< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 20 Ocak 2025; 13:10:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2342. sayfa)
-
-
Takıma şu durumda gelen her hocanın benim başımın üstünde yeri olur. Böyle ateşten bir gömleği giymek bile başlı başına bir cesaret istiyor. Hoca başarılı olur-olmaz bilinmez ama cesaretinden dolayı biraz sabır göstermemiz gerek.
Oyunda bir şeyleri mutlaka iyileştirecektir. İyileştirmesi için transfer şart. Gelecek transferler, değişecek oyun sistemi falan derken bu sezonun ikinci yarısında sadece görmek istediğimiz şey ''umut'' eğer hoca bize bir umut verirse bizim için yeterli olacaktır. Hala Türkiye kupasında ve Uefa kupasında gidecek alanımız var. Oralara odaklanmalıyız. Yine moral bozucu bir sene de teneke de olsa alınacak bir Türkiye kupası ve Uefa da bir kaç tur daha gitmek hem taraftara hem oyunculara iyi moral olacaktır.
-
Benim de yine umutlanmamı sağlayan şey aslında hocanın yardımcısı olarak Erling Moe’da gelmesi. Bizim şampiyonluktaki hocalarımızın yardımcıları gittiği anda bir düşüş oldu hep. Çağdaş Atan, Tamer Tuna gibi örnekler mevcut.
Bakalım 1 ay içinde her şey belli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Serdar topraktepe yine yardımcı teknik direktör olarak kalacakmış
Akıllanmaz bizim camia
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beşiktaş, Scout yapılanması için Martin Siegbert ile Eduard Graf'ı beraber göreve getirecek. (HT Spor)
Hadjam haberi doğru mu değil mi bilmem ama gelmesini çok isterim. Böyle dengeli bekler lazım bize. Uçup kaçan değil yerini asla kaybetmeyen ileri çıktığında topu doğru kullanan bekler.
Kimse dikkat çekmiyor ama Rashica bizim en büyük kanserimiz. Adam geçemeyen kanat mı olur ? Ortasahada Fernandese forvette Semih'e dahi katlanırım ama Rachica'ya katlanamıyorum. Bekler için en iyi şey şut tehdidi olmayan kanatlardır. Şutu olmayan kanat Beşiktaş gibi takımın 4-2-3-1'inin sağında oynuyor. Kadro Mühendislerimizi seveyim..
-
-
-
Herkes birşey söylüyor
ntvspor.netBeşiktaş'ta Serdar Topraktepe sürprizi yaşanıyor: Kesin karar çıktıhttps://www.ntvspor.net/foto-galeri/besiktas-ta-serdar-topraktepe-surprizi-yasaniyor-kesin-karar-cikti-678e15d402a29803f72f66c0/4
ensonhaberSerdar Topraktepe'nin yeni görevi belli olduhttps://www.ensonhaber.com/kralspor/futbol/serdar-topraktepenin-yeni-gorevi-belli-oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Serdar hocayı ben istemiyorum. Alt yapıda gözünün önündeki oyuncuyu görmeyen biri Sergen'in anlattığına göre. Saksı gibi dikilecek adama ihtiyaç yok bence. Alt yapıya bile dönmesin mümkünse.
-
Daha vahim durum trabzon kupa maçında türbünde oturan samet aybaba oyun taktiğini belirlemiş. Aslında hiç şaşırmadım
Serdarın öncesinde yaptığı seçimler buram buram samet aybaba kokuyordu.
-
Zaten o dönemi beraber yönetmişler Aybaba demişti. Bizim forumun Serdar hoca süper hoca diye gezdiği zamanlar :)
-
On bir seçimi yaparsın anlarımda, akan oyunda telsizle konuşup sürekli taktik vermek ne bileyim ? Senin orda ne işin var derler adama.
-
Trabzon maç taktiğinde Gedson'ı en ileri atıp sürekli press yaptırmışlardı süper hamleydi Serdar yaptı sanıyordum ama Aybaba varmış işin arkasında :)
-
Yani bence olmayacak. Olmasın zaten, Serdar hoca bir değerimiz ama artık misyonunu tamamladı.
-
Bence de misyonunu tamamladı serdar hocanın bu kaçıncı asansör oluşu yeter artık
Şu evlatçılıkdan vazgeçersek prangalarımızı kıracağız
Soru: "Beşiktaş'ta Solskjaer tercihi sizce doğru mu?"
Rıza Çalımbay: "Bence sezon sonuna kadar bizlerden birini almaları gerekiyordu." (Radyo Gol) | Rıza başlamış yine ucuz algılara Tabi sizden birini alıp tazminat yedirmek vardı. Beşiktaş zaten sizin tazminat yeme kurumunuz.
Aman Beşiktaş bir adım ileri gitmesin, aman Beşiktaş başarılı olup sizden fayda gelmeyeceğinin farkına falan varmasın tek temenniniz bu.
Bu bahsedilen scoutlar üst seviye mi, bilen var mı, nette çok olumlu ya da olumsuz bi şey yok, siegbert için biri Bayern de çalıştığı dönem yapılan transferlerin çoğu kötü çıkmış yazmış ondan soruyorum
-
alınmadığı iyi olmuş yürüyerek oynayan oyunculara karışı 2-3 tane paf takımından oyuncu saha süremedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X