Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 22 Ocak 2025 - 18:30 BEŞİKTAŞ vs Athletic Bilao (2348. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (1 Mobil) - 23 Masaüstü3 Mobil
5 sn
47.000
Cevap
234
Favori
1.003.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 23462347234823492350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi teklifmiş neden geri çevirmişler ki

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 22 Ocak 2025 - 18:30 BEŞİKTAŞ vs Athletic Bilao

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tel Aviv'den bari 3 puan alsaydık şu Bilbao maçının hiç önemi olmayacaktı. Bir şekilde çıkardık üst tura. Bodo maçı da ayrı rezaletti zaten 5 dkda 2 gol.

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Bu kadar parayı neden versinler bu adama ? Doğru haber değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tikimi T kullanıcısına yanıt
    İtalyanlar bizim görmediğimizi görüyor herhalde

Sabahta napoli muçi yi istiyor diye haber paylaşmıştım

Olsa tabii ki isterim. Muçi’nin piyasası vardır ama Rashica’nın ederi o kadar değil.

• Öve öve bitirilemeyen davinsonu patatese çeviriyorlar avrupa maçlarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    çok gerçekçi bir haber değil bence, rashicaya bu kadar para verilse bence yönetim özel uçakla bırakırdı isteyen takımın ülkesine. ben italya lig sonuncusu olsam şu rashicaya teklif dahi vermem o derece kötü bir oyuncu.

• Beşiktaş, Manchester United forması giyen Christian Eriksen ve Victor Lindelöf'ü yakın takibine aldı. Umarım doğru değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 21 Ocak 2025; 22:25:16 >
  • Gs ve fb kadroları çöküş dönemine girdiğinde bizim güçlü olmamız lazım.

• Transfer yok mu diğer 2 rakip oyuncu alıyor araştırıyor bizde tık yok

• X de böyle bi paylaşıma denk geldim.Umarım doğru değildir.Doğruysa da ağzımı bozmak istemiyorum...

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 22 Ocak 2025 - 18:30 BEŞİKTAŞ vs Athletic Bilao
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Bunlardan her şey beklenir, dünyanın en büyük lümpen camiası

• En çok transfer ihtiyacı olan kulüp biziz herkes ölü taklidi yapıyor ayrıyeten anlaşılan denilen 2 tane sponsorluklardan da bir ses çıkmadı

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Oyuncu iyi de onu Brentford ucuza bırakmaz. Belki kiralık olursa olur.

İnsanlıktan nasibini almamış, merhametten yoksun bir varlık. Üst üste cevaplar gelince hesabını kapatıp kaçmış.

• Ülkede her gün bir afet yaşanıyor, bir nedenden dolayı artık iyice tepkisizleştik, kimseye kızamıyorum da çünkü benim de artık tepki verecek halim kalmadı. Şansa yaşıyoruz bugün ben ölmedim ama yarın beni de sizi de sevdiklerimizi de bulabilir bu ülkedeki trajikomik ölümler. Sorumlular da sosyal medyaya düşmedikçe tutuklanmıyor bile bugünlerde.

Ancak milyonların izlediği maçta bu kadar da sevinme be kardeşim. Bir gün de sevinme yani taraftarını alkışla dön yarı sahana. Senin kendi ülkenden vatandaşların acı şekilde hayatını kaybetmiş. Elin yabancısı bile Türkiye büyük bir acı yaşadı ondan sevinmedim diyor.

• mamo44 M kullanıcısına yanıt

Hüseyin Yücel başkan adayıyken Serdal Adalı seçilirse ilk sponsoru ben olacağım demişti bu da unutulup gitti.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Benim dikkatimi çeken malum takım forum sayfasında niye sürekli okan hocayı muslerayı konuşup duruyorlar mesela.İnsanlar ölmüş bizim oyuncular gol sevinci yapmamalıydı bu doğru değil yazacaklarına paso takım şöyle böyle yazmışlar.Bazen artık diyecek kelime bulamıyor insan.

Amerika'daki yangına, Gazze'deki savaşa sevinen insanlar vs bunlar gerçek hocam. Böyle düşünenler gerçekten var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha maça bak

• 
Sayfa: önceki 23462347234823492350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.