Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51.586
Cevap
240
Favori
1.086.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24172418241924202421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan tribünde rashica'nın yaşadığı olay ne anlamadım kendi ülkesinin takımı falan mı gelmiş maça ne olmuş

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kanat transferi aldıktan sonra görmek lazım demiştin:) Fikrin değişti mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onur berbatti yine..Bu adam nasil futbolcu olmus,bunu alanlar kör mü acaba cok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim Atçı takımı 2. kez Avrupa kupalarına götürmemeye kararlı anlaşılan.

İlk Ztk finali öncesi aptal saptal telefon konuşmasıyla 1 yıllık men ile takımı Avrupa'dan ettirdi, şimdi de transfer yapmayarak ilk 5'e sokmayacak ve yine Avrupa kupası yüzü görmeyecek takımımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Ocak 2025; 18:10:15 >
  • Kanat gelsin artık

• bize defans-solkanat - forvet lazım

yazın daha fazlası lazımmmm

• Bu takım ancak bu kadar oynar. 2-3 oyuncu hariç hiç kimse Beşiktaş'ta oynayamaz yönetim beklesin acele etmesin daha transfer için Bahtiyar'dan Chamberlain'den Beşiktaş'a fayda vermesini daha çok bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 26 Ocak 2025; 18:11:49 >
  • Transfer yapmak için Twente maçını beklemeye gerek var mı bilemedim böyle giderse ilk 3 bile hayal olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 26 Ocak 2025; 18:11:52 >
  • mitescere kullanıcısına yanıt

samsun goztepe eyup varken zor

• Gedson'ı geride oynatmayın birde lütfen adam ileri çıkınca hareketleniyor bu takım

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Türkiye kupası için oynayacağız o zaman bu takım Avrupa'da olmalı.

• Gedson önde oynaması için arkanın sağlam olması lazım. Arka taraf otoban gibi. Bu defans hattı Musrati kağnısı çok hoca yer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocaya en az 3-4 hafta sabretmek lazım hemen yangın yapmaya gerek yok.
    bilbao maçından sonra 4 gündür uçup kaçan sayfaların gazına gelmeyin

• Bu takım gider twenteyi yenerse artık sağlam söverim ben bu oyuncu topluluğuna...Gidip orda da kötü oynayacaksınız yok öyle iyi oynamak mına koduğumun fareleri ya.... Sene sonunda bu oyuncu topluluğunu göndermeyen başkanında ...Defol abi paran yok siyasi gücün yok defol yeter da. 2 hafta olmuş transfer yok.Yapma bu saatten sonra...

• Musrati dışında takımda pas yapan adam yok. Pas yapmaya çalışan bile yok herkes karambole futbol oynuyor. Gelecek hiç bir teknik direktörün bu takımı düzeltemeyeceğini biliyordum. Guardiolayı getir o bile bu takıma pas oyunu oynatamaz.

• Şu Mario'yu Allah rızası için oynatmayın şu takımda artık. Bunun yüzünden bide Muci'yi sağa attık onu da hiç ettik kullanamadık. Ole bunları görüp Gio gibi devamlı aynı hataları yapmaz muhtemelen. Artık acil olarak şu takıma bir değil iki kanat şart. Bir de forvet alıp devre arası böyle idare edilir artık. Ancak yaz döneminde yine büyük temizlik gerekecek. Nasıl yapacaklar bilmiyorum

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Hocaya aklı başında olan çoğu taraftar sabır gösterir, başkanımsı Atçı'ya göstermez...

Hocaya sabır göstermeyenler bir avuç Atçı fanboylarıdır..

• Beşiktaş'ın bu oyuncu grubu 3 değil 30 tane hocayı da yönetimi de yer. Bu malzemeden yemek yapılmaz. Acilen gelen ve giden transfer kaç kere yazalım artık kendimi çok kötü hissediyorum hep aynı şeyleri yazmaktan Faturayı süre verilmeyen Can Keleş'e kestik resmen.

• Bilbao maçından sonra girdiğim duygusal durum sebebiyle söylediklerimi geri alıyorum, bizden bir B.K olmaz

• İki AL maçı arası deplasmanda böyle vasat bir oyun bekliyorduk zaten. Ama yediğimiz gol yazık denecek cinsten. Maçın sonunda zorunlu stoper değişikliği bir talihsizlik, pozisyonda top dışardan mı geldi belli değil ve rakibin müdahalesinde faul var mı net değil. Bunlar bir yana Bakhtiyor'un müdahalesi acemice, Mert'in köşesini boşaltıp hiçbir şey yapmaması çok saçma.

• 
Sayfa: önceki 24172418241924202421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.