Samet Aybaba, Hasan Arat’ın ekibinde diye sallıyorlardı geçen Aybaba açıklama yapınca en büyük destekçisi bunlar oldu sırf kaos çıkacak diye. Brad Friedel açıklama yapacaktı ama adamı konuşturmadılar Beşiktaş’a ayıp olur diye. Sen gazetecisin sen iki tarafı da dinlesene. Neyse kaosçu primci mamacı insanlar işte. Beşiktaş 5 yıl şampiyon olsun kaos olmasın mı yoksa her sene havlu atsın kaos mu desen direkt 2.şıkkı seçerler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2556. sayfa)
-
-
Hasan Arat hesapta çıkıp canlı yayında soruları cevaplayacaktı. Seçim öncesi adil olmaz dedi salladı sonra da kaçtı gitti.
Bu adı geçen sosyal medya ünlülerinden (lütfen gazeteci demeyin şunlara) kurtulmak lazım ama o basireti gösterecek başkan da yönetim de göremiyorum ortada maalesef.
-
bence söyleyeceklerinin bir anlamı da kalmadı. tarihte görülmüş en büyük linçlerden birini yedi. görevi boyunca da düşmanı boldu. işinde de batırınca herkes üstüne gitti. şimdi kanıtlarıyla haklı olduğu yerleri sunsa bile bir anlamı yok taraftarın gözünde. bence o da saldı artık beşiktaş işini.
-
Belki de bilinçli olarak Fati ve Dahl isimleri basına servis edildi. Aslında bu isimleri biz hiç transfer etmek istemedik. Gündemi meşgul etmek dolayısıyla taraftarı oyalamak adına yapıldı olamaz mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece Türkiye kupasını hedef koymayı kasım aralıkta havlu atmayı avrupada gurupların ötesine geçememeyi sindiremiyorum
Yoksa tabi ki beşiktaş her kulvarda hedefi kupa olmalı
Geçen sezon oldu bu sezon bu ruhsuzlar la yine 2 kupa olur mu ona bile inancım yok
Buyük camia sadece Türkiye kupasına hedef koyup 40-50 puan fark yemez kasım da aralıkta havlu atmaz anadolu takımlarından ne farkımız var onlar bile Türkiye kupasını hedef olarak koyuyor
Öyle olsa sadece yerel medya da haber olurdu yabancı basın da yazdıysa ilgilenmişiz ama alamamışız
Her ne kadar son senelerinde yanlış işleri de olsa bence Beşiktaş’ı bu durumdan çıkaracak başkan Fikret Orman olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaş'ın bu hale gelmesindeki başlıca adam forman değil mi hocam gözünü seveyim son senesinde yatan oyunculara öyle ömürlük sözleşmeler veren klübe uğramayan takımı salan. Borcu iki katına çıkaran herşey onunla başladı zaten. Herkes şampiyon olduğu 2 sezona odaklanıyor ama son 2 sezonu faciaydı
Gedsonu satsa paulista chamberlian ve mausakkuya yollasa bu sene benim için başarılı geçmiştir der otururum ama bu adam öyle bir başkan ki bunları bile yapacak kabiliyeti yok
Yabancı futbolcu transferini gizli yürütüp sonuçlandırmak kolay bir iş değil. İyi bir çevre sahibi olman, itibarlı olman gerekir. Bunu bizim yerel yöneticilerin becereceğine inanmak tavukların uçarak sıcak memlekete göç edebildiğine inanmak gibi olur.
Vizyon tartışmalarına gerek yok. Vizyonun "Cengiz Ünder" olduğunu öğrendik, dahasını dinlemeye de beklemeye de gerek yok. Yönetim gitsin demiyorum ama neden seçimden önce verdikleri sözlerin sorgulanacağı bir tarihte basın toplantısına davet edilmiyor soruyorum.
-
Ben de karşıt olarak yazdım ama bu kulüp bu gidişle hedeflerinin ne olduğunu unutacak. Camiada bunu hatırlatacak 2 isim var 1 tanesi Rahmi Koç diğeri de Fikret Orman. Mevcut isimler içinde ben başkasını göremiyorum. Fikret Orman bize 2.kez Feda yaptıracak hataları yaptı ama hiç yaşamayadığımız şeyleri de yaşattı.
Bu sene türkiye kupası da imkansız bence kupasız kapatırız sezonu. Seneye de Avrupa’ya gidebileceğimizi sanmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Övünç Özdem: "Serdal Adalı'nın bugün gündemle, transfer durumlarıyla ilgili olarak açıklama yapması bekleniyor."
Fakir edebiyatı yapıp eski yönetime sallayacak.
Biliyordun bu durumu gelmeseydin.
Para yok kasa tam takir..ozumuze donecez falan filan..
Beşiktaş'ın Samuel Dahl’a önerdiği ücret, Rıdvan Yılmaz’a önerdiğinden yüksekti.
Bunu öğrenen Rıdvan, bozulup teklifi reddetti.
(@yagosabuncuoglu)
Hergun yeni bir fazia :)
kırklareli mağlubiyeti elzem oldu, koltuklarında rahat rahat oturup "başkan sosyal medyayı takmıyor" haberi üfletenler daha fazla rahat oturamamalı. icraat yoksa kaos şart.
-
Belki adidas ilk önce kendisinin açıklaması yada aynı anda açıklamak gibi bir şart koymuş olabilir. Serdal Adalı maalesef süreci bu noktaya kendisi getirdi öyle plansız programsız rastgele süreç yürütüldü ki Beşiktaş'ın basın sözcüsü olan Fırat ve Sercan transferler basına sızdı o yüzden iptal oldu yalanlarına başladı Adalı'yı tesiste bu iki şahısla sarmaş dolaş fotoğraf verdiği gün Sildim ben zaten ama Cengiz işi olsun Musrati'nin skandal transfer anlaşması olsun kronik Ansu (Fati) ısrarı olsun iyice Tüy dikti.
Beşiktaş, bir süredir görüşmeler sürdürdüğü Alexander Sörloth ile anlaştı. (Spor Arena)
İhtimal vermiyorum Atletico niye versin Sörloth'ı ama yine de olur da gelirse keşke Kanat alınmış olsaydı bun takımın hâlâ iki kanatı 1 beki yok 3 transfer 20 gün önce elzemdi şimdi bunlara ek olarak ortasaha eklendi bu listeye takımı Orta sahada eksik bıraktılar bir anda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X