Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2462. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.059
Cevap
241
Favori
1.119.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 24602461246224632464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ole Gunnar Solskjaer: Kulübe geldiğimizde Scouting Raporu yoktu.

--

Menajering raporu vardır. Oku oku seç. 30-35 yaş arasından.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Trabzon Avrupa için fena bastırıyor, iyi de forma girdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan Özyakup: "Bana ilk teklifi Fenerbahçe yaptı. Fenerbahçe'de çok fazla yıldız oyuncu vardı. Beklemeye karar verdik. 1 hafta sonra menajerim aradı, 'Beşiktaş'tan teklif var' dedi. 'Hemen gidelim abi' dedim, ki ben doğuştan Beşiktaşlı falan değilim. Beşiktaş'la hemen anlaştık, Fenerbahçe'de iki katı fazla para kazanacaktım."

Efsanemdir o benim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Yemezler abdulkadir ömür gibi adamlarla ilgileniyorlar vizyonları belli.

• Adam ne kadar Beşiktaşlı görünümlü mamacı YouTube dilencisi varsa satın almış.

Her facia hamlesini olumlamaya kasıyorlar, siz onları renkli camia taraftarına anlatın...

• Bir ağız tadıyoa Twente’den elenelim de öyle gömelim yönetimi. Lig de önemsiz zaten 10.oluruz seneye transfer de gelmez ne olacak aman yönetimdeki GSli kadın üzülmesin (!)

• Oceanic815 kullanıcısına yanıt
    Maç seçiyorlar ruhla karabasanla şeytanla falan hiç alakası yok maç seçen gurubu def etmek lazım. Başta Masuaku mesela Avrupa maçında iyi oynuyor piyasa yapmak için ama ligde yaptığı kademe hatalarının kendi bireysel hatalarıyla yedirdiği gollerin haddi hesabı yok.

• Yarın Twente maçını kazanırsak bence büyük bir iş başarmış oluruz. Kazanacak ta gücümüz var zaten. Yeter ki salak saçma bir gol yemeyelim.

Cengiz transferine gelirsek eğer maddi ya da teknik sebeplerle transferden vazgecildiyse bu gayet normal bir durum. Yanlış bir şey yok ama taraftar tepkisinden dolayı vazgecildiyse hatalı bir karar. En son taraftar tepkisinden dolayı Şenol hoca ısrarla Burak'ı istediği halde Negredo'yu almıştık ve bence üst üste 3. şampiyonluğu kazanamamamizin en büyük sebebi de buydu.

• MAF10 kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum Cengiz transferi Beşiktaş taraftarı açısından Allah'a çok şükür son zamanlarda en hayırlı iş oldu Beşiktaş'ın bir tosuna daha gömecek parası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Ocak 2025; 21:57:53 >
  • sonunda italyaya varmış.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Gidişi olsun gelişi olmasın inşallah

• Richard Hartis: "Beşiktaş sadece bir futbol takımı değil, bir spor kulübü. Barcelona gibi diyebiliriz. Buraya gelmeden önce biliyordum, inanılmaz bir taraftarı var. Bir kültürü olan, tarihi olan bir takım. Türkiye'nin en eski takımı. Armasında da Türk bayrağı olan tek takım diye biliyorum.

İncelediğim zaman Beşiktaş'ın taraftar kitlesi emekçi bir kitle. Manchester United gibi, oranın taraftarları da işçi sınıfı. Bu taraftarın ne beklediğini biliyorum. Çalışan, birbiri için mücadele eden, sahada her şeyini veren, hücum futbolu oynayan bir takım görmek istiyorlar." (Beşiktaş YouTube)

• Galatasaray’ın kaybettiği 4 Avrupa maçının dönüşündeki lig maçlarının hepsine Kadir Sağlam verilmiş ve hepsini Galatasaray kazanmış. Şimdi de Ajax maçından sonra da Antep Deplasmanına Kadir Sağlam verilmiş.

Tesadüf diyorlar ?

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor
  • Transfer yapılmaması > Göndermek için uğraşılacak kronik emekliler

Maalesef yönetimlere olan güvensizlik bizi bu hale getirdi.

• Ancak ararız son gün de çöp birilerini getiririz.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

• City nin elenmesini izleyelim bari

• Maçın kalitesine bak daha ilk dakikadan belli çok haraketli çok tempolu geçeceği

• transferler bilbao maçı sonrasına bırakıldı

transferler twente maçı sonrasına bırakıldı

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Dönüşümlü Maçlara Bakıyorum Trtsporda. Gollerle Başladı Yetişemiyorlar

• 
Sayfa: önceki 24602461246224632464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.