Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İsseMiyake , norton772 , ŞahinAbi , FIRST , 12359 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 27 Misafir (5 Mobil) - 25 Masaüstü7 Mobil
5 sn
50.374
Cevap
237
Favori
1.060.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 23362337233823392340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz ve sizin gibiler de

Stockholm sendromu var o zaman

Yada deveye diken sizlere eden yarıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maddi yükümlülük olarak gayet iyi 6 aylık 1.2 ve yıllık 2.4 milyon Euro.

• İlk maçında Bilbao ile oynamak büyük şanssızlık.

• Hocanın imza törenini izledim hocaya ısındım iyice.

en son bizim başkan cep saati hediye etti sanırım :)

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Erling Moe ve geri kalan ekibin parasıda dahil mi acaba

• Kartallar gibi uçmak için gece ve gündüz çalışacağız. Sevgili taraftarlar; hayal kırıklıklarınızı, ne istediğinizi biliyorum. Bu yolda omuz omuza birlikte yürüyelim.

---

Bayağı motive gördüm. Hayırlı olsun inşallah. Hırslı bir takım görelim.

• mitescere kullanıcısına yanıt
    Adam istese bir kaç gün daha oyalayıp o maçı da es geçebilirdi. Sırf bu bile bence ne kadar karakterli ve hevesli olduğunu gösterir. Çok takdir ettim ben.

• Yetenek olarak tartışırız ederiz de karakter olarak tartışmasız Beşiktaş'a yakışan oyuncu bu Svensson. Önündeki Rashica yerine düzgün kanat olduğunda eminim hücuma da katkı verecek de Rashica gibi biriyle zor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ole başarılı olur ya da olamaz bunu bilemeyiz, ancak benim gördüğüm taraftarın ve camianın ne istediğini bu kadar bilen, bu kadar hakim bir hoca ilk defa geliyor. İnanılmaz motive ve istekli, öyle para pul tazminat değil bu adamın derdi. O kadar mantıklı noktalara parmak basıp doğru şeyler konuştu ki, sabretmeyi bilirsek güzel şeylere yelken açarız diye umutlandım. Negatif pompalayıp iki günde bu adamı yemeye çalışanlara prim vermemek lazım. Bu son kurşunumuz belkide, kimse bunu unutmasın ve bu adama hep birlikte inanıp sahip çıkalım.

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Basın toplantısında bana da hevesli gibi geldi. Alacağı ücret de çok normal bir para. Adam gerçekten çalışmak başarılı olmak istiyor. İlk maçında zayıf bir takımla oynayıp sükse yapmak da isteyebilirdi dediğin gibi ama zoru seçti. Umarım iyi bir sonuç alarak güzel bir başlangıç yapar.

Bahtiyar da bu kritere uyuyor bence.

Adamların muazzam bir iş ahlakı var. Sadece 3 senedir Türkiye'de ve Türkçe gibi onlara kuralları çok yabancı bir dili neredeyse bizim kadar konuşuyor. Bu hızla giderse seneye Zeki Müren seviyesine geçer

• mitescere kullanıcısına yanıt

hoca Bahtiyar'ı kesin kullanacak bence şu adamı 2 senedir adam gibi kullanmadık.

• Ole Gunnar Solskjaer bence Türkiyede iz bırakır başarılı olur

1 - Başarıya aç

2 - İş Ahlakı

3 - Futbol aklı

özellikleriyle ucuza alabileceğimiz en iyi teknik adamı aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Ocak 2025; 23:8:27 >
  • Puhaha

Şaka maka bi yana inşallah Solskjaer hoca ve yönetim bizi yanıltır ve başarılı oluruz

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

• Sadece pas yapmak için pas yaparak zaman kaybetmeyi sevmem dedi ya orada hocaya ısındım :)

• Ben bu adamın şl finalinde bayren e gol attığı anı canlı izledim, ne çabuk geçiyor zaman.

Norveçliden kolay kolay üçkağıtçı çıkmaz, en üst düzeyde futbolculuk kariyeri var. Bir futbolcunun kazanabileceği dünya kupası hariç bütün büyük kupaları var, (premier lig ve şl)

Td olarak Man utd kariyeri var, maliyet uygun.

Ben ümitliyim hocadan, yetenek fakirlerinin ihanetine uğramazsa başarılı olacakfır.

• Hoca iyi, ofansif oyun tarzını benimseyecegini ifade etti.

Uygulayamazsa oyuncu yapısı sebebiyle olacaktır. Bu nedenle de zaman verilmesi gerekiyor, sonuçta malzeme ortada. Uyum saglayamayan, yetersiz olan gidecek. Yeteri kadar marka değerini düşürdü bu futbolcu topluluğu. Bu bile tazminatsız şutlama sebebi aslinda:)

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek...

Mayıs ayında paket.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Umarım kullanır adam defansta da kötü değil ama yeri ileri uç veya orta saha bence.

• 
Sayfa: önceki 23362337233823392340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.