Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2555. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (7 Mobil) - 17 Masaüstü7 Mobil
5 sn
51.121
Cevap
240
Favori
1.077.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 25522553255425552556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanchez in kolunun doğal hali buymuş hocam. Nişantaşında filan böyle geziyormuş :)

• Komedi gibi şimdi bi de köstebek avına mı çıkalım

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antepli toreiranın yüzüne vurmuş toreira sarı kart görmüş
    Tam sirk bu lig yemin ederim istedikleri gibi kart görüyorlar ya da görmüyorlar. The freak show diye izletirsin şu ligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir rezalet daha. Beckham gelmiş bizimle işbirliği yapıyor haberimiz yok.

• Ostigard gitmiş sanırım iyide olmuş paulista gitse bile aranılan profilin dışında.

• Bizim bu basında - online kanallarda - tv de Beşiktaş tan nemalanan ama Beşiktaş ıma tek kuruşluk faydası olmayan vede tonla zarar veren parazitlerden kurtulması lazım.

Özellikle transfer dönemi bu kadar sallayan başka bir kitle görmedim.

Hepsi hoca - scout gibi ne fikirler var ne fikirler.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Bunun KAP duyurusu var mı? Bedelsiz sadece maaş ödeme ile zorunlu olmayan opsiyon verip gönderildiği kesin bilgi mi?

Edit :

Üşenmedim KAP duyurusunu buldum. Doğruymuş.

Alıntı

metni:
    Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Almoatasembellah Ali Mohamed Al Musrati'nin 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda AS Monaco Football Club kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre AS Monaco Football Club kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2024/2025 sezonu sonuna kadar ücreti AS Monaco Football Club kulübü tarafından karşılanacaktır. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 4 Şubat 2025; 10:42:56 >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    En son transfer işlerinde herkes aradan çıkarılmıştı ve tek yetkili şu an başkan deniyordu. Sızdırmasın o zaman transferleri. Fener'de de, Galatasaray'da da bizdeki kadar duyumcu, haberci, bilmem neci yoktur. Kaç yönetim değişti, bunlar halen bu işten ekmek yiyor.

• Sisyphus kullanıcısına yanıt

Ekmeği yemekle de kalmıyorlar ilk fırsatta da yemek yedikleri kaba pisliyorlar. Bu aşağılık asalaklardan kurtulmayı beceremediler.

• Beşiktaş'ın karar verici mercii şuan Sercan dikme ve Fırat denen tetikçi gazeteci kulübü bu adamlar yönetiyor. Beşiktaş taraftarı bu adamdan daha pasif bir başkan görmemisti resmen oyuncak olmuş adam gazetecilerin

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Sponsorluk gereği adidas ile aynı anda paylaşım yalilacakmis hocam.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Maalesef doğru hocam inanılmaz facia bir anlaşma. 🙃

• Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

İşin asıl üzücü olanı da taraftarların bu adamları sosyal medyada takip edip etkileşim vermesi, yetinmeyip tüm yayınlarına koşmaları. Çok yazık bu asalaklara destek veriliyor olması.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Zorunlu opsiyon ile alan kulüp var mı önce onu sormak lazım. Dua edelim ki adamlara faydalı olsun ki alsınlar bonservisini.

Bizde yedik..beceremedik demiyolarda..milleti aptal yerine koyup kendini uyanik zannetmek en kolayi.!

• Açıkçası 1-2 muhabir haber yaptı diye anlaşma zora gireceğini düşünmüyorum. O adamların menajerleri zaten el yükseltiyordur illa birilerine mesaj gönderip.

Yine de bu mamacı tayfaya Hasan Arat güzel yapmıştı. 1 haber alamıyorlardı o yüzden saldırmışlardı ilk haftadan. Yeni akit ( duhuliye ) , bu fırat sercan tayfası hiçbir şey yazmıyor hani sponsorlar hani transfer? Alternatif planlarımız var dedikleri hoca bile geçen sene konuşuluyordu zaten.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Yazmazlar. Adamlar tesislerin kapısından geçemezken içinde yaşamaya başladılar. Yönetim takımı benzin döküp yaksa ortamı ısıtıyor derler.

• yönetim 6 ay kiralık dışında transfer yapmasın, ben ona ikna oldum. gemiyi sessizce konferans ligine, şanslıysanız da avrupa ligine yanaştırsın. ama sürekli aynı adaylarla gelecek de parlak görünmüyor. sıradaki yönetim de ançgillerden olur gibi.

• Zamanında süt kupası deyip sallamadığımız hodri medyan deyip maça çıkmadığınız kupayı 2 yıldır hedef olarak koyuyoruz yazıklar olsun kulubü bu hale getirenlere

Kupa kazanmak iyidir. Beşiktaş hangi ligde/kupada oynarsa oynasın o kupayı kazanmayı hedeflemeli, bunda hiç yanlış bir durum yok. Geçen sezon yaşanan rezalet lig performansından sonra 2 kupa kazanarak mutlu olmadık mı? Kim 2 kupa daha kazanmak yüzünden mutsuz olur?

• 
Sayfa: önceki 25522553255425552556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.