Çünkü Arat yönetimi muhabirlerle kanlı bıçaklıydı, "'Arkadaşlar x siteye , y gazeteciye inanmayalım, sadece resmi Beşiktaş hesabına inanalım'' tarzı söylemler arat yönetiminden çıkmaydı. Adalı yönetimi muhabirlerle kucak kucağa oldugu için fırat ve sercanın her haberi doğru olabilir mi? sercan1 hafta önceden oxun oynayacağını söyledi antalya maçı için. siz hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz? |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2455. sayfa)
-
-
@frkndgnr Dediklerine katılıyorum. Buna ek olarak Arat döneminde ne Santos'u ne Muçi Musrati transferini verebilmişlerdi. 1 haftalık Arat yönetimine sallayan Yeni Akit pardon duhuliye şu an düz haber giriyor. Hiç ne oluyor bu ne rezillik diye başlık atan yok. Hasan Arat için neler yazmışlardı. Şimdi niye ortalığı karıştırmıyorlar? Sercan ve Fırat zaten Cengiz ile maaşta anlaşılmadı diye direkt girmiş haberi. Çıkıp yalanlasın o zaman Adalı eğer böyle bir şey hiç olmamışsa.
Taraftar yangın yerine çevirmese göz göre göre bu sezon 100 dakika süre almış adamı bize kitleyip, FB skriniar alsın diye Ndour salacaklardı. Rezalet kere rezalet.
-
Yalnız bizim Ndour'u kesin göndermemiz lazim. Kadroda en kolay gönderilecek adam.
Fener transfer yapamasın diye gereksiz bi adami takimda tutmaya ve olası transferimizi engellemeye gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arat kanlı bıçaklıydı ..çünkü muhabirlerin, internet sitelerinin bir kısmı doğruyu yani Arat ve yönetiminin yanlışlarını yazıyor ,buradaki bazı arkadaşlar da kayıtsız şartsız Arat a biat ettikleri için aman bunlara inanmayalım diyordu..Sonuç ne oldu hepimizin malumu..Ben o zaman Arat a sert muhalefet yapıyordum..Sizi o dönemden hatırlayamıyorum sanırım yazmıyordunuz o sıralar..Hayal dünyasında yaşamıyorum ..Muhabirler her zaman bir sürü sansasyonel söz söyler ,bir kısmı illa ki tutar ,biz demiştik derler..ama büyük kısmı da tutmaz..Hiç bir muhabir için herhangi bir takımın menfaati önem taşımıyor öncelik olarak, herkes kendi menfaatine ,tıklanmasına aldığı reklama vs bakıyor sadece maalesef...Bugün de yazdım, Cengiz Ünder gelirse Adalı ya çok ağır tepki koyarım diye ki söylediklerim halen de geçerlidir..Ortada bir şey yok değil mi?? Biraz serin kanlı olmak gerek..bu sezonun ana fikri SABIR
-
Benim merak ettiğim
1-Hangi şuursuzun aklına geldi bunu almak
2-Hangi akli dengesi yerinde olmayan alalım dedi
3-Hangi paralel evrende yaşayan transferi konuştu halletti acaba?
Bu soruları çok merak ediyorum. Neyin kafasına yaşıyorsunuz la bu çöpü almaya çalışırken, milyon euroları saçarken ??
-
Adalı , henüz Arat gibi komisyon transferleri yapmadığı için yazmıyor olabilirler mi acaba??
-
-
bu muhabirlere beşiktaş camiası kadar takıntılı bir camia var mı acaba, bu yağız fenerin yatak odasına kadar herşeyi yazıyor, bi tane transferlerinin yattığını falan görmedim. muhabirleri her bjk yönetimi başarısızlığını örtmek için kalkan gibi kullanıyor, suçunu örtmek, başarısızlığına bahane bulmak için kullanıyor. yok şu oyuncunun ismi basına düştü, fiyat arttı falan bunlar kel alaka işler, kandırılmayı bırakmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 28 Ocak 2025; 21:3:16 > -
@macrinius @drkayzer Ben şunu kabul ederdim mesela: Bu işten Aboubakar Weghorst Man United olayındaki gibi 4-5 milyon Euro kar ile çıkacak olsaydık üstüne bir de Cengiz'i bu sezonluk maaşını onlar ödeme şartıyla bize verselerdi tamam derdim. Yani PSG'nin Skriniar'ın bonservisten 3.5-4 milyon euro pay karşılığında Ndour ile kiralama iptaline onay üstüne FB'den de Cengiz 6 ay opsiyon olma şartıyla.
Ama yaptıkları iş Beşiktaş'ı küçük düşürmek tamamen. Bir de maaşının bir kısmını ödeyecekmişiz rezalete bak. Senin rakibin rezil olacka o Skriniar geri döndüğünde. İşe bak biz zararlı çıkıyoruz bir de.
-
Ayrıca mevcut yönetim kurulu Tarihte ilk ve tek olarak açık ara "HAYALET YÖNETİM" olarak tarihe geçmiştir Taraftar olmasa hayalet Casper yönetecek 120 yıllık kulübü başkanı geçtim tek bir yönetici bile çıkıp konuşmuyor konuşmaktan aciz kaç gün oldu transfer sezonu açık kimse ne olduğunu bilmiyor kulağınızın üstüne yatmaya mı geldiniz yönetim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Ocak 2025; 21:11:8 >
Ben tamamen Cengizden bağımsız yazdım hocam. Cengizi asla istemem.
Evet bunlar ile ilgili gelişme var mı ?
Bu sponsorlar ne kadar bir gelir getirecek detayları hiç paylaşılmadı? Hani Beşiktaş'ın kasasından 5 kuruş çıkmadan sözüm ona 2 transfer yapacaktı yönetimin dediği iki iş adamından birisi Acun Ilıcalı herhalde biz tepki koymasak senede 10 maça çıkamayan kronik Cengiz geliyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Biz Ndour'u yabancı kontenjanı açmak için göndermeye mecburuz zaten, kimin işine yararsa yarasın bizi ilgilendirmez.
Onana da 2. aday zaten, iyi bir sol kanat ve sol bek bulmak mesele.
-
Ben o kadar da gereksiz olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ön liberoda Musrati'nin yedeği olur hatta gönderdiğimizde defansif orta saha rotasyonumuz sıkıntıya girer.
Üstelik İtalya'da genç milli takımda oynuyor ve oralarda sağlam piyasası var. Atalanta, Bologna, Fiorentina'nın isimleri talipli olarak geçti.
Ben de gitmesini istiyorum, sebebi opsiyonu olmayışı. Şu Arat bari 3-4 milyon bir opsiyon koydurup hayırlı işe imza atsaydı, malum PSG başkanı ile kanka ya. Alıp sezon sonu 8'den okuturduk bence. Şimdi göreceğiz PSG kaça satacak.
Doğrudur hocam ama ben hiç potansiyel görmedim. O bölgeye daha sert, koşan, pres yapan birini almaliyiz bence.
Bana Demir Ege'den faklı gelmedi.
Ayrıca opsiyonumuz da yok
Bizim yabancıların hepsi gitmek istemiyorum diyodur muhtemelen. Fifa'da bunların yanında hep kadrodışı bırakıp yerde açamıyorsun. Gitmezlerse adamda alamıyorsun. Ben bu durumu adamların koz olarak kullandığını bile düşünüyorum valla. Yerli kim var alınacak o isimlere bakıyolardır el mecbur yada zararına adamları yollayacaklar bi şekil. Adam para savursa linç yer savurmasa linç yer bizim ortamlar böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 28 Ocak 2025; 22:17:55 > -
Gitmesi gerekenler : Mario , Onana , Ox üçüde ağır ve güçsüz. Aldıkları her oksijen zarar.
Transfer yapılmamalı. Çünkü seneye kaç yabancı olacağı ve bu yönetimin ne olacağı belli değil. Mayıs’ta bir seçim daha olacak. Gelecek yönetim 3 yıl kalacak. Büyük transferler yeni yönetime bırakılmalı.
Ancak Ligin keyifsiz, rezil gitmemesi için ve özellikle Twente engelli geçilip üst tura kalınması durumunda üst düzey bir Sol kanat , Forvet kiralanmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 28 Ocak 2025; 22:30:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Defansif orta saha olarak Demir egeyi geri cagirsinlar Musratiden iyi kapatır orayı.
Orta sahanın Defansif yönü çok zayıf.
Ndour faydali bir oyuncudur.
Onana ve cemberlain direk paketlesinler.
Ndour gitmesi gereken diyenleri alayi f5 lidir.
Skiniar patlamasin diye algi yapiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X