abi adalı yönetimine aldığı gs amigosu sevimsiz kadına babadan Beşiktaşlı dediği gün bitti benim için seninle o zamanda yazışmıştık burada,aklımızla alay etti onun için bu adama karşı bende sabır yok. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2457. sayfa)
-
-
Mükemmel bir FB analizi
HB3AyoutubeYabancı yorumcular Fenerbahçe’ye acımıyor🤣😅 #keşfet #türkiye #fenerbahce #football #galatasarayhttps://www.youtube.com/shorts/AEtbScJprPU?si=Ue6ZmlM7pA8mZgAJ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
4m Euro’ya yürüyen çuvalın Beşiktaş’a gel(e)memesi sosyal medyayı yangın yerine çeviren taraftarımızın eseridir.
Parayı götüremeyen hangi yöneticiyse gidip ötede zırlayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Serdal Adalı bu dediğinin çeyreğini bile yapamaz menajerler vasıtasıyla kulübe ıskartaya çıkmış topçu almaya taraftarı olmasaydı dünden hazırdı 3 ay Sergeni bekledi Sergen gelmeyince "mecburen" istemeden de olsa iyi bir iş yaptı şimdi; "Türkiye'de yabancı hoca tutmuyor" algısını başarıyla yapmak için Absürt bir şekilde ne kadar Kronik varsa kovalıyor Örnek; Ansu Fati Abdulkadir vb kesinlikle 5 ay başkanlık yapayım da isterse kıyamet kopsun kafasında başkanlık yapıyor muhtemelen Gelmiş geçmiş en kısa başkanlık yapan diye uğurlanacak Kongre tarafından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Ocak 2025; 0:38:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sabredilecek bir adam değil zaten. Tüpçü'nün türevi...
Sabredilecek adam konuşmasından ve duruşundan belli olur... Gs'li Arat, Atçı gibilerde şov kokuyordu...
-
Fırat Günayer tüm belirsiz konulara açıklık getirmiş Hollanda'dan
RabonayoutubeAyrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCpj3LeIWetKktdIJQcBx-uw/join Beşiktaş transfer gündemini konuşuyoruz. Belleriz.https://www.youtube.com/live/0f1Wr4KTs58 -
Bana göre Hasan Arat'dan bile kötü başkanlık yapıyor hasan arat hiç değilse Beşiktaş App projesini hayata geçirdi Fırat gibi Sercan gibi sözde muhabir olan Beşiktaş düşmanı şahıslara mesafe koydu haber gitmiyordu Muçi ve Musrati transferleri sayesinde Türkiye kupası kazanıldı Avrupa'ya katıldık devamında süper kupa kazanıldı ama hem kişisel başarısızlıkları hem de sağlık sorunu ortaya atılarak Kongreden kaçması (Beşiktaş düşmanı) kulübe Afrikalı doldurup takımın içine eden Afrika kupası zamanı taraftarın ısrarına rağmen takıma Afrikalı dolduran Çebi'nin bile kongreye geldi ve Beşiktaş'a son kez son kötülüğünü de yaparak Adalı'nın başkan seçilmesini sağladı.
Kimsenin Diyemediklerini Demişler:)
İçinde Cengiz'de Var
Bunları Türkiye'de de söyleyen birileri çıkar umarım. Cengiz sosyal medya tepkisi olmasaydı bize itelenecekti ucuz yırttık.
Genoa, Beşiktaş'tan Jean Onana'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
▪️Satın alma opsiyonu bulunuyor.
( Di Marzio)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Ocak 2025; 1:16:18 >
Patrick Vieira adamdır. ;)
-
Di Marzio: "Etkileyici bir fiziğe sahip olan Jean Onana nitelik, nicelik ve kalite açısından çok yönlü bir futbolcu. Serie A'da ilk deneyimini yaşayacak."
Anlaşmanın içeriği önemli maaşını ödemiyorsak güzel. Keşke zorunlu satın alma opsiyonu olsa.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi biz gittik aldık da demek ki scoutlar da kötü. Bir insan Onana’yı niye kiralar ki? Satın alma kullanmazlar maksat kağıt dolu gözüksün.
-
Fransa’da garip bir şekilde piyasası vardı. Yaşı genç fizikli olduğunu falan düşünüyorlar galiba. Bonservisle elden çıkarırsak süper iş olur. Bi ara marslyada 11 falan oynuyordu. Hep puan kaybetti ama o dönem :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onana 2027 ' e kadar bizdeymiş orada az kendini göstersede 3-5 ödeyip alsalar bari
Tek yer açılıyorsa sol kanat isterim ben ilk olarak
-
Eskiden medya maymunu derlerdi her halta inanıp sallayana bunlar onlar taraftar falan değil bunlar
-
Buna ben de gıcık kaptım ama yapacak bir şey yok..İlk taşı önce en masum olanınız atsın diye bir söz var..Bu devirde noksansız hatasız adam bulma ihtimali yok gibi Gelecek insanlar para yemesin hain olmasın yeter diyeceğiz şimdilik..Yoksa Arat in da G5 formalı çok fotoları var malum..G5 te oynamış adam başkanlık yaptı uzun süre..O kadar da tepki almadı hani .Sezon sonu netleşir hepimizin düşüncesi yonetim hakkinda..Şimdilik düşsün diye değil ipi geçsin diye seyretmeliyiz cambazı diye düşünüyorum .Yoksa tüm camia hep beraber düşeceğiz ipten korkarım ki
n'dour'u gönderince fenerbahçe transfer yapacakmış da, gönderilmesinmiş. ben şu an bunun hiç önemli olduğunu düşünmüyorum. beşiktaş'ın şu an ardında ayı bağırıyor. ne fenerbahçe'si yahu? senin elinde demir ege gibi bir genç var. n'dour'un ondan hiçbir fazlası yok. ben demir ege'nin de potansiyelini sınırlı görüyorum ama n'dour'un vereceği, onun veremeyeceği pek bir şey yok.
taraftar mantık yolunu kaybetmiş durumda gerçekten. beşiktaş şu an yüksek maliyetli transferler yapamaz. yapmamalı. borç içinde ve öyle arkasında duracak birileri de yok. yerli oyunculara yönelmek mantıklı ama bu sağdan soldan seken cengiz gibi, abdulkadir gibi çöpler olmamalı. ama taraftar da can keleş gibi topçular gelince "bu ne ya rakip diego carlos çekiyor, osimhen çekiyor, biz can keleş çekiyoruz" dememeli. can keleş'i de tutup 2.75m'a almayacaksın.
serdar adalı sürekli gurbetçi yerli listesinden bahsetti. alsın bakalım o listeden gurbetçi yerlileri. avrupa'da forma giyen genç, yerli oyuncular diye kendisi direkt olarak söyledi. ama onda bunu yapacak kabiliyet var mı, tabii ki yok. yıllardır tanıyoruz bu adamı. kimi kandırıyorsunuz. maalesef onunla geçen zamanlar boşa geçecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X