bitik adama 6 milyon verdirecekti bu herifin kripto olduğuna inanmaya başladım fener istedi diye cengizi fahiş fiyata satın almaya çalış,koyu gs liyi babadan Beşiktaş lı diye servis et çekecek çilemiz var daha belli oldu. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2459. sayfa)
-
-
"Gribal enfeksiyon geçiren Ndour Twente maçı kadrosundan çıkarıldı"
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gribal enfeksiyon geçiren Cher Ndour, Twente maçı kadrosundan çıkarıldı. (TRT Spor)
| Biliriz biz o enfeksiyonları hele o 2 transfer hemen gelmesin yönetim kadrosunda da sağlık sıkıntısı çeken çıkacak.
Hasan Arat'ın hayatımda hiç olmadığı kadar beni kandırmasından sonra hiç bir yönetime güveneceğimi düşünemiyorum şu an. Ama bir dur be kardeş şu ana kadarki biten icraatlar kötü değil ki Serdal'ın. Antrenman videosunda da hasta deniyor Ndour için, ki yabancı göndermeden yabancı alamıyoruz, 2 seçenek de çok yanlış gelmiyor şu an kulağa.
-
Galatasaraya kırmızı kart gösteren hakemin kariyeri bitiyormuş... Bu hafta neden kırmızı kart verilmediğini öğrenmiş olduk...
ensonhaberAli Palabıyık'tan Galatasaray sözleri: Kırmızı kart gösterdim, hakemliğim bittihttps://www.ensonhaber.com/kralspor/futbol/ali-palabiyiktan-galatasaray-sozleri-kirmizi-kart-gosterdim-hakemligim-bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nasıl kötü değil hocam?
Beşiktaşın kaybedecek 1 günü bile yok denildi. Ortada ne transfee var. Ne o bahsettiği 200m euroluk projelere girişim var. Ocak ayında ödenmesı gereken 50 milyon euro falan ne oldu onu bile bilmiyoruz. Puan kaybetmeye devam. 3.lüğe bile oynayamayacak kadar kötü durumdayız şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Serdal Adalı acaba kendini taraftara gazlatmak ve sevdirmek için Yan hesap mı açtı diye düşünüyorum bu iyimserlik ancak öyle açıklanır herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Ocak 2025; 14:23:19 >
Adalı mayısta yolcu. Başkan seçildi muradına erdi. Olan yine Beşiktaş'a oldu.
şu ana kadar ki biten icraatleri kötü değil evet çünkü tek bir icraati yok Atçı'nın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 29 Ocak 2025; 15:20:12 > -
"Jean Onana sezon sonuna kadar Geneo klübüne kiralandı."
Aspor
Araştırdık merak etme... Bu hafta Ahmet Kutucuya çıkmayan kartla da bunu gördük... Kör göz bile gördü ikinci sarı kart ardından kırmızı kartı ama maçın hakemi görmedi görmek istemedi... Her aldığınız puan şaibeli...
Sizin haksız yere kazandığınız maçları ve puanları buraya yazsam roman olur.... En güzeli sen kendi konuna git orada yap bu yorumları senin yorumlarına buradakiler inanmaz...
nasıl bir beddua almışsak, yıllardır ne takım yönetmeyi bilen hocamız ne de kulüp yönetmeyi bilen başkanımız oldu. bu başkandan da bir şey olmayacağı belli oldu
-
-
-
Bizde yedik!
İlk idmana ve maça çıkmadan ikna olmam. Bu adam İtalya'da havaalanından sağlık kontrolüne gitmeyip ilk uçakla geri dönerse şaşırmam.
-
Oğuzhan Aydoğan
-Muhayer Oktay
-Bilal Ceylan
-Abdullah Aydın
-Besar Gudjufi
-Atakan Üner
-Emrecan Bulut
-Can Keleş
Sırf transfer yapmak için bu profilde oyuncu alınmaz umarım Beşiktaş 7 transfere inanılmaz paralar harcadı maaşlar verdi ama hiçbirinden verim alınamadı Gurbetçi yapacaklarsa; Eren Dinkçi / Aral Şimşir vb potansiyeli yüksek genç gurbetçilere yönelmekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Ocak 2025; 16:12:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X