Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2326. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
46.737
Cevap
234
Favori
994.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 23242325232623272328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maçkolik'e göre gedsonu defansif oynatıyor Mario'yu ileride oynatıyor maçta da görüntü o şekildeydi Serdar da kafayı yemiş 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gerçek mario değil herhalde bu, bu kadar olamaz ya yedekte bile olmaması lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor
  • Bugün takımın tek iyi tarafı koşuyor olması... Mario nun tek isabetli pası yok şaka gibi adam önündekine pas atmaktan aciz... Koşamıyor pas atamıyor bu oyuncuyu kim nasıl aldı... İnanın Mario yu vanspor bingölspor bile izlese almaz.. Bir oyuncu bu kadar da kötü olamaz diyoruz ama maalesef kötü işte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın ilk yarısında uzun zamandır görmediğimiz istekli bir oyun vardı. Oyuncuların motive olması güzel haber. Bana göre tek sırıtan Rashica.

• Mario yerine Oxlade girmeli.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor
  • Masuaku tutuklansaydı keşke Rıza Akpolat'ın yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Ocak 2025; 19:55:14 >
  • dashwood kullanıcısına yanıt

Serdarın teknik direktör olarak son maçı harakiri yapmaya çalışıyor... Mario ile başlamak nedir arkadas bu leş gibi oynadığı futbolu izlemek zorundamiyiz?

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Bu kadroyla önde oynasa takım gol yiyor da ondan izleyen anlar🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor 

• İlk yarıda gol beklentisi.

Beşiktaş: 0.15
    Samsunspor: 0.08 | Solskjaer en azından ne mal olduklarını görüyor.
    Skor alsaydık bunlardan hiç kurtulamazdık.

• Mario çapsızını oyundan çıkarsa bile 70-80.dakika da çıkartır ki o dakikaya kadar taraftarı kanser eder... Bu adamdan acil kurtulmak lazım...

• Mario öyle böyle değil aşırı kötü. Kalbinde stent olan adamı getir, sahada daha çok koşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Bu cümle gedson için miydi Aman diyeyim,
    Adam 25 yaşında.

takımda bir sürü çöp var satılıp kurtulunması gereken
    Ben gedsonun Beşiktaş’ı kafasında bitirmiş,niyetinin yurtdışında oynamak olduğunu düşünüyorum.Şu takımda para kazanarak yollayabileceğin 2-3 adamdan biri.İyi bir rakama bir dk düşünmem.Gedson kötü futbolcudur demedim yani.
    Bu arada o çöpleri satamıyorsun,üste para verip yolluyoruz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 18 Ocak 2025; 20:1:12 >
  • Immobilenin tek artısı ceza sahası dışından çektiği direkten dönen top... Beşiktaş aylar sonra ceza sahası dışından şut çekti... İnanın o şut gol olmasa bile sevindim en azından şut çekmeyi unutmamışlar dedim :)

• Raşitsa Mario

• @BJK@ kullanıcısına yanıt

Gedsonu satsan yarısı Benfica ya gidecek. Geri kalanın yarısıda bankalar birliğine. Kalan parayla da gedsonun yerinimi doldurmaya çalışacaksın yoksa üstüne 1-2 transfer daha mı yapacaksın. Şuan en mantıksız iş Gedsonu satmak.

• Sol tarafta masuaku gedson musrati paylaşıyor. Takımın geri kalan hepsi duruyor. Vallahi duruyor boş boş bekliyor. Sıfır hareket çok enteresan

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor Beşiktaş'ın her maç "0" isabetli şut ile devreyi bitirmesi artık çok can sıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Yok artık  

Hocam,sen windows 10 güncellemeleriyle güzelsin,futbol işlerine girme:)
    Ben Gedson gün özelinde kötü diyorum.Yoksa para eden 2-3 yetenekten biri 👍

• Rafa merkeze, Semih kanada geçmeli.

• 
Sayfa: önceki 23242325232623272328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.