Kendi evimizdeyiz hoş geldin demek için K7 süre alabilir özellikle de önde olursak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2651. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Yeni transferleri Şenol Güneş olsa 2 hafta sonra belki yedekten oyuna alırdı. Hafta sonu iki oyuncunun da kadroda olmasını bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vinicius kadroda digeri belli degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten hazır geliyolar diye biliyorum kamp yemiş halde.
-
Bu hekimoglundan bi cacık olmaz. Semih daha iyi bu çocuktan.
top kontrolu yok ve topu ayagından cıkaracagı zamanı kestiremiyor şut sırasında. Bunlar cok temel seyler sonradan gelistirmesi pek mümkün değil.
Trabzon macı 0-0 veya 0-1 biter başka skor cıkmaz
Semih'ten 2 yaş küçük Hekimoğlu 2 seneye zımba gibi olur bence
-
Top kontrolü baya kötü çocuğun. Amatör ligte bile öyle kötü kontrol zor görürsün.
fiziği, hızı ve iyi koşular var
Bu orta saha oyuncusu bana josefi hatirlatti. Onun yarısı kadar oynasa fark yaratır
O yonunu gelistiremedi uzun oyuncularda sikinti..talisca osimhende uzun top kontrolu yuksek bunlarin.
Aynen hazır geliyorlar kanattaki çocuk ilk 11 başlarsa şaşırmam.
-
77 numarayı görünce aklıma Ahmed Hassan geldi. Formaya onun ismini yazdırmıştım.
17 yaşında çocuk bir cacık olur mu olmaz mı onu kimse bilemez. Her 17 yaşında çocuk Ronaldo Messi gibi olmayacak şunu kabullenelim artık. Beşiktaş altyapısından çıktı diye herkes Tsubasa olamaz. Kimileri bir şey olmayacak kimileri kulübe para kazandırıp gidecek kimileri efsane olacak. Bu çocuklar Beşiktaş ruhu ile büyüdü. 1 kuruş bonservis vermedin hepsi senin kaynağın. Kimseye satıştan pay vermeyeceksin.
22. Saniye de Çılgın gibi bağıran fiko başkan mı
x (formerly twitter)
Muhammed JK (@7kulus) on Xhttps://x.com/7kulus/status/1889023582660874704?t=RIpS2YD_cb4kPpNbOGfZsg&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Rusya basınından Sport-Express: "Spartak Moskova, Gedson Fernandes'i kadrosuna katmaya yakın.
Son detayların hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor." | Adalı kendisine de kulüp aramaya başlasın Oyuncu bırakmadı kulüpte.
gedson gitti haberleri var bayram ilan edilmeli beşiktaş adına bugun doğruysa
-
Gedson gitmesi iyide yerine adam gelmezse ki zaman kalmadi sıkıntı
Ruslar her gün en az 1 kere Gedson haberi yapar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X