkar Hasan Arat ve yöneticileri ceplerine en az 50-60 milyon euro indirdiler
1 milyon euroluk 2 adama 40 milyon euro verdiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Ocak 2025; 15:17:2 > -
Hayırlı olsun. Ben pek başarı beklemiyorum. Sürekli ayni döngüyü yaşayıp duruyoruz. Her türlü Türk hoca olmalıydı. Umarım yanılırım da başarılı olur hoca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 yıllık en yakın iki arkadaşım var, ikisi de GS'li, ikisinin de değişimini izliyom son senelerde. çok üzgünüm ama gerçek bu. ağzına bal çalınanın aklı başından gidiyo bu ülkede.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bek ve kanat eksik derken bir de stoper eksiği hasıl oldu.
Paulista'nın yerini doldurabilecek bir stoper şart.
Ciğerli bir sol bek ve iyi bir kanat elzem.
Rakipler şimdiye kadar bizim kenar zaafımızı iyi kullandı.
Gördüğüm, okuduğum kadarıyla OGS kasıtlı olarak rakipleri ortada sıkıştırıp kenara yönlendiriyor.
Eğer giden olmazsa orta sahaya transfer yapılacağını sanmıyorum.
OGS'nin Musrati, Gedson ve Bakhtiyor merkezi ile oynyacağını düşünüyorum.
Paulista'nın bu sezon kaçırdığı 13 veya 14. maçtayız. Daha sezonun ortası üstelik. Sezon sonu ondan da kurtulmak lazım.
Hoşgeldin kuzeyin kralı.
sözleşmesi karşılıklı olarak iptal edilirse gidebilir hiç sıkıntı olmaz hatta rafa ve immobilede gidebilir
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X