Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Shiningeagles24 , saranghapanida Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50.198
Cevap
237
Favori
1.055.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 24642465246624672468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o zaman UEFA > MAFIA nasil olacak ki?

Madrid - City'yi birbirine kirdirir mi hic.

• capo di capi kullanıcısına yanıt

Besiktas'tan baska kulupte goremezsin bunu, soyle dediler:"Adam kac kez aday oldu kusmedi bu kez secelim"

Neresinden bakarsan rezalet.

• Oceanic815 kullanıcısına yanıt
    Aaaaa Öyle deme başkan ne dediyse o bak sana John wick'i getirmiş takımın başına

Ben alman scout şefi demedim alman gibi disiplinli dedim 😁

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 30 Ocak 2025; 15:47:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oceanic815 kullanıcısına yanıt
    Bana da bu eşleşme olmayacak gibi geliyor city için değilde kupanın gediklisi real madrid son 16 ya kalamazsa organizasyonun prestiji düşer

Muhtemelen bayern- city eşleşmesi olacak

• Genoa'nın Jean Onana için Beşiktaş ile yaptığı kiralık anlaşmada, satın alma opsiyonu bulunuyor. Kaynak: 📰 (La Gazzetta dello Sport)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Ocak 2025; 15:56:14 >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    1.2 m Euro gördüm Twitter'da ne kadar doğru bilmiyorum

• mamo44 M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur muhtemelen bizden başka hiç bir takım zaten 4-5 milyon vermez maalesef mecburen zararına bile olsa satıp kurtulmak lazım. zaten Türk medyasının girdiği 4.9 falan opsiyon olarak hiç gerçekçi gelmemişti.

• mamo44 M kullanıcısına yanıt

Zorunlu mu acaba? Zorunlu opsiyon falan değilse almazlar muhtemelen 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 

• Bu başkan linçleyen tayfa ne olsun istiyor ben hala anlamadım muhtemelen akşamda yenilelim diye bekliyolardır.

Tarihin en kötü başkanını burada gece gündüz savundunuz. Adam kaçıp gitti.

Geleli 1 ay olan adama demediğiniz kalmadı.

Neyse kime ne anlatıyorum linçe devammmmm :)

• BJK kullanıcısına yanıt
    Yok normal opsiyon isterlerse inş orada az biraz göze girer de alırlar 😁

• X' de space odasında Batuhan Ekşioğlunun yayınında öğlen vaktiydi sanırım şöyle bi cümle geçti.İlker Özhan söyledi diye hatırlıyorum.Serdar Adalının yemekli içkili vs ortamda olduğunu söyledi.(Bi nevi eğlence sanırım) Benim şu zoruma gider. İçikisinide içer beni ilgilendirmez. Eğlenebilirde. Ama Beşiktaş kan ağlarken taraftar kan ağlarken öyle takılamazsın.Hatta foto falan çekilmiş.Fotolar İlker Özhana gelmiş yayınlamamış.Daha çok şey söylenirde bugün maç var...

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    İlker Özhan kim bilmiyorum ama Serdal Adalı'yı eleştirdik falan diye bizi Troll ilan etmiş engellemişti diye hatırlıyorum X'de ben sportif yönde sert eleştiri yaptığım için ama Takım bu haldeyken gidip alem yapıyorsa gerçekten yazıklar olsun seçen kongreye iş artık sportif başarısızlığı falan geçmiş diyeceklerime değmeyen bir adammış. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Ocak 2025; 16:48:18 >

• Biz ne zaman ölüm kalım maçına çıksak genelde ölüyoruz

Akşam ki maçta inşallah yeneriz ama beklentim yok ama bu beni daha da umutlandırıyor bu sezon hangi maçta beklentiye girmediysem gese kupa maçı lig de fener maçı avrupa da lyon maçı bilbao maçı takım beni yanılttı hep galibiyet aldık umarım yine öyle olur

• Akşam Twente maçının zor geçeceğini ancak 3-2 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Hakemin ünlü Polonyalı hakem Szymon Marciniak olması da en azından benim kafamı rahatlatıyor. Hakemden yana sıkıntı çekmeyeceğiz. En korktuğum olay da maçın son bölümüne geride girmek. İnşallah kazanan biz oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 30 Ocak 2025; 16:52:38 >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Mesele başkanı linçlemek değil söylediği ile yaptıkları tutarlı değil doğal olarak eleştirilir

Birde yıllardır kulüp içerisinde bi iletişimsizlik var çıkıp adam gibi biz böyle böyle yapacağız bize müsade verin derse yine arkasında olur bu taraftar ama yok yine eski tas eski hamam artık korkuyoruz yine menajer kucağına oturmaktan

• Yıllardır Beşiktaş'ı iş bilmez yöneticiler yönetiyor. Bakkal bile yönetemeyecek insanlar, kulübe başkan oluyor. Oyunculardan çıkamıyoruz, hep kontratlarının bitmesini bekliyoruz veya 2 senede alacağı parayı peşin verip yollamaya tav oluyoruz. "Oyuncu gitmek istemiyor", "Yabancıya yer açamıyoruz" bahanesiyle sürekli aynı mazeretleri dinliyoruz. En basitinden fesih için kalan hak edişini sözleşme süresine denk taksitlendirerek anlaşamıyorsan git malatyaspora başkan ol. Galatasaray ve Fenerbahçe bunu başarıyla uygularken, bizim yöneticiler oyunculardan bir türlü çıkamıyor.

• Transferler hazır (gelmedi)
    Sponsorlar hazır (olmadı)
    Scout ekibi pazartesi gelecek (gelmedi) bunları yapmak yerine öğrendik ki Alem yapıyormuş başkan.

• Rüyamda gördüm maçı, habire gol atıyorduk, alallla yine gol attık bu işte bir tuhaflık var diyerek uyandım. Enteresan :)

• Son zamanlarda görüyorum ki birçok kişinin derdi Beşiktaş değil. Beşiktaş'ın iyi olmasi, başarılı olması değil.
    Bu dediğim kişilerin tek derdi, kendi istediği başkanın seçilmesi, kendi istediği oyuncunun transfer edilmesi. Tek dertleri benim dediğim olsun.

• macrinius kullanıcısına yanıt

Başkan kim olursa olsun umurumda değil adam akıllı takımı yönetsinler transferi düzgün yapsınlar... Kişilere takılmamak lazım... Başkanlar gelip geçici kalıcı olan kulüptür... İnşallah akşam ki maç için takımı motive edici bir adım atmıştır yönetim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24642465246624672468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.