Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2459. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 17 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
49.346
Cevap
237
Favori
1.048.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 24572458245924602461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ehmet34

Herkesin atladığı birşey daha var 6m euro da satınalma opsiyonu da olacaktı kimse bunu konuşmuyor

bitik adama 6 milyon verdirecekti bu herifin kripto olduğuna inanmaya başladım fener istedi diye cengizi fahiş fiyata satın almaya çalış,koyu gs liyi babadan Beşiktaş lı diye servis et çekecek çilemiz var daha belli oldu.

• "Gribal enfeksiyon geçiren Ndour Twente maçı kadrosundan çıkarıldı"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gribal enfeksiyon geçiren Cher Ndour, Twente maçı kadrosundan çıkarıldı. (TRT Spor)
    | Biliriz biz o enfeksiyonları hele o 2 transfer hemen gelmesin yönetim kadrosunda da sağlık sıkıntısı çeken çıkacak.

• Hasan Arat'ın hayatımda hiç olmadığı kadar beni kandırmasından sonra hiç bir yönetime güveneceğimi düşünemiyorum şu an. Ama bir dur be kardeş şu ana kadarki biten icraatlar kötü değil ki Serdal'ın. Antrenman videosunda da hasta deniyor Ndour için, ki yabancı göndermeden yabancı alamıyoruz, 2 seçenek de çok yanlış gelmiyor şu an kulağa.

• Galatasaraya kırmızı kart gösteren hakemin kariyeri bitiyormuş... Bu hafta neden kırmızı kart verilmediğini öğrenmiş olduk...

ensonhaber
    Ali Palabıyık'tan Galatasaray sözleri: Kırmızı kart gösterdim, hakemliğim bitti
    https://www.ensonhaber.com/kralspor/futbol/ali-palabiyiktan-galatasaray-sozleri-kirmizi-kart-gosterdim-hakemligim-bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• robertpoche656565 R kullanıcısına yanıt

Nasıl kötü değil hocam?

Beşiktaşın kaybedecek 1 günü bile yok denildi. Ortada ne transfee var. Ne o bahsettiği 200m euroluk projelere girişim var. Ocak ayında ödenmesı gereken 50 milyon euro falan ne oldu onu bile bilmiyoruz. Puan kaybetmeye devam. 3.lüğe bile oynayamayacak kadar kötü durumdayız şuan.

• paramedical kullanıcısına yanıt
    Serdal Adalı acaba kendini taraftara gazlatmak ve sevdirmek için Yan hesap mı açtı diye düşünüyorum bu iyimserlik ancak öyle açıklanır herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Ocak 2025; 14:23:19 >
  • Adalı mayısta yolcu. Başkan seçildi muradına erdi. Olan yine Beşiktaş'a oldu.

• robertpoche656565 R kullanıcısına yanıt

şu ana kadar ki biten icraatleri kötü değil evet çünkü tek bir icraati yok Atçı'nın 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 29 Ocak 2025; 15:20:12 >
  • "Jean Onana sezon sonuna kadar Geneo klübüne kiralandı."

Aspor

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Araştırdık merak etme... Bu hafta Ahmet Kutucuya çıkmayan kartla da bunu gördük... Kör göz bile gördü ikinci sarı kart ardından kırmızı kartı ama maçın hakemi görmedi görmek istemedi... Her aldığınız puan şaibeli...

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Sizin haksız yere kazandığınız maçları ve puanları buraya yazsam roman olur.... En güzeli sen kendi konuna git orada yap bu yorumları senin yorumlarına buradakiler inanmaz...

• nasıl bir beddua almışsak, yıllardır ne takım yönetmeyi bilen hocamız ne de kulüp yönetmeyi bilen başkanımız oldu. bu başkandan da bir şey olmayacağı belli oldu

• He he Gese avrupa da çok iyi

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ Adalı'ya kronik topçu önerin; çünkü şuan hiç transfer yap(a)mayan 2 kişi birbirine bakıyor. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Ocak 2025; 15:59:59 >

• mitescere kullanıcısına yanıt

Bizde yedik!

• mitescere kullanıcısına yanıt

İlk idmana ve maça çıkmadan ikna olmam. Bu adam İtalya'da havaalanından sağlık kontrolüne gitmeyip ilk uçakla geri dönerse şaşırmam.

• Oğuzhan Aydoğan
    -Muhayer Oktay
    -Bilal Ceylan
    -Abdullah Aydın
    -Besar Gudjufi
    -Atakan Üner
    -Emrecan Bulut
    -Can Keleş
    Sırf transfer yapmak için bu profilde oyuncu alınmaz umarım Beşiktaş 7 transfere inanılmaz paralar harcadı maaşlar verdi ama hiçbirinden verim alınamadı Gurbetçi yapacaklarsa; Eren Dinkçi / Aral Şimşir vb potansiyeli yüksek genç gurbetçilere yönelmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Ocak 2025; 16:12:36 >
  • 
Sayfa: önceki 24572458245924602461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.