Onana gitmiş diyorlar, hadi bakalım fıratın transferler hazır, yabancı gittiği gibi açıklanacak dediği hazırda bekleyen transfer varmıymış göreceğiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 29 Ocak 2025; 8:43:31 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2458. sayfa)
-
-
abi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hasan aratın g5 formalı olmasını önemsemedik,zamanında profesyonel oyuncudur dedik hata yaptık, ama bu başka bir seviye karının g5 twitleri hala gözümün önünde buna babadan Beşiktaşlı dedi yani başkan dedi ki gördüklerinize inanmayın siz salaksınız bana inanın bunun yaptığı daha ayıp bence.
-
Hele bi durun twente maçı geçsin transferler peş peşe açıklanacak :))) Şaka bi yana 2-3 güne serdar aziz haberleri çıkmazsa bende bişey bilmiyorum iyice çöpçü olduk.
-
Valla kardeşim adam çalmışmıdır bilmiyorum Allah bilir.
Kötü zamanları da oldu mu evet oldu.
Ama bildiğim tek bişey varsa oda adam bana hayatımda gördüğüm en iyi takımı seyrettirdi mi seyrettirdi.
Başiktaşı dünyaya konuşturttu mu konuşturttu
İletişimiyle sahada aldığı başarılarla stad inşaasıyla kurulan kadrolarla vs vs vs sonra gelenlerin hepsi fikonun ancak getir götürünü yapar.
Yanında stajer falan olur yani.
Fiko kendisi çıtayı çok yukarı çıkardığı için biz fikonun son hallerini biz beğenmedik.
yoksa fiko bunlardan sonra gelse ömür boyu başkanlık yapardı eminim.
-
-
Süleyman Seba'ya yapılan vefasız tezahüratlarla başlayan süreçte sonra gelen hiç bir başkan saygı görmedi. Bu gidişle görmez ve gidişatın sonunda da başkanlık çakalların gezdiği bir mekan haline gelir. Tribün ve sosyal medya terörüyle birleşen çıkarcı yayıncılar (gazeteci denemez!) toksik ortamı zirveye taşıdılar. Bununla mücadele edecek güçte bir başkan adayını da ben görmüyorum.
-
O kadar gurbetçi ağı diyorsun, tamam yine gerçekçi konuşuyorsun bize zaman verin diyorsun da hiçbir söylediğin cümle Cengiz'i almaya uğraşmanla tutarlı değil. Hadi Cengiz bizi reddetti ya da sosyal medyadan dolayı iptal oldu diyelim. Yahu bu takıma hazır adam lazım değil mi? SEzon boyunca 100 dakika süre almış adam gelip kimi kesecek 1 günde? 2 ayda Cengiz anca 90 dakika koşacak hale gelir. Tam oynamaya başlasa sezon bitiyor yine.
3 gündür boş yere Baruthane pilavcısı kılıklı oyuncuyu konuşuyoruz. Başkan da herhalde maç seçen oyunculara güveniyor biraz da prim verirse Twente maçını yeneriz transfersiz kapatırız diyor herhalde.
-
Vasat nkoudou kadar bile kanat oyuncumuz yok Antalya maçı sonrası transferler uçacaktı deniliyordu haftaya tahta kapanıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gese li oyuncuların lig deki hali 😂🤣🤣
x (formerly twitter)Aykırı (@aykiricomtr) on Xhttps://x.com/aykiricomtr/status/1884195024247873854?t=9GzGnFrZ_YyLaQQFuKDBoA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
gidişin olsun dönüşün olmasın inşallah.
Genoa ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşan Jean Onana birazdan İtalya’ya gidiyor. Hayırlı olsun. @SportsDigitale
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 29 Ocak 2025; 11:41:55 > -
Onana gitti donana gelir..daha kotusu nasil alinir izleyelum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cengiz'i alma kararı ayrı hata. sürecin 2-3 kılıksız tarafından sızdırılması ayrı hata. sosyal medya baskısıyla vazgeçmek daha büyük hata. senin planın yok mu? verdiğin kararları sürekli sosyal medyaya göre mi değiştireceksin? belki cengiz herkesi yanıltıp iyi oynayacak. bir şeye karar vermişsin. yapsana işte. devamlı sosyal medya nabzı ölçüyor.
-
Valla ben cengizin alınmasını isterdim şuan fenerin oynatmadığı kostic yada cengiz kadar kanat yok bizim kadroda.
Maaşınıda fener ödesin buyursun gelsin... Sakatlansa en kötü etkisi sıfır olur mariodan bir farkı olmaz yani...
-
Onana = Onur
Umarım o da kendine denk bir takım bulur.
-
Dediklerine katılıyorum ama olay sadece Cengiz'i almak değil. Skriniar transferinin tamamlanması için bizim de Ndour'u salmamız istendi aslında arka planda. Yoksa neden durduk yere bir anda Cengiz ismi düşecek FB'ye Skriniar geldikten 1 gün sonra?
Olay Beşiktaş'ın rezil edilmesiydi. Bir danışıklı dövüş varsa o zaman Beşiktaş'ın lehine olmalı ama şartlara bakıldığında utanmasalar Skriniar'ın parasını Beşiktaş ödeyecek.
-
Fener ödese hepsini maaşının gelsin ama bir kısmını da biz ödeyecektik.
Diğer 2 transfer açıklansa ve üstüne Cengiz gelse bu kadar tepki çekmezdi bence.
Bu arada Serdal Adalı değil, Cengiz sosyal medyadaki yorumlardan ötürü gelmek istememiş.
-
Herkesin atladığı birşey daha var 6m euro da satınalma opsiyonu da olacaktı kimse bunu konuşmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet o da olacakmış. Adamlar 15'e almıştı Cengiz'i.
Hatta Cengiz maaşından indirim bile yaparım demiş tekrar kendini ispatlamak için bizde ama neyse geçti gitti artık.
-
6 milyon degil 600bin zor edecek adam..bu kafayla bu kulup iflas eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka Planda Ndour'un Geri Çağrılmasından Bize Para Verip Cengiz Öyle Almamız İstenmiş Olabilir Ama Sezon Başı Olsa Olabilirdi Kalan Maçlar İçin Bu Dönem Olmazdı. İyi Bir Yaz Kampıyla Belki Seneye İyi Yedek Olurdu Ama Kafası Nasıl Bilmiyoruz.
Obama Gitti Deniyor Bakalım Süreci Nasıl Tamamlayacağız.
Önce Şu Twente Maçını Atlatalım.
Tempolu Genç Bir Takımla Oynayacağız. Tempoyu Kontrol Etmemiz Lazım. İki Takımında Galibiyete İhtiyacı Var. Bizden Daha Mecburlar. Bizim Az da Olsa Beraberlikte İhtimalimiz Var. Öncelik Onlar Saldıracak. Skor Dengede Kalırsa Son 10 Dakika Sınırdaki Takımların Maçı Git Gele Dönecek. Tempomuz Nasıl Kaldıracak Bakalım. Oraya Kadar Düşmeden Gelmemiz Lazım ve Mümkünse Öncesinde Golü Bulalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X