göztepe ve özgüven güldürdün beni, satılmış takımın taraftarı aklınca bize laf çakıyor sport republic anca sizin gibi takımları satın alır bize sökmez o işler kardeşim. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 22 Ocak 2025 - 18:30 BEŞİKTAŞ vs Athletic Bilao (2350. sayfa)
-
-
Bu arkadaş sanırım bir yatırım şirketinin Göztepe alma nedenini Göztepe’yi ŞL şampiyonu yapmak olduğunu sanıyor. 2.5’a almışlar Romulo yanlış bilmiyorsam. Bugün Adalı gidip 10 milyon dese o satış onaylanır. Neyse Romulo alacağız demiyoruz zaten ama Göztepe opsiyonu kullandı yani oyuncuyu alıp bize satabilir. İhtimal dahilinde konuşuyoruz. Sanki Lamine Yamal konuşuyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle. Adamlar proje takımı yapmak için satın almış. 6-7 bile gidip teklif versek zaten alınabilir bir oyuncu ki değmez bana göre. Atletico'dan Correa Sporting'den Edwards gibi adamlar gündemdeyken Romulu ve özgüven diyor arkadaş, şaka gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Had bilmek haddini aşmamak lazım. Haddinizi bilin Beşiktaş'ı Aliağaspor ile karıştırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 22 Ocak 2025; 14:2:41 >
Paris Saint-Germain'in Cher Ndour'u kiralık sözleşmesinden geri çağırması ve acilen satması bekleniyor.
(Fabrizio Romano)
FB, Skriniar’ı kapmış.
Tam olarak kapmış sayılmaz Ndour'a bağlı bunu fırsat bilip bedava çekmek lazım Ndour'u PSG'den.
FB'nin hedefleri ve bu hedefleri gerçekleştirecek umudu var ama bizim yok maalesef.
-
Sözde iş adamları iki transfer yapacaktı tek transfer bile yapamadık Scout şefi Meselesi daha belli değil. çok ağır ilerliyoruz ve bu durum artık çok rahatsızlık vermeye başladı. bu hızla Türkiye kupası bile kesinlikle kazanılamaz bu yanlıştan dönmeliyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 22 Ocak 2025; 14:34:59 >
Ben artik buradaki arkadaslarin saf olduğuna kanaat getirdim.
Yönetim değişse bile menejerler AYNİ,sizin istediginiz portrkiz alman gençleri bulamazlar.
Onlarin futbolcu yelpazesi bellidir.
Menejeri bile olmayan al musratiyi Beşiktaş tarihinin en pahali transferi yaptilar!!Bakin menejeri bile yokken!Acaba arada kimler komisyonu aldi.
Malesef Besiktasimiz 2030 a kadar siradan bir anadolu takimidir.
Menejerler ifşa olmadan Beşiktaş'ımiz malesef hep somurulecektir.
Mayis da insallah duzgun bir başkan gelir de belki planmlama yapariz
Solskjaer hocamı paylaşmaya başlamışlar
İpini koparan Anadolu kulüplerinin taraftarı soluğu burada alıyor. Beşiktaş'ı bu hallere düşünenler iki yakanız bir araya gelmesin inşallah.
Beşiktaş'ta herşey baştan aşağı değişmeli, tek çiçekle bahar gelmez. Taraftar olarak romantizmden kurtulmak lazım yönetim olarak rakipler gibi çirkefleşmek ekonomik olarak hile hurda yapıp bir yolunu bulmak lazım.
Fener asensio yu kanat a aldi,bizde rashica denen hali saha da bile oynatilmayacak elemanla devam ediyoruz.
Al musrati,masuaku,rashica,semih,salih,onur,joa mario,udokhai,paulista dan hemen acil yarin sabah cikmak lazim.çöpler çok fazla,ilk oncelik bunlarda.
Edit:onana yi unutmadim ama cocugun gunahi yok.isim benzerliğinden yanlislikla alinmisti.yonetici aciklamisti.Bence futbolla alakasi yok,zemin filan duzeltici olabilir gecmis hayatinda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 22 Ocak 2025; 15:22:37 >
Ndour: Ben ne alaka olum adamlar almış skriniarı beni ne karıştırıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malesef en az 10 sezon daha. Renkliler şampiyonluğa oynar bizde mazimiz ile avunuruz.
Bologna satın alacakmış Ndour'u. Görüşmeleri sürüyor...
-
Ndour’u isteyen alabilir. Boşuna yabancı kontenjanı dolduracak. Aynı fizikte Demir Ege var zaten bizde aynı boy aynı oyun stili.
biz günü kurtarmaya yönelik transfer yapıyoruz şu an, beşiktaş bilic zamanındaki gibi bir yapılanmaya gidiyor bence. ole santos'tan, gio'dan çok daha iyi hoca ben umutluyum.
-
Biz de umutluyuz, ben bu sezon için konuşuyorum, sizin hala şampiyon olma şansınız var, Avrupa'da ilerleme şansınız var. Bizim için bunlar zor.
-
18.30 daymış maç. Skordan ayrı sahada istekli bir takım görürüz inşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X