Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: domaskinos , yaver_ Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.067
Cevap
241
Favori
1.119.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 26502651265226532654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pazartesi 20.30'da maç başlatmak nedir arkadaş? Mesaisi olan insanlara çile resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt
    Artık bir şekilde Trabzon maçı da dahil Artık galibiyet serisi yapmak zorunda bu takım artık bunun haricinde bir odak noktası olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 11 Şubat 2025; 22:6:32 >
  • Yine berbat bir transfer dönemi geçirdik takımdaki bütün çöpler duruyor mausakku Chamberlain bahtiyar onur
    Üzerine orta sahayı boşalttık. Daha rezilk bir tane net transfer yapmadık. 3 hafta sonra bu yazdıklarımı yine hatırlatacağım solbekte bahtiyar orta sahada salihle ciktigimizda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 11 Şubat 2025; 22:7:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok muydu kuzey ülkelerinden düzgün bir defans oyuncusu?

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Hayır mavi ceketlinin yanındaki FO.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    OGS, takımın dan dun oynamasına engel olmaya başladı. Bu 4 maça da bir hakem faciası yaşamazsak galibiyet yazarım.
    TS maçında Saviç kırmızılık olacaktır zaten ama hakemler verecek mi bakalım?

• Svensson ve Masuaku'nun sözleşmeleri bitiyor.
    Yaza iki tane zımba gibi bek bulmak ve yedeklemek lazım.

• Gedson Fernandes'in Beşiktaş'ta kalacağına inanıyorum.

(@Muratozen1903)

• Spartak, Solari'yi versin, Gedson'u tepe tepe kullansın.
    Karşılıklı kiralık bile olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 11 Şubat 2025; 22:41:30 >
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt
    Ben gayet iyi bir devre arası transfer dönemi geçirdiğini düşünüyorum sizin aksinize. Yaz transfer döneminde forvet savunma bek gelmezse o zaman ben de eleştiririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önder Özen: "Ekvador ve Kolombiya ligleri, sanıldığının aksine oldukça sert liglerdir. Özellikle Ekvador Ligi'nde takımlar genellikle savunmaya çekilerek kompakt bir oyun sergiliyor."

• Sarılı takımların ikisinin de kadrosu alternatifli iken son gün bile transfer açıklıyorlar ama Beşiktaşım en çok transfere ihtiyacı olan takım olmasına rağmen 2.5 transfer ancak yaptı. Bu sezonu da böyle bitireceğiz anlaşıldı, kupayı bari alabilseydik yeterdi ama onu da yar etmezler bu sene artık.

• Türkiye'de kış transfer dönemi sona erdi Türkiye'de yaz transfer dönemi başladığında Serdal Adalı yönetiminin "Eski Yönetim" olarak anılması dileğiyle.

• WmLord kullanıcısına yanıt

Masuaku tamam da, Svensson daha yeni geldi onun sözleşmesi daha var.

• Türkiye Kupası’nda grupta birinci olursak bir sonraki turda hangi grubun kaçıncısı ile karşılaşacağız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neyse Arroyo ile en azından sol ayaklı bir oyuncu transferi yapmış olduk. Ghezzal'den sonra hücumda sol ayaklı futbolcuya hasret kalmıştık.

Fahri de bol bol şans bulur umarım. 20 yaşında oyuncu.

1 hafta sonra da Arroyo 19, Ricardo 21 oluyor. Buradan devam.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Futbol ilginç oyun

Az önce Manchester City'li oyuncu sıfıra inip içeriye pasını çıkardı çıkardıktan sonra oraya uçarak gelen rmli oyuncu adamı biçti.

Yani ben öyle gördüm Adam biraz yerde kıvrandı ve kalktı kimse itiraz etmedi kameralar bile yakından göstermedi pozisyonu o yğzden emin olamadım , bence penaltı gitti ya herkesin gözü önünde şutu veya pasını verebilen adamın pas veya şuttan sonra katli vacip midir Fifa acilen bu kurala bakmalı ,

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    2-2 oldu az önce şöyle maç izlemeyi özlemişiz Türkiye'nin ligi Beşiktaş olmasa vallahi billahi tek maç bile izlenmez ederson "al da at" dedi Brahim "seni mi kıracağım" dedi attı golü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Şubat 2025; 0:49:56 >
  • ABOOV 90+2 2-1'den 3-2 yaptı Real'de Jude Bellingham Fişi çekti resmen attı bitti maç.

• Haaland'ın çift skor katkısı da yetmedi. Gerçekten Şampiyonlar Ligi'nde Madrid gerçeği var. Takımın adına 2 gol atıyorsun yine de Kazanmaya yetmiyor güzel maç izletti iki takım bakalım rövanşta ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 26502651265226532654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.