< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2460. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
osayi’yi süper lig listesine yazmayacaklarmış. şuna çöksek hayır demem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yahu adam td olarak bence olabilecek en iyi alternatiflerden birini getirdi, beklentin neydi ragnick falan mı gelecek sanıyordun?
-
kesinlikle çok iyi olur nokta atışı transfer
atletik oyuncu arkasına adam kaçırmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Ocak 2025; 17:29:37 > -
Onana’da nasıl bir menajer varsa herif 2 senedir top oynamadan önce fransa lig 1 sonra serie A’ya gidebiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Transfer sezonu ne zaman bitiyor kimse alınmayacak mı. Bütün takımlar Eyüp bile transfer yapmış. Trabzon da yaptı niye hep aynı şey oluyor. Başkan söz vermişti iki kanat oyuncusu hazır gibi birşey demişti. İyice sıkıldım bu işten ya
Ben başkan olsam twente maçından önce hiç bir transfer açıklamam, basına da sızdırmam. Tahminim Cuma günü haberleri duyarız...
-
Transfer neydi, nasıl yapılırdı.... unuttuk valla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben buna katılamıyorum. Transferlerin yapılıp twente maçına yetiştirilmesi lazımdı. Avrupa’da devam edemezsek geçmiş olsun. Asıl o zaman yapmasınlar transfer
Twente maçına bildirdiğimiz kadro ile çıkabiliyoruz zaten değişim olmuyor. Bu maçtan sonra yeni kadro bildiriliyor diye biliyorum.
-
twente maçında oynatamazsın alacağın oyuncuları, avrupa listesinde olmayacaklar. Yeni alınacak topcular ilerleyen maclar icin liste açılınca eklenebilir...
-
Avrupaya devam edilmezse transferin anlami kalmıyor ki bu kanatsiz fıtık oyunla, iki geri bir ileri mehter gibi geçer sezon, 30 40 puan farkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 29 Ocak 2025; 18:30:0 >
Öncesinde de Bonservisiyle Bize Getirmişlerdi:)
avrupaya bagımlı bir transfer planlaması yapılıyorsa mayısta aday bile olunmasın zaten. ne olursa olsun istersen 10 yiyip elen bu takıma 3-4 transfer lazım. beşiktaşın kadrosunda kanat ve santrafor oyuncusu MEVCUT değil, sivil vatandaşlarla idare ediliyor bu iki bölge. özellikle santraforda sıfır alternatif var ve o bölgedeki sivil vatandaş 6 milyon euro kazanıyor.
ne demek ligde hedefin yok, git küme düş o zaman hedefin yoksa, 3. olacaksın avrupaya gideceksin, samsundan 10 puan fark yemişsin bu ne vasatlık yav.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 29 Ocak 2025; 18:53:20 > -
Ansu Fati'yi cakacaklar göz göre göre. Cengiz'e gösterilen tepkinin daha büyüğü lazım. Nerede ne kadar sakat, kötürüm, bitik adam var ilgileniyoruz. O kadar ezik yönetimler üst üste geliyor ki gelen oyuncunun ismi ve geldiği takım dışında hiçbir şeyin önemi yok. Ceyhun Kazanci'ya çok büyük özür borçluyuz. Adam gittiğinden beri ismi geçen oyuncularin tamamı aynı sınıf bitik adamlar
Bizim türk kulüpleri kiralık oyuncu gönderirken neden zorunlu satınalma opsiyonu olmuyorda
Biz oyuncu kiralarken neden hep zorunlu satınalma maddesi koyduruyoruz
Zorunlu opsiyon olmasa sene sonu mario ve udukai ile vedalaşırdık
Birde her sene puzzle gibi kadro kuruyoruz madem bu kadar yap boz yapacağız neden 3-4 yıllık sözleşmeler yapıyoruz dünya da bi biz varız herhalde hem alırken hemde gönderirken bu kadar çok para ödeyen
Chamberlain’i hoca beğeniyor, ancak öyle bir oyuncu ki Championship’ten Premier Lig’e kadar çok fazla taliplisi var.
Serdar Adalı gönderemediği oyuncuyu hoca beğeniyor dedi ve kaybetti.Böyle böyle başlar.Sonra maçlar kaybedilince ben gidersem anca hoca öyle gidere dönüşür.Sonra başkan ve hoca gider...Ya sabır...
-
Hoca casperi çok seviyor herhalde biz saha da ox u göremedik de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X